Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl Bir senedir o uçurumun dibinde.. Bence bir paraşüt iyi gider..
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl dükkan sahibi çabuk gelsin kepenklerin arkasında kalmış cerenimo ve arkadaşları...
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl Sanatsal ruha ihtiyacı var.. Dipnot gibi konuştum hee...dur bir dane de clover vereyim..
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl çilingire ihtiyacı var....hem kepenkler için hem zincirler için....
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl o zaman tekrar görüşmeye,malum özlemişsindir başka birşeye ihtiyacın yok
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl hafifçe ılık bir rüzgarın eşliğiyle, gece yüksekçe bir yerden şehrin ışıklarını seyretmeye..
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl deniz kenarı ve şiddetli esen bir rüzgar ve dalgaları seyrederek geçirdiğin bir güne
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl ahhh Leylam can evimden vurdun beni.. sanırım burdan biri sadece Ağru dağı projemi çalmakla kalmamış penpe üstüne fıstık yeşili puantiyeli şalvarımıda aşırmış.. hiç biyerde bulamıyorum..biliyosun o olmazsa eksik biriyim ben..
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl ah canım kıyaymam ama hemen forumu seferber edelim sana öle bir şalvar diken birini yada o modelden evinde bulunduran birini bulalım diloş he
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl deniz kenarı ve şiddetli esen bir rüzgar ve dalgaları seyrederek geçirdiğin bir güne bütün acılarını unutturacak güzel günlere ahhh Leylam can evimden vurdun beni.. sanırım burdan biri sadece Ağru dağı projemi çalmakla kalmamış penpe üstüne fıstık yeşili puantiyeli şalvarımıda aşırmış.. hiç biyerde bulamıyorum..biliyosun o olmazsa eksik biriyim ben.. ne diyorsun.. sen eksiksen ben hiç yokum demektir..benliğimizi kaybediciiz,biz biz olamayız ki o zaman..
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 17 yıl ah canım kıyaymam ama hemen forumu seferber edelim sana öle bir şalvar diken birini yada o modelden evinde bulunduran birini bulalım diloş he çok naziksin fekat o şalvarın bir eşi yok egzorsist..onun gibisini bi daha bulamam.. ne diyorsun..sen eksiksen ben hiç yokum demektir..benliğimizi kaybediciiz,biz biz olamayız ki o zaman.. evet bitanem..artık biz biz diiliz..başkaca bişeyiz..lakin ne olduğumuzu ben bile bilemiyorum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.