Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 19 yıl yok yok.... almimmm ben... gece gece kaldiramam simdi..... bence senin uykuya ihtiyacin var... (itiraf ediyorum... diger topicden gordum... :P)
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 19 yıl yok yok.... almimmm ben... gece gece kaldiramam simdi..... bence senin uykuya ihtiyacin var... (itiraf ediyorum... diger topicden gordum... :P) hırsız.... uykuya ihtiyacım yok kandırdım sizi...... seninde yeni bi bakış açısına ihtiyacın var.....ole bakarak gözlerini kör etcen.....
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 19 yıl üsttekinin çiçeğe ihtiyacı var.benim de böyük yaprağa ilgililere duyurulur
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 19 yıl neye ihtiyacin var bilemiyorum ama gs-d mac ozetini izlemeye ihtiyacin yok zira cok zevksiz bir mac:)
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 19 yıl ??? daha acik olmaya:) Mürekkebe ihtiyacı var .. cik aradan adana,ben kralx'e settirmistim:)
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 19 yıl Yazar ??? daha acik olmaya:) cik aradan adana,ben kralx'e settirmistim:) Doğru zamanlamaya ihtiyacı var ( Buyur bursa ara senindir)
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 19 yıl maşallah herşey tam bişeye ihtiyacı yok.........demek isterdim ama maalesef.......çok eksiğin var beeeeaaaa.......
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl Senin herşeyin tamda ne oluyo??? Yorumsuz.... valla en önemlisi akıl..daha ne olsun.....
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl Akıl olupta kullanamadıktan sonra ne işe yarar??? işte bende onu diyorum sende eksik olan o......
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl Sen eksik bil çok önemli değil!Bende akıl olduğunu bilmesi gerkenler biliyo o bana yetiyo!
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl Sen eksik bil çok önemli değil!Bende akıl olduğunu bilmesi gerkenler biliyo o bana yetiyo! sen o aklı kullanamadıktan sonra olsa ve bilseler kaç yazar..........
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl Akıl olupta kullanamadıktan sonra ne işe yarar??? bunu ben değil sen yazmışsın...... illa 24 saat beraber yaşamak gerekmez.........latife kaldıramadıktan sonra kafayı kullansan ne olcak ki.....
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl ben onu sana yazmıştım, işte kullanamadığın için kime yazdığımı anlamamşın! Hadi git sen bi fener maçını izle bi kaç gol yiyin gelin açılırsın!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.