Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 19 yıl yahu bana amorti bile çıkmadı bu zamana o kadar şansızım ......
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 19 yıl ayaklarını yere basmaya ihtiyacı var geldiğinden beri havada yorulmadın mı sen daha...
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 19 yıl ayaklarını yere basmaya ihtiyacı var geldiğinden beri havada yorulmadın mı sen daha... bu gün beni ikinci kez gülümsettin üstümdeki şahsın hiçbirşeye ihtiyacı yok valla.. yürü be kim tutar seni...
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 19 yıl bu gün beni ikinci kez gülümsettin üstümdeki şahsın hiçbirşeye ihtiyacı yok valla.. yürü be kim tutar seni... ayy teşekkür ederim seni güldürdüysem ne mutlu bana... üsttekininde yüzünü güldürecek birine ihtiyacı var
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 19 yıl bunu söyleyeceğini biliodum elindeki molotof kokteylini bırakmalı yoksa elinde patlayacak
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 19 yıl o kedi,o civcivi hiçbir zaman yakalamayacak...bence mantığa ihtiyacı var...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.