Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl birazcık su efenime söleyeyim daha sonra biraz fondoten vede sakinleştirici :e00t:
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl bir çobana ihtiyacı var bence sürüden ayrılımasın yoksa kurt kapar
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl o kurtu alır ben evire çevire pataklar sana hedaye ederim.. bunun bişeye ihtiyacı yuk bi tepikten başka
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl benim ihtiyacım olan şey dayaksa yemeye hazırım yok değilse seni döverim haberin olsun
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl hain egzo hiç dövülürmü bayanlar pes valla bu ne gaddar bir kişiliktir merhamete ihtiyacı var yavrucağın
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl anaaa canem git sevgilinden dilen şefkat ve merhameti benden anca odunu yersin kafana tam kafasının orta yerinde bir oduna ihtiyacı var..yasııkkk
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl sende illaki bana o şekildemi sevgi lazım şevkat lazım çok üzüldüm ben şimdi odunla vursan bu kadar acıtamazdın canımı
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl üzdün bi kere bak hadi elindeki odunla kafana vur bende bakayım barışalım
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl tabe canem ni dimek hemen vuuuuuuuuuuuuuu ay pardon egzo yanlışlıkla kafana geldi..
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl senin ihtiyacın olan şey benim canem seni bu zamana kadar kimse şöle iyice bir zopalamamış
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl bünyesi odunu kaldıramadı zavallının.. acil doktora ihtiyacı var
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var bence 3 öğün yemek 5 öğün sopa..
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl yemek yapabiliyosan ve beş öğün odunla dayak yiyebiliyosan gel canem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.