Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 bundan adam olmaz........................ Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 bundan adam olmaz........................ diene bak yav Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Zaten o adam olamazki! kız o zuahaha Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Zaten o adam olamazki! kız o zuahaha hadi ya bu cümleyi yazarken ben bunu hiç düşünmemiştim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 alam ya........he he gorgi zaten ne olduğumu biliyor.............. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 offf golgi hemende alınıon yaw! Sende bilion tabi bunu! Laf olsun diye söledik işte! cıxcıx Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 alam ya........he he gorgi zaten ne olduğumu biliyor.............. ben biliomda işte diğer kurbanların öğrenemdiler ama insan olduguna dair söylentiler var offf golgi hemende alınıon yaw! Sende bilion tabi bunu! Laf olsun diye söledik işte! cıxcıx ama aziz kardeş sende zuahaha falan yazmışsın Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 onu sana yazmadımki yaw, onu meydüne yazmıştım! Şimdide o alıncak bak! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 ben biliomda işte diğer kurbanların öğrenemdiler ama insan olduguna dair söylentiler var ama aziz kardeş sende zuahaha falan yazmışsın kaba yaratık...............sanki kendi insanda... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 onu sana yazmadımki yaw, onu meydüne yazmıştım! Şimdide o alıncak bak! ben alınmadımki.. kaba yaratık...............sanki kendi insanda... hee ben sadece insan deilim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Sabira.... o niye Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 o niye herkesin sabira ihityaci vardir die Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 herkesin sabira ihityaci vardir die senin?? Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 biraz daha durgun bi yaşantıya Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 biraz daha durgun bi yaşantıya sen benüm yaşantımı nerden bileyon bakem Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 yeni bir formaya! (bu arada golgi maç ne oldu haberim yok???) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 yeni bir formaya! (bu arada golgi maç ne oldu haberim yok???) ne olabilir ki? tabiiki Fenerbahçe Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Onun değil ama benim fenerin yenilmesine ihtiyacım var! Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Onun değil ama benim fenerin yenilmesine ihtiyacım var! biraz mantuga nasıl olurda fenerbahçenin yenileceğini düşnüyon sen Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Asıl senin ihtiyacın var hangi takım hep kazanmışki fenerbahçe kazansın!bide uyanmaya ihiyacın var! Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Asıl senin ihtiyacın var hangi takım hep kazanmışki fenerbahçe kazansın!bide uyanmaya ihiyacın var! daha yeni kalktım bea !! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 neyse o zaman yüzünü yıkamaya ihtiyacın var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.