Φ ceviz Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 sizce kıskançlık ne derece saçma veya mantıklıdır. ilişkilerde kıskançlık olmalımıdır Olmamalımıdır. ne kadarı zararlıdır veya zararsızdır? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 mantıksızca olanları -yani kıskanılacak bir durum olmamasına rağmen kıskanılması- ilişkilerin ve kişilerin sonunu hazırlar.özellikle yay burçları gibi özgürlüğüne düşkün ,kısıtlanmayı sevmeyen şahsiyetler hiç gelemezler... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 seven kıskanır Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 bence türk insanı gibi aile, eş gibi olgulara aşırı derecede bağlı bir insan mutlaka kıskanır. yani Mohican arkadaşımın da dediği gibi seven kıskanır. bunun önüne geçilemez. ayrıyettende bu kıskançlık olayları mantıksızca olabilir, kişi bunu bilmesine rağmen bunun önüne geçemez. fakat önüne geçemiyorum diyerekte karşıdaki insanın özgürlüğünü etkilememelidir. bence hiç kıskançlığın olmadığı bir ilişki olmaz, bu sadece mantığa dayalı duygusuz bir sevgidir ve bu şekildeki bir ilişkide aşktan söz edilemez. bence zararsız olan kıskançlıklar normaldir ve olmalıdır ve her iki tarafta bunların normal olduğunu bilmeli ve anlayışla karşılamalıdır. Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Kıskançlık insan doğasında var, kıskanç değilim diyene asla inanmam. Sadece bayan , erkek ilişkisinde değil tüm ilişkilerde ( arkadaşlık,kardeş...) kıskançlık vardır Dozu aşınca herşey gibi kıskançlıkta insana zarar verir ilişkilere de? Sevgilerle Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 EVET. önemli nokta bu. yani dozu aşmayanı olması geken dozu aşanı olmaması gereken. bence. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 bu dozu kim belirleyecek peki,herkesin dozu farklı değil mi?benim dozum baya bir düşük mesela Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 bunun sınırı bana göre kıskançlık insanın alışılagelmiş yaşamını etkilediği ve özgürlüğünü kısıtladığı noktadır. aksi halde eşler kıskançlıkları anlayışla karşılamalıdır. örenek vermek gerekirse, mayo giymenden kıskanıyorum denildiği zaman bu bayanın alışılagelmiş olan denize girme alışkanlığını etkiliyecektir ve erkek tarafı bu konuda daha duyarlı olmalıdır. veya pantolon giynemi istemiyorum da aynı şekilde. yani eşler kıskançlıklarını belirtirken karşısındakinden makul olan şeyler istemelidir. aksi taktirde karşı taraf bir süre sonra bunlara uymaktan bunalıp isyan edebilir. öteki taraftan tatlı kıskançlıklar herzaman olabiir veya olmalıdır. bu tarz şeylerin doğal olduğunun bilinip hoş karşılanması gerekir. Alıntı
Φ şilan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 bence kıskançlık bir insanı ne kadar sevdigini degil ne kadar zayıf oldugunu gösterir sevgiler Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 bence kıskançlık bir insanı ne kadar sevdigini degil ne kadar zayıf oldugunu gösterir sevgiler [/q bencede haklıısn düşüncelerine katılıyorum ayrıca uzmanlar kıskanclıgın bi hastalık oldugunu ve ilginç yanı asla tedaviye cevap vermeyen bir hastalık oldugunu söylüyorlar ben kıskancım derken bence iyi düşünün sevgiler Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 ama kıskanılmak da güzeldir. belli bir dereceye kadar tabii. açıkcası ben beni hiç kıskanmayan bir sevgili pek istemem. kıskançlık bir hastalık sa eğer türkiye ağzına kadar hasta dolu demektir. bence kıskançlık belli bir seviyeye kadar normal ve güzel birşeydir. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Güvenin oldugu yerde kiskanclik gereksiz bana göre... bazi insan ya kendine güvenmez, yada karsisindaki insana.. Ama sevgilim gözümün önünde baskalariyla flört ederse buna kiskandigim icin diil, bana yaptigi saygisizliktan dolayi kizarim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.