Φ feride35 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bilgisayarımda yüklü görünen anti virüs programını ne yaptıysam kaldıramadım prog.ekle/kaldır da kaldır seçeneği yok,regeditte unistalin içinde yok,programı yeniden yükleyemiyorum yüklü diyor,hiç bir yerde varlığına dair bir iz yok (prog.ekle/kaldır hariç). başka bir yol bilen varsa ve yardım ederse sevinirim Alıntı
Φ ErAsER Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 bilgisayarımda yüklü görünen anti virüs programını ne yaptıysam kaldıramadım prog.ekle/kaldır da kaldır seçeneği yok,regeditte unistalin içinde yok,programı yeniden yükleyemiyorum yüklü diyor,hiç bir yerde varlığına dair bir iz yok (prog.ekle/kaldır hariç). başka bir yol bilen varsa ve yardım ederse sevinirim arkadaşım hangi antivirüs programını kullandığını yazmayı unutmuşsun. ama ben yinede bir kaç antivirüs üzerinden yardım etmeye çalışiim. örneğin: norton kullanıyorsan (2005-2006) programı kaldırmak için yükleme cd cini takıp "remove" seçeneğini kullanıyorsun. McAfee, Panda, Avast kullanıyorsan "BAŞLAT =>ARAMA=> TÜM DOSYA VE KLASÖRLER(detaylı arama) seçeneğini kullanıp bilgisayarının hd sinde detaylı arama başlatırsın. modülde çıkan programların (anti virüs prügramlarının) .exe uzantılı olanlarını silersin daha sonra tüm dosyaları silersin. tabi bu işlemi yaparken tüm antivürüs programlarının deaktif olması gerekli yani programları kapatıp internet bağlantısını kesiceksin önce sonra programları söylediğim gibi sileceksin. yinede kaldıramıyorsan mail adresimi iste yada mail adresini bırak ulaşırım. kolay gelsin Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 kardeş: c:\proram files klasörünü açıp antivirüs klasörünü buluyorsun içi boşsa kalkmıştır. Doluysa uninstall orda da vardır tıklar kaldırırsın veya. Bilg. güvenli modda aç kalıntı dosyayı böylece sil. kolay gelsin... Alıntı
Φ fvvbb Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 ben bilgisayardan Alwil Software dosyasının içindeki Avast4 klasörü var onun içindeki dosyaları pc den silemiyorum bana bi yardımcı olun msn adrisimi vereyim [email protected] yardım edin ... teşekkürler saygılarımla... hasan. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.