Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 yok yok kesinlikle kimseyi asmayalım hatta ne asması hepsini bırakalım boşaltalım cezaevlerini kaldıralım mahkemeleri nasıl olsa kimsenin ihtiyacı yok bırakın herkes kafasına göre istediğini öldürsün istediğine tecavüz etsin artık kim güçlüyse ne de olsa onlar fakirdi eğitim alamadı o yüzden herkese istediklerini yapmaya hakları var neymiş efendim bir öğretmeni öldürdüğü için 4 sene yatmışmış çok bile keşke yatmasaydı kimbilir o 4 senede kaç kişiyi daha öldürecekti yazık olmuş ***** ****** ****** ******** ************ ********* O yazıdan çıkardığın bu mudur senin?... bırakın herkes kafasına göre istediğini öldürsün istediğine tecavüz etsin artık kim güçlüyse ne de olsa onlar fakirdi eğitim alamadı o yüzden herkese istediklerini yapmaya hakları var Ne diyeyim.. Alkış.... Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 O yazıdan çıkardığın bu mudur senin?... bırakın herkes kafasına göre istediğini öldürsün istediğine tecavüz etsin artık kim güçlüyse ne de olsa onlar fakirdi eğitim alamadı o yüzden herkese istediklerini yapmaya hakları var Ne diyeyim.. Alkış.... peki siz yukarıdaki yazılardan her baklava çalacak çocuğun asılacağını bizim her önümüze geleni tutup asıcağımızı mı çıkardın valla bravo 2 kere alkış Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Asmak ya da asmamak. 1. Malesef Bir başka olan benim memleketimde Devlet ya da bürokrasi dediğimiz aygıt, af yasası ile adam salıverirken kendisine karşı işlenmiş suçlara adıyla ayırdığı bölüme ait suçluları asla affetmemektedir. Ya kimi affetmektedir, insanları taciz edip, katleden toplum suçlularını. Böyle bir af elbette kafası çalışan her insan için kabul edilemez bir aftır. Sen kardeşini katletmiş bir adamın sana sorulmadan devlet yoluyla affedilmesini kabullenebilir misin ? zaten idam da yok, önce müebbet sonra iyi halden ceza indirimi sonra da rahşan affıyla salıver... 2. Arman'ın da dediği gibi düşünce suçlularının idam edilmesini hoş karşılamak kendi hayatımızı yalanlamak anlamına gelir ve amma ki 10 binlerce insanın doğrudan ya da dolaylı yollarla ölümüne neden olan psikopatları da caydırmak şarttır. 3. Filistinli bir çocuğun kafasına kurşun sıkan bir cani , psikopat siyoncunun, ya da Irak'ta girdiği evdeki bir kadına tecavüz edip çocuklarını öldüren bir Amerikan askerinin cezası sizce yalnızca 2 yıl hapis midir ? Sonsuz alkış... bozan Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Hitchhiker Serial Killer(Otostopçu Seri Katil) "Ben masumum. Umarım size de tecavüz ederler b.k çuvalları" "Onların paralarını çaldım, onları öldürdüm ve yine yapacağım ve başka birini öldüreceğimi biliyorum çünkü uzun süre insanlardan nefret ettim." "Yaptığım her şeyin altında korkunç bir öfke yatıyor. İdam edilmem gerek çünkü eğer hapisten çıkacak olursam yine cinayet işlerim." Tam adı "Aileen Carol Wuornos" olan ve ABD'nin en ünlü kadın seri katillerinden biri olarak görülen eşcinsel, hayat kadını. 1989-1990 yılları arasında cinsel ilişkiye girdiği bazı kişileri öldürdüğü, ve cesetlerini ormanda sakladığı ortaya çıkmıştır. 7 kişiyi öldürdüğü iddia edilse de, iki kişinin cesedi bulunamamış ve Wuornos 5 kişiyi öldürmekten yargılanmıştır. Çoğu kişiye göre Amerika’nın ilk kadın seri katili çoğu kimseye göre de yalnızca şiddet gördüğü için vahşileşen bir kurbandır. Kişilik gelişiminde "Nurture" çıkmazının etkisi söz konusu olduğunda, bariz bir bicimde "nurture" yani yetiştirilme şartlarının olağan dışılığını ispatlayacak bir hayatı olmuştur Aileen Wuornos'un. Anne babası doğmadan önce boşanır. Babası daha sonra çocuk tacizinden suçlu bulunur ve hapishanede kendini asar. Aileen henüz altı aylıkken annesi bir not bırakıp çeker gider. Büyükannesi ve