Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Allah korusun be Korkarım ben Hiç bişeye ihtiyacı yok Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 birazcık su efenime söleyeyim daha sonra biraz fondoten vede sakinleştirici :e00t: Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 iyi bir dayağa ihtiyacı var zannımca Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bir çobana ihtiyacı var bence sürüden ayrılımasın yoksa kurt kapar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 o kurtu alır ben evire çevire pataklar sana hedaye ederim.. bunun bişeye ihtiyacı yuk bi tepikten başka Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 benim ihtiyacım olan şey dayaksa yemeye hazırım yok değilse seni döverim haberin olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 hain egzo hiç dövülürmü bayanlar pes valla bu ne gaddar bir kişiliktir merhamete ihtiyacı var yavrucağın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 sende ilgi göster, şefkat göster mesela yoksa döverim heee Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 anaaa canem git sevgilinden dilen şefkat ve merhameti benden anca odunu yersin kafana tam kafasının orta yerinde bir oduna ihtiyacı var..yasııkkk Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 sende illaki bana o şekildemi sevgi lazım şevkat lazım çok üzüldüm ben şimdi odunla vursan bu kadar acıtamazdın canımı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 üzdün bi kere bak hadi elindeki odunla kafana vur bende bakayım barışalım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 tabe canem ni dimek hemen vuuuuuuuuuuuuuu ay pardon egzo yanlışlıkla kafana geldi.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 senin ihtiyacın olan şey benim canem seni bu zamana kadar kimse şöle iyice bir zopalamamış Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bünyesi odunu kaldıramadı zavallının.. acil doktora ihtiyacı var Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var bence 3 öğün yemek 5 öğün sopa.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 üç öğün yemek ve beş öğün sopa ha ahh ahhhh nerdeeee Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 burdayım ben sen iste canem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 yemek yapabiliyosan ve beş öğün odunla dayak yiyebiliyosan gel canem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 aa o yok ama sadece atabiliyorum canem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 tühh tühhhhh desene sende bana benziyon Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.