Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Hımmmm buldum busdolabının köşesinde 1 kafanos kalmış hurmaya ihtiyacı var
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl rakı balık müslüm yeter egzoya sen eksik kal Onlar eksik kalır ben kalmam canem Benim kan kardaşım o
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl oksijene luci, farkeder mi? gönül ne bar ister ne de meyhane, gönül muabbet ister alkol bahane
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Farketmez tabe canım bu akşam istersen gelim ben hee 2 lafın belini kırar 2 de tek atarız
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Harbiden yaa İş unuttum ben Allahın günü bitmedi ya gideriz birgün
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl hep öle olur bir gün dimi ye bizi beşlik simit şekli hafta sonu ok..
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl tebi canım rüzgarın kralı da var hafta sonu bana işim var derssen madara ederim seni demedi deme :w00t. şaka bi yana olur tabi
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl daha az korkunç bir avatara biraz ürkütücü değil mi,siz bilirsiniz de....benim fikrim bu..
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl korkkunç olması yada şirin olması bir sorun teşkil etmiyor benim için, ama tabi korkmakta serbestsiniz
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl fikrim değişmedi iyi bir dayağa ihtiyacı var etraf birden kalabalıklaştı yaww sıraya girin lütfen
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl fikrim değişmedi iyi bir dayağa ihtiyacı var etraf birden kalabalıklaştı yaww sıraya girin lütfen tabi canem yanlız aklıma bişey takıldı, kaç kişiyiz demiştin sands, bence senin acilen terhis belgesine ihtiyacın var
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl Onlar eksik kalır ben kalmam canem Benim kan kardaşım o :unsure:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.