Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl Ben oraya hiç gitmedim gidenlerden duyuyorum ruh halleri hemen değişiyormuş giden var mı aramızda isterse yorum yapabilir
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl Kendini tanıtması lazım... Daha tanımıyoruz arkadaşı.. Gerçi, genel konuşmuyum.. Sadece ben tanımıyorumdur.. Nerdensin hangi memleketin bülbülüsün..?? Adın nedir.. Ne iş yaparsın..
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl Arkadaşlar öncelikle geç kalınmış bir tanışma oldu ama ne bilim ben pek sevmem kendimi deşifre etmeyi ama yinede sizi arkadaş olarak görüyorum turizmciyim güney egede faaliyet gösteriyorum manisalıyım adım umut hepinizi çok sevdim google dan tesadüfen girmiştim bu siteye hepinizle şimdiden memnun oldum ama güzel bir forum seviye yukarıda zaten öyle olmasa iptal ettirirdim hemen üyeliğimi.
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl üstekinin umuda ihtiyacı yok zaten başlı başına bir umut o.... hoşgelmişsin...
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl Arkadaşlar öncelikle geç kalınmış bir tanışma oldu ama ne bilim ben pek sevmem kendimi deşifre etmeyi ama yinede sizi arkadaş olarak görüyorum turizmciyim güney egede faaliyet gösteriyorum manisalıyım adım umut hepinizi çok sevdim google dan tesadüfen girmiştim bu siteye hepinizle şimdiden memnun oldum ama güzel bir forum seviye yukarıda zaten öyle olmasa iptal ettirirdim hemen üyeliğimi. hoşgeldin umut.ben de senin gibi google dan tesadüfen buldum bu siteyi.
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl hoşgeldin umut.ben de senin gibi google dan tesadüfen buldum bu siteyi. arama motorunu değiştirmeye ihtiyacı var bende google dan tesadüfen bulmuştum
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl arama motorunu değiştirmeye ihtiyacı var bende google dan tesadüfen bulmuştum alla alla bende google dan tesadüfen bulmuştum
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl alla alla bende google dan tesadüfen bulmuştum ben de.... ben de.... :P
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl Bazen hayal etmek gerçeklerden daha güzel olur çok ciddi biri azcik edebiyati birakmasi lazim
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl aynarım gerçekten beni ciddimi buluyosun.walla bunu ilk defa sen söylediğin için söylüyom.şu an heyecandan klavyenin tuşlarına doruu dürüs basamıyom.allam demekki bugünleride göstercekmişin. saol aynar binlerce kere saol. çiçekde veriim sora kızma bana aaaa ayipsin marcuscum niye kiziim hem bu da sana biraz sakinlesmeye ihtiyaci var çok heyecan yapti yavrucak
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl eglenmeye ihtiyaci var benim calismam lazim, evde siyirdim galiba
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.