Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

cin :devil:

• Cevaplar 2,1b
  • Görüntü 106,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

Allah korusun be :unsure: Korkarım ben :(

Hiç bişeye ihtiyacı yok :D

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Serin havaya

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

birazcık su efenime söleyeyim daha sonra biraz fondoten vede sakinleştirici :e00t:

Gönderi tarihi:

bir çobana ihtiyacı var bence sürüden ayrılımasın yoksa kurt kapar :w00t:

Gönderi tarihi:

o kurtu alır ben evire çevire pataklar sana hedaye ederim.. :getlost: bunun bişeye ihtiyacı yuk bi tepikten başka :w00t:

Gönderi tarihi:

benim ihtiyacım olan şey dayaksa yemeye hazırım yok değilse seni döverim haberin olsun :devil::w00t:

Gönderi tarihi:

bi bardak su

Gönderi tarihi:

:blink: hain egzo hiç dövülürmü bayanlar :ermm: pes valla bu ne gaddar bir kişiliktir :shifty: merhamete ihtiyacı var yavrucağın :w00t:

Gönderi tarihi:

sende ilgi göster, şefkat göster mesela :( yoksa döverim heee :w00t:

Gönderi tarihi:

anaaa :wassat: canem git sevgilinden dilen şefkat ve merhameti <_< benden anca odunu yersin kafana :whistling: tam kafasının orta yerinde bir oduna ihtiyacı var..yasııkkk :crying::w00t:

Gönderi tarihi:

sende illaki bana o şekildemi sevgi lazım şevkat lazım :( çok üzüldüm ben şimdi odunla vursan bu kadar acıtamazdın canımı :(

Gönderi tarihi:

üzdün bi kere bak :( hadi elindeki odunla kafana vur bende bakayım barışalım :w00t:

Gönderi tarihi:

tabe canem ni dimek hemen :wassat: vuuuuuuuuuuuuuu :wacko: ay pardon egzo yanlışlıkla kafana geldi.. :w00t:

Gönderi tarihi:

senin ihtiyacın olan şey benim canem :clover: seni bu zamana kadar kimse şöle iyice bir zopalamamış :w00t:

Gönderi tarihi:

:blink: bünyesi odunu kaldıramadı zavallının.. :wassat: acil doktora ihtiyacı var :w00t:

Gönderi tarihi:

sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var bence :clover: 3 öğün yemek 5 öğün sopa.. :w00t:

Gönderi tarihi:

üç öğün yemek ve beş öğün sopa ha :wassat: ahh ahhhh nerdeeee :w00t:

Gönderi tarihi:

burdayım ben sen iste canem :w00t:

Gönderi tarihi:

yemek yapabiliyosan ve beş öğün odunla dayak yiyebiliyosan gel canem :w00t:

Gönderi tarihi:

aa o yok ama :( sadece atabiliyorum canem :w00t:

Gönderi tarihi:

tühh tühhhhh :wassat: desene sende bana benziyon :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.