Φ Xemci Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Şükrü Koçoğlu, artan inşaat maliyetleri nedeniyle konut fiyatlarının yükseldiğini belirterek, ''Bu tabloda konut almak akıllıca iş değil. Çünkü, yıl sonuna kadar fiyatlar düşecek'' dedi. Koçoğlu, konut kredisi faizlerindeki yükselişin ilk anda konut sahibi olmak isteyenleri mutsuz etse de, piyasadaki dengeleri bir nebze de olsa sağladığını vurguladı. Konut kredisi faizlerinin yüzde 2,75'e kadar yükseldiğini anımsatan Koçoğlu, ''Böyle olmasaydı, bugün inşaat malzemelerinin fiyatı değil yüzde 50-70, yüzde 100'ü bile aşabilirdi'' dedi. Koçoğlu, maliyet artışlarının doğal olarak konut fiyatlarına yansıdığını, bu nedenle bugünkü tabloda konut almanın akıllıca iş olmadığını savunarak, ''Hiç kimsenin, (konut alamazsın) diye elini kolunu bağlayamayız ancak, bence konut sahibi olmak isteyenler bu isteklerini yıl sonuna kadar ertelemeli'' diye konuştu. bundan bir ay önce nasıldı faizler şimdi nasıl oldu inşallah düşer diyor ve yıl sonunu bekliyoruzzz mynetten alıntıdır.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ben bı 10 sene beklerım heralde Alıntı
Φ real Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 inşallah yaa bekleyelim görelim beklemekten başka bişey yaptığımız yok zaten Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bi ara nasıl iyi olmuştu herkes ne güzel kredisini çekti ohh evi alan arsayı alan yatırımı yapan kazandı parayı biz geç kaldık dedimki hah tamam şimdi ülke ayağa kalktı kimse tutamaz meğersem hükümetimizin günü ayı yılı kurtarma çabalarının meyvesiymiş bu olsun yine de iyi geldi çok insana Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bi ara nasıl iyi olmuştu herkes ne güzel kredisini çekti ohh evi alan arsayı alan yatırımı yapan kazandı parayı biz geç kaldık dedimki hah tamam şimdi ülke ayağa kalktı kimse tutamaz meğersem hükümetimizin günü ayı yılı kurtarma çabalarının meyvesiymiş bu olsun yine de iyi geldi çok insana günaydın beklemedeyim tamam yıl sonunuda görürüz bakalım Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 olur abi seçim ayakları felan cart curt yapılır bana verseler faizler bir çekerim 0.3lere 0.2lere babakalım bir iki hafta felaket geler artışı olur ama sonra kitt.... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Umut fakirin ekmeğidir. umut kötülüklerin en kötüsüdür çünkü işkenceyi uzatır. Umut, gerçekliğin yalanlamasıdır. Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 umut olmadan ne hayatın bir anlamı ne bir nefes almanın tadı olaccaktır ben umutluyum umudumuda hiç yitirmeyeceğim türkiyede yaşamayı seviyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.