Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Bu işe halkı karıştırma..)) Ne bu Avrupa senatosumu... Alt tarafı minder..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Burası idare ediyor.. Dini konulardan vakit bulduğumda burada harcıyorum, napalım...
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl Ya chat odasıyla hiç işim olmadı nasıl zevklimi millet orayamı takılıyo
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl senin tek ihtiyacın biraz daha fazla parmak baksana hızına yetişilmiyo
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl ANLAYIŞA İHTİYACI VAR.. Bir problemmi var.. Neyi anlamamışım sebla..??
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl anlayış derken kastettiğim o değildi.. sanırım doru ifade edemedim..özür dilerim.. hani" bana anlayışlı ol" deriz ya.. yani sana anlayışlı davranılmasına ihtiyacın var..demek istemiştim.. gerçekten üzgünüm..seni kırdıysam eğer.. saygılar
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Anlaşıldı.. Demekki gerçekten anlayışa ihtiyacım varmış Baksana yanlış anlamışım...))
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl ÜSTTEKİNİN BİRAZ SEVGİYE İHTİYACI VAR üsttekinin yardima ihtiyaci var (tv ye cikti ya )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.