Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl bu çocuğun tatile ihtiyacı yok, hem iş hem tatil yapıyo dowjonesun dinlenmeye ihtiyacı var
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Seninde tatile ihtiyacın var gibi geliyo ama son kararım yok gibi geldi bana
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl dowjonesun dinlenmeye ihtiyacı var - doğru söylüyon valla hislerime ne güzel tercüman oldun fethiyeye yolculuk ne zaman ??
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl dowjonesun dinlenmeye ihtiyacı var - doğru söylüyon valla hislerime ne güzel tercüman oldun fethiyeye yolculuk ne zaman ?? valla biz evlendikten sonra hemen gidelim diyoruz ama daha belli değil dowjones bide para durumlarına bağlı
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl seninde maraş dondurması yemeye ihtiyacın var galiba; Nasıl bildin ablacım Maraşdan başkası olmasın ama valla biz evlendikten sonra hemen gidelim diyoruz ama daha belli değil dowjones bide para durumlarına bağlı Kankim şu 2. çekmeceden çek defterimi verebilirmisin
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Kankim şu 2. çekmeceden çek defterimi verebilirmisin kıss kankim hangi 2.çekmece burda bi sürü çekmece var
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Kankim ben 2. çekmece derken sesim sana gelene kadar ne gibi değişiklik yapıyo :lol: Hayır yani aynı oksijeni soluyorus içerde sana napıyorsa bu oksijen böyle asotlu bişeyler çıkıyor ortaya :lol:
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl yine ne dedim yaaaa ne kısıyon kankim bulamadım işte kesin bişey sölemiyon ki sende , bulmayım diye
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Koordinatları iyi al bu defa cevis kaplama masamın altın kaplama 2. çekmecesinde çek defterim var bi zahmet yasıver kendine bişeycikler
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Koordinatları iyi al bu defa cevis kaplama masamın altın kaplama 2. çekmecesinde çek defterim var bi zahmet yasıver kendine bişeycikler tamam kankim buldum kıss bu çekler karşılıksıs çıkmasın sonra
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Kankim sen benim karşılıksıs çek verdiğimi gördünmü hiç görmedin çekim olduğunu bile yeni öğrendin fikrimi değiştirmeden yas kendine bişeyler işte Kralx'in yeni yeni pclere şöyle 100-150 tane
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Donanımları tam olsun ama... Seninde bir dedektöre ve birde gps cihazına ihtiyacın var.
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Kankim sen benim karşılıksıs çek verdiğimi gördünmü hiç görmedin çekim olduğunu bile yeni öğrendin fikrimi değiştirmeden yas kendine bişeyler işte karşılıksıs çek verdiğini görmedim ama karşılıklı verdiğinide görmedim kankim du bi kıss yasam hemen
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Tabi evet.. Arazi ulaşımı için birde 4x4.. Hay Allah senden rası gele Ne zaman alırım 4*4 ü karşılıksıs çek verdiğini görmedim ama karşılıklı verdiğinide görmedim kankim du bi kıss yasam hemen Yas yas bankada çok para varya ödeme yapar sana
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Hay Allah senden rası gele Ne zaman alırım 4*4 ü Yas yas bankada çok para varya ödeme yapar sana bak işte , biliyodum ben saten böle olacağını kankim 4*4 diye yasma 4x4 yassana
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl 4x4 yasarımki ne hava basıyon şimdi alırım havanı kısım senin
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Keyfime ne karışıon kısım yahu sende kahyalıkmı var yoksam kankim
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl kısım varsa varsa sende vardır kahyalık dünde dedim benim dedelerim paşasadeydi :lol:
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 18 yıl Evet hatırlıyorum bende dün dedim senin paşazade deden aslında paşasede diye Kıs gelir giderdi senin dedenin aklı Dedem anlatırdı Birgün dedemi komutanı sanmış düşün yani
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.