Φ dowjones Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Ben oraya hiç gitmedim gidenlerden duyuyorum ruh halleri hemen değişiyormuş giden var mı aramızda isterse yorum yapabilir Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Kendini tanıtması lazım... Daha tanımıyoruz arkadaşı.. Gerçi, genel konuşmuyum.. Sadece ben tanımıyorumdur.. Nerdensin hangi memleketin bülbülüsün..?? Adın nedir.. Ne iş yaparsın.. Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 ben mi kral x sen sen..... hadi cvp ver bari... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Evet sen... Yada sen.. Yada herhangi biri.. Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Arkadaşlar öncelikle geç kalınmış bir tanışma oldu ama ne bilim ben pek sevmem kendimi deşifre etmeyi ama yinede sizi arkadaş olarak görüyorum turizmciyim güney egede faaliyet gösteriyorum manisalıyım adım umut hepinizi çok sevdim google dan tesadüfen girmiştim bu siteye hepinizle şimdiden memnun oldum ama güzel bir forum seviye yukarıda zaten öyle olmasa iptal ettirirdim hemen üyeliğimi. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 üstekinin umuda ihtiyacı yok zaten başlı başına bir umut o.... hoşgelmişsin... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 teşekkürler karçiçeği Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Ve nazik biri.. Biraz oyun bilgisine ihtiyacı var.. Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Arkadaşlar öncelikle geç kalınmış bir tanışma oldu ama ne bilim ben pek sevmem kendimi deşifre etmeyi ama yinede sizi arkadaş olarak görüyorum turizmciyim güney egede faaliyet gösteriyorum manisalıyım adım umut hepinizi çok sevdim google dan tesadüfen girmiştim bu siteye hepinizle şimdiden memnun oldum ama güzel bir forum seviye yukarıda zaten öyle olmasa iptal ettirirdim hemen üyeliğimi. hoşgeldin umut.ben de senin gibi google dan tesadüfen buldum bu siteyi. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 hoşgeldin umut.ben de senin gibi google dan tesadüfen buldum bu siteyi. arama motorunu değiştirmeye ihtiyacı var bende google dan tesadüfen bulmuştum Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 arama motorunu değiştirmeye ihtiyacı var bende google dan tesadüfen bulmuştum alla alla bende google dan tesadüfen bulmuştum Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 tesadüflere inanmaya ihtiyacı var Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 alla alla bende google dan tesadüfen bulmuştum ben de.... ben de.... :P Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 çok hayal etmemesi lazim Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Bazen hayal etmek gerçeklerden daha güzel olur çok ciddi biri azcik edebiyati birakmasi lazim Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 aynarım gerçekten beni ciddimi buluyosun.walla bunu ilk defa sen söylediğin için söylüyom.şu an heyecandan klavyenin tuşlarına doruu dürüs basamıyom.allam demekki bugünleride göstercekmişin. saol aynar binlerce kere saol. çiçekde veriim sora kızma bana aaaa ayipsin marcuscum niye kiziim hem bu da sana biraz sakinlesmeye ihtiyaci var çok heyecan yapti yavrucak Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Kiimmmmmmmmmmmmmmmmmm? seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 benden korkmamasi lazim Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 eglenmeye ihtiyaci var Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 eglenmeye ihtiyaci var benim calismam lazim, evde siyirdim galiba Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 DİNLENMEYE İHTİYACI VAR Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.