büyükbabası bakımını üstlenir. Ancak on üç yasındayken tecavüze uğrar, gayri meşru bir çocuk dünyaya getirdiği için o evden de kovulur. Hayatta kalmak için hurda bir arabada barınır, para için fahişeliğe baslar, uyuşturucuya alışır, çoğu zaman da ortalıkta sarhoş olarak gezer. Yine de yirmi yaşındayken yetmiş yaşında bir adamla evlenmeyi başarır ama kocasını bastonla dövdüğü için evliliği sadece bir ay sürer. Nihayet 1986 yılında hayatinin aşkı Tyria Moore adında bir lezbiyenle karşılaşır. Dört sene beraber yasarlar. Ancak Wuornos'a en son darbeyi de sevgilisi vurur ve yakalandıktan sonra aleyhine tanıklık eder. Mahkeme kararıyla Aralık 1989 ve Kasım 1990 arasında toplam 5 kişiyi öldürmekten suçlu bulunur ve ölüme mahkum edilir. Rivayete göre, kararı duyunca "Ben masumum. Umarım size de tecavüz ederler ********* çuvalları" diye bağırmıştır. Önceleri öldürdüğü insanların kendisine saldırdığını öne süren Wuornos, idamdan hemen önce ise "Yaptığım her şeyin altında korkunç bir öfke yatıyor. İdam edilmem gerek çünkü eğer hapisten çıkacak olursam yine cinayet işlerim." diyerek suçunu itiraf etti. Wuornos, 9 Ekim 2002 çarşamba günü idam edilmiştir. 2003 tarihli Monster filmi dışında 1993 yılında New York film festivali'nde bir bolumu gösterilen Aileen Wuornos: The Selling of a Serial Killer isimli bir belgesele de konu olmuştur. Gilles De Rais, yani Mavi Sakal’in kadın versiyonu sayılan bir Kara Dul olmadığı, yani belli bir motif ve amaç doğrultusunda kurbanlarını ortadan kaldırmadığı için çoğu profil uzmanına göre bir seri katil sayılmasa da kesinlikle gelmiş geçmiş en soğukkanlı katildir. bu kadın bu hale gelene kadar nerdeydik yalnızken yanında kimse yoktu babası annesi bırakmışken onu ona elini uzatan yoktu hayata yenik başladı tutunmak için yanlış yolu seçti yapılan tek şey idam etmek oldu ama onun çocuk yalnızlığında kimse yoktu yanında okuyunca yukardakini asılsın tabi diyeceksiniz o canavarı kim yarattı kim onu bu kadar iradesiz bıraktı çıkınca tekrar öldürecekti ceza vermeye gelince hemen ya kazanmak kazanılamaz mıydı küçük wuornos bi alkışdır gidiyor yuh yaratılıyor bu insanlar onları biz yaratıyoruz hayır siz yaratıyorsunuz kınayanlar ve yargılayanlar sadece çocukken tutsak elini küçük wuornos böylemi olurdu hayır ama ne yapıldı yalnız bırakıldı sonunda da idam. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Dünyada tek tecavüze uğrayan kadın Aileen Carol değildir.. Zaten bu okşamacı zihniyet yüzünden yakalanan her suçlu '' Beni toplum bu hale getirdi abi '' diyerek pişkin pişkin kameralarda dalga geçebilmekteler.. Örnekte verilen kadın idam edilmeseydi ve salıverilseydi kimseyi öldürmeyeceğinin gatrantisini verebilirmisiniz ? Baksanıza kendisi dahi bu garantiyi verememiş.. Yine yapardım demiş.. Neyse biz fazla açılamayalım.. Kendi ülkemize bakalım.. Zaten geçim derdinde kıt kanaat boğazını ve ailesini doyurabilen Ahmet bey ya da Fatma hanım bi de kendi dertlerini unutup zaten suça meyilli olan bir psikoloji altında ki potansiyel suçluları eğitmekle mi uğraşsınlar.. Bırakınız arkadaşlar.. Hala tozpembe kelimeler üretiyorsunuz.. Devlet zaten rehabilitasyon merkezlerinde elinden geleni yapmaya çalışıyor ama bir tinerciyi ya da cinayet işlemeye alışık bir seri katili düzeltmeye çalışmak sanıldığı kadar kolay değildir. Bi arkadaş Kanadayı örnek vermiş.. Kanada dünyanın en kültürlü ülkesimidir sanmakta ? Ya da Kanadanın insanlarının ekonomik durumlarına ve yaş oranlarına bir bakınız...Farkedeceksiniz ki yaşlı bir nüfusu ve rahat bir geçimi olan insanlardır.. Elbette suçlarda da müthiş bir düşüş vardır fakat ülkemizde ne eğitimle ne de başka bir şeyle bir anda suçları düşüremezsiniz.. Belki zamanla bu olabilir ama önce ekonomik anlamda insanlarımