Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 hakıkaten ıhtıyacım var.bunu bır tek sen anlamıssın guzelım. 4096 hızlık ınternete ıhtıyacı var. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 çok iyi olur,internet bile hızıma yetişemiyor çünkü bursercanın şimdi iyi bir dinlenmeye ihtiyacı var,koltukta uzanma veya şekerleme yapma gibi,sanki biraz yorgun bugün...bu forum olmasa gidip dinlenecek gibi,fakat burayı bırakıp gidemiyor sanki.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 çok iyi olur,internet bile hızıma yetişemiyor çünkübursercanın şimdi iyi bir dinlenmeye ihtiyacı var,koltukta uzanma veya şekerleme yapma gibi,sanki biraz yorgun bugün...bu forum olmasa gidip dinlenecek gibi,fakat burayı bırakıp gidemiyor sanki.. ya ben bosuna demıyorum bu kız cok zekı.gercekten hemen anlıyon ha. su koltuga uzandıgım an yanımda bır bardak soguk bır ıcecek ve alttan slow bır sarkı.benı dınlendırecek sımdılık en ıyı sey senın bır seye artıkın ıhtıyacın yok ben anladım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 yer minderleri, çıtıy çıtıy yanan bir soba,1 duble alkol,köşe lambaları ve slow müzik...................ama sadece bir gece degil yeter ama ben bıktım bu ortamdan diyene dek (tiyo aldım asıcık tabi ) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 kmakyajını temizlemeye Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 portakal suyuna bol vitaminli Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 denız yetmıyormus artık okyanus lazım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 ziline basacak birine sıradan bır cumle olarak bakıldıgında gulumseten bır cumle ınce bır dusununce de cok anlamlı bır laf cıkıyor. gercekten guzeldı ? Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 sosyal olmaya Hıhhhh tusluyumda kokma emi korkunç şey ni olacak reyabilitasyona Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Çıks sağol ama ben soludugum havayı sefiyorsam neoluysam olayım kalırım.....(düşüncenis için sağolun efem beni yimeye niyetin varda ondan yaklaşıyon demi ) dost sohbetine..................... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 evet aynen oyle ama bırgun agıma duseceksın hahahaha tedavıye.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Hıhhhh tusluyumda kokma emi korkunç şey ni olacak reyabilitasyona ne biliyorsun görmediğimi diksiyon kursuna Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 daha sevimli bir avatara(ama kesinlikle ihtiyacı var) Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Ben.......................,,, Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 burada olabılmek... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 Kendisine sorun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 o zmöan cevabını soyluyom lucıfer mantı ısıtyorum.ah annemı bı ıkna edebılsem .2gun ıcınde etmelıyım.ondan sonra yapmıyacagı kesındır Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Bak mantı için burdan taaaa oraya gelirim banada haber ver Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 MANTIYA afiyet olsunnnn........................ Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 ben de mantıdan yerim ona göre... gördüm bi kere... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.