Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 17 yıl o halde en kısa sürede iki terleyip titreyecek şahıs karşısında bir gönüllüyü başındaki soğanla birlikte yumrukla ikiye yarma operasyonunu gerçekleştiriyoruz gönüllü de kim mesela,pudik olsun mu
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl şalvar diyip te bağrımı yakma egzorsistciim.. yulaf ezmesine..
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl al mendilim sakla benden yadigar.. bir ucuna işle beni..diz beni.. ve bir kalp oy,paramparça oklanmış.. üstünede kondur beni.. kaz beni.. yağmurluğa..
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl Yel yapraklarımı savurur, Dört yanım yağmurla örtülü; Güz vaktim gerçek ya, ne yağmur! Kafamda hep bir uykusuzluk Ve masamda bir düşler gülü, Gecenin içinde, soyunuk. Ve bir düşünce arasında Ellerim; beyaz, boş ve bencil, Bu gül’le gece arasında, Kopmuş gidiyor dallarımdan... Hayır, başımdan yana değil Uykusuzluğum, ellerimden.! iğne ipliğe
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.