Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 19 yıl TAHAMMULE İHTİYACI VAR (niye böle yazdım bende annamadım ya neyse)
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 19 yıl Vakana o mantık var! O bebişniye dil çıkarıyo sanıyon! Kediye çıkarıyo, yakalayamazın diye dalga geeçio kediyle bunu anlamaya ihtiyacı var
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 19 yıl ah azizilturco ah, koşturan bebiş deilki,mantık koşturana lazım....ve bence hala mantığa ihtiyacı var.. bak hala koşuyo yaff Tarih: 26 Aralık , 2005 19 yıl Düzenleyen: VAKANA
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl he yaf......erbay nası yapacaz bu işi.......neyse ben bulurum bi çaresini....
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Ya güzel imza hala bulamamışın sen! imza koyucan wallpaper değil
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 19 yıl wallpaper= duvar kağıdı , masa üstüne koyulan resim pc de! Bu resim tam ona görede ondan şey ettim! Bilgisayar hakkında daha çok bilgiye ihtiyacı var
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl ben buna ne kadar para saydım bilionmu.... insafa ihtiyacı var...bide bilgininn paylaşılmasının iyi bişi olduğunu bilmesine....
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl ağzını kapatmasına ihtiyacımız var ....hemde derhal.....kokuyo yaf....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.