Φ azizamca Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 not: allahın olmadığını söylüyosan açıkla bana bir gece ormanda yürürken aniden yaşlı bir zat gördüm parıl parıl parlıyodu. korkudan farkında olmadan düşmüşüm adam yanıma gelip korkmamam gerektiğini 1320 yaşında olduğunu abdest almak için suya indiğini söyledi adam ırmagın içine giren bir işik hüzmesi gibi yok oldu. bunu açıkla bana hayal değil bana dokundu çünkü... ben onu tutmaya çalıştım ellerim içinden geçti tutamadım. buna hayal dersen işin kolayına kaçtığını anlarım ben ne korkardım nede böyle hayaller kurardım. anlat bana bunlar nasıl oluyorya... bu cümleleri sarfedenler hakkında ne düşünürsünüz?bu forumda öyle biri var da o yüzden Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 acayip bir insansın...gerçekten...seni reelde tanımayı isterdim Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 şirin, bence akıllı biri azizamca Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 not: allahın olmadığını söylüyosan açıkla bana bir gece ormanda yürürken aniden yaşlı bir zat gördüm parıl parıl parlıyodu. korkudan farkında olmadan düşmüşüm adam yanıma gelip korkmamam gerektiğini 1320 yaşında olduğunu abdest almak için suya indiğini söyledi adam ırmagın içine giren bir işik hüzmesi gibi yok oldu. bunu açıkla bana hayal değil bana dokundu çünkü... ben onu tutmaya çalıştım ellerim içinden geçti tutamadım. buna hayal dersen işin kolayına kaçtığını anlarım ben ne korkardım nede böyle hayaller kurardım. anlat bana bunlar nasıl oluyorya... bu cümleleri sarfedenler hakkında ne düşünürsünüz?bu forumda öyle biri var da o yüzden rüya mı görüyormuş bende görürüm öyle rüyalar.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Aziz'in o iletisini birebir ve aynen, canuqur da yazmıştı.. İnfidels kaynaklı yazıları dikkate almıyorum... O yazıya aynen cevap verilmiştir.. Elinizde başka kaynak yokmu aziz, birazda başka kaynaklardan copy-paste yapında farklı düşünelim.. Ayrıca tekrar hatırlatıyorum.. Aziz arapça bir kelimedir ve Allahın isimlerindendir.. Nasıl oluyorda bir ateist bu nicki kullanıyor....??? İllaki bilgi dememizin sebebi burada açığa çıkıyor... Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Aziz'in o iletisini birebir ve aynen, canuqur da yazmıştı.. İnfidels kaynaklı yazıları dikkate almıyorum... O yazıya aynen cevap verilmiştir.. Elinizde başka kaynak yokmu aziz, birazda başka kaynaklardan copy-paste yapında farklı düşünelim.. Ayrıca tekrar hatırlatıyorum.. Aziz arapça bir kelimedir ve Allahın isimlerindendir.. Nasıl oluyorda bir ateist bu nicki kullanıyor....??? İllaki bilgi dememizin sebebi burada açığa çıkıyor... Saygılar-Sevgiler.. SENİN KAFAN BASMIYOR HER HALDE YÜZ KERE Mİ SÖYLEYECEĞİM YAZAR AZİZ NESİN DEN ÖTÜRÜ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Aziz nesinde yanlış kullanmıştı... O ne yaptığını biliyormuydu..?? Gerçi siz hep yanlşışları devam ettirdiniz.. Darwinin yanlışlarını da devam ettiriyorsunuz.. Oysa her ikiside çoktan pişman olmuşlardır.. Eh sende olursun bakalım... Ama herşeye rağmen bir ateistin Aziz nickini kullanması fena değil.. Nickten başlamış inanç.. Belki kalbe de sirayet eder... Alıntı
Φ azizamca Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Aziz nesinde yanlış kullanmıştı... O ne yaptığını biliyormuydu..?? Gerçi siz hep yanlşışları devam ettirdiniz.. Darwinin yanlışlarını da devam ettiriyorsunuz.. Oysa her ikiside çoktan pişman olmuşlardır.. Eh sende olursun bakalım... Ama herşeye rağmen bir ateistin Aziz nickini kullanması fena değil.. Nickten başlamış inanç.. Belki kalbe de sirayet eder... o yazıyı yazan gibi senin harbiden beynin dumura uğramış git işine kardeşim sana cevap aziz konusunda cevap vermeyeceğim benim kardeşimin ismi Hz.Muhammet ama ateist Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Aziz lafı oraya buraya çekmene gerek yok arkadaşım.. Olay şu... Benim adım Darwin olabilirmi...?? Ama senin adın aziz.. Kardeşinin din hakkındaki görüşlerini bilmiyorum, ama o da ateistse ismiyle tezat... Başka birşey yok.ok.