Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl Zaten o adam olamazki! kız o zuahaha hadi ya bu cümleyi yazarken ben bunu hiç düşünmemiştim
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl alam ya........he he gorgi zaten ne olduğumu biliyor..............
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl offf golgi hemende alınıon yaw! Sende bilion tabi bunu! Laf olsun diye söledik işte! cıxcıx
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl alam ya........he he gorgi zaten ne olduğumu biliyor.............. ben biliomda işte diğer kurbanların öğrenemdiler ama insan olduguna dair söylentiler var offf golgi hemende alınıon yaw! Sende bilion tabi bunu! Laf olsun diye söledik işte! cıxcıx ama aziz kardeş sende zuahaha falan yazmışsın
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl onu sana yazmadımki yaw, onu meydüne yazmıştım! Şimdide o alıncak bak!
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl ben biliomda işte diğer kurbanların öğrenemdiler ama insan olduguna dair söylentiler var ama aziz kardeş sende zuahaha falan yazmışsın kaba yaratık...............sanki kendi insanda...
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl onu sana yazmadımki yaw, onu meydüne yazmıştım! Şimdide o alıncak bak! ben alınmadımki.. kaba yaratık...............sanki kendi insanda... hee ben sadece insan deilim
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl biraz daha durgun bi yaşantıya sen benüm yaşantımı nerden bileyon bakem
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl yeni bir formaya! (bu arada golgi maç ne oldu haberim yok???) ne olabilir ki? tabiiki Fenerbahçe
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl Onun değil ama benim fenerin yenilmesine ihtiyacım var! biraz mantuga nasıl olurda fenerbahçenin yenileceğini düşnüyon sen
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl Asıl senin ihtiyacın var hangi takım hep kazanmışki fenerbahçe kazansın!bide uyanmaya ihiyacın var!
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl Asıl senin ihtiyacın var hangi takım hep kazanmışki fenerbahçe kazansın!bide uyanmaya ihiyacın var! daha yeni kalktım bea !!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.