Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl Yazar ABİMİN BİŞEYE İHTİYACI YOK Kİ Özlemlerimin dinmesine ihtiyacım var ve seninde o çocuğa bir şans vermeye ihtiyacın var
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl hıh akıllıdan ses geldi ya çok pis laf koydun ne diyeceğimi şaşırdım
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl ya çok pis laf koydun ne diyeceğimi şaşırdım ooyy.yaw bu arada o gün okula geç gittim ortalık fena karıştı.arkadaşlar bayağ küfretmişlerdir heralde.neyse benim biraz gülmeye ihtiyacım var ama biraz
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl ooyy.yaw bu arada o gün okula geç gittim ortalık fena karıştı.arkadaşlar bayağ küfretmişlerdir heralde.neyse benim biraz gülmeye ihtiyacım var ama biraz o zaman burda işin ne komedyenmiyiz bizz
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl o zaman burda işin ne komedyenmiyiz bizz yok ayol.alınganlık etme.ölesine aklıma geldiydi.hem kabul edin beyfendi bazen çok komik oluyosunuz.hani bi arkadaş,dünyadaki tüm insanları öldürüp,yeryüzünü canlılara bırakmayı düşünüyodu da,ona ulen kendi adına konuş ben yaşamak istiyom diye cevap yazmıştım.senin cevabın şuydu:ne üzülüyon sen ölmüyosun işte. yaww bu çok komik geldidi de arkadaşlara anlattıydım
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl yok ayol.alınganlık etme.ölesine aklıma geldiydi.hem kabul edin beyfendi bazen çok komik oluyosunuz.hani bi arkadaş,dünyadaki tüm insanları öldürüp,yeryüzünü canlılara bırakmayı düşünüyodu da,ona ulen kendi adına konuş ben yaşamak istiyom diye cevap yazmıştım.senin cevabın şuydu:ne üzülüyon sen ölmüyosun işte. yaww bu çok komik geldidi de arkadaşlara anlattıydım sende ciddiye alma bu kadar o smileyi gerekli gereksiz kullanırım ben MUTLU OLMAK İÇİN BİZE İHTİYACI VAR....GALİBA valla seni bilmemde bana ihtiyacı yok gibi eglenmesini biliyo
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl sende ciddiye alma bu kadar o smileyi gerekli gereksiz kullanırım ben valla seni bilmemde bana ihtiyacı yok gibi eglenmesini biliyo canım genede beraber eğlenelim dimi yaw.çok populist gördüm kendimi ben bu simgeleri kullanmaya üşeniyodum.zaten çekmecelerden ihtiyacımı aldıktan sonra da kapamaya üşenirim. neyse özetle artık simgeleri kullanıyım barim
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl canım genede beraber eğlenelim dimi yaw.çok populist gördüm kendimi ben bu simgeleri kullanmaya üşeniyodum.zaten çekmecelerden ihtiyacımı aldıktan sonra da kapamaya üşenirim. neyse özetle artık simgeleri kullanıyım barim ben yanlız çalışırım
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl senin önce akla ihtiyacın var zate savolya bulursan akıl bi ara bana da yolla emi.......ama önce sen yararlan......senin durum benden vahim nede olsa........
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl kendini tanıtmaya ihtiyacı var... kontöre ihtiyacı var dicem ama,boşver fıstık atma mesaj kontör yanına kalsın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.