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 azizamca kardeşim sen aziz nesinden nik kullandım diyorsun aziz nesinnin tüm kitaplarını okudun mu? babasının adını biliyormusun daha doğrusu onunda hafız olup sonradan döndüğünü biliyormusun... ölmeden öncede ben ömrümü boşa geçirmişim dediğini türk milletinin % 60 nın salak olduğunu söylemesi gibi insanlara saldırıcı ve hakaret vari sözlerinimi örnek alıyorsun... peki bu lafı neden dediğini biliyormusun... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Aziz arapça bir kelimedir ve Allahın isimlerindendir..Nasıl oluyorda bir ateist bu nicki kullanıyor....??? İllaki bilgi dememizin sebebi burada açığa çıkıyor... YA KRALX BUNLARI ESPRİ OLSUN DİYE Mİ YAZIYOSUN YOKSA CİDDEN BÖYLE Mİ DÜŞÜNÜYOSUN? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Deleterios bunun neresi espiri...?? Yoksa sen öylesine mi yazdın.. Bana açıklasana bunun neresi espiri... Gayet ciddiyim.. Din düşmanı nasıl olurda Allahın ismini nick yapar.. Yoksa Aziz isminin Allahın isimlerinden bir isim olduğunu bilmeyecek kadar kültürsüzmüsünüz.. Aziz ismi arapçadır ve Kuran'ı Kerimde Allahın ismi olarak geçer.. Bu bukadar basittir.. Allahı redden birinin onun ismini kullanması ne kadar saçma ya.. Ya bu adam davasında samimi değil, yada bilgisi çok zayıf.. Bu konuyu neden uzatıyorsunuz.. Yoksa masumlukmu bu.. Laf çevirme sanatını iyi bildiğiniz için, kendi üzerinizdeki lekeyi nakış, başkasının üzerindeki nakışı ise leke gösterirsiniz... Saygılar.... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Deleterios bunun neresi espiri...??Yoksa sen öylesine mi yazdın.. Bana açıklasana bunun neresi espiri... Gayet ciddiyim.. Din düşmanı nasıl olurda Allahın ismini nick yapar.. Yoksa Aziz isminin Allahın isimlerinden bir isim olduğunu bilmeyecek kadar kültürsüzmüsünüz.. Aziz ismi arapçadır ve Kuran'ı Kerimde Allahın ismi olarak geçer.. Bu bukadar basittir.. Allahı redden birinin onun ismini kullanması ne kadar saçma ya.. Ya bu adam davasında samimi değil, yada bilgisi çok zayıf.. Bu konuyu neden uzatıyorsunuz.. Yoksa masumlukmu bu.. Laf çevirme sanatını iyi bildiğiniz için, kendi üzerinizdeki lekeyi nakış, başkasının üzerindeki nakışı ise leke gösterirsiniz... SON 3-4 CÜMLENİ, YAZIYI HAZIRLARKEN DÜŞMÜŞ OLABİLECEĞİN Bİ ANLIK GAFLETE VERİP, HİÇ YAZMAMIŞSIN KABUL EDİYORUM... AZİZ;KIYMETLİ,MUHTEREM MANASINDA Bİ SÖZCÜKTÜR.ALLAH'IN KUR'AN DA 'AZİZ'İ KENDİSİNE BİR SIFAT VEYA İSİM OLARAK SEÇMESİ İNSANLARIN BU KELİMEYİ KULLANMASINI ENGELLEMEZ...KUR'AN İNMEDEN ÖNCEDE BU KELİME ARAPÇA DA YER ALIYORDU MUHTEMELEN (BİR DİLBİLİMCİ OLMADIĞIM İÇİN MUHTEMELEN DİYORUM).SEN AZİZ KELİMESİNİ SADECE ALLAH İÇİN KULLANIYOR OLABİLİRSİN -Kİ BÖYLE OLDUGUNU SANMIYORUM-,AMA BEN GÜNLÜK KONUŞMALARIMDA 'AZİZ'İ MUHTEREM MANASIYLA KULLANIYORUM... SANA SENİN ÜSLUBUNLA CEVAP VERMEK İSTERDİM AMA LANET OLSUN ÖYLE Bİ İNSAN DEĞİLİM.... Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 bence aziz bu konuda haklıdeğil aziz kelimesi daha önce arapcada bulunuyor olabilir ancak. bu sıfat ALLAhın sıfatı oldu olalı. ne aziz nesin nede azizamca dünyada değildi kendi inandırıcılığı adına bu nickini değiştirebilirdi... bu geçmiş hükümetlerde vazife yapmış bir devlet adamına "sorulan sol görüşlümüsünüz efendim denmesi ve cevaben elhamdülillah" vermesi gibi bir şey oldu... Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 ALLAH'IN KUR'AN DA 'AZİZ'İ KENDİSİNE BİR SIFAT VEYA İSİM OLARAK SEÇMESİ İNSANLARIN BU KELİMEYİ KULLANMASINI ENGELLEMEZ... tabiyki insanların bu kelimeyi kullanmasını engellemez, kralx arkadaşımızda öle bişey demiyor zaten ama azizamcanın kullanması biraz tuhaf kaçıyo sadece, onu belirtiyor. yani bu kadar islam düşmanı bir insanın islamiyette Allah a sıfat olarak verilmiş olan bir ismi nick olarak seçmesi gerçekten tuhaf. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Zaman ve cevizi kutluyorum.. Olayı sadece bu iki arkadaşım anlamış.. Diğerleri gene kendileri çalıp kendileri oynuyor.. Aslında değiştirecek nickini ama, belki değiştirmeyi bilmiyor.. Neyse, önceden de dediğim gibi.. Yavaş yavaş imana geliyor olabilir.. Nickten başlamış bu.. SAygılar-sevgiler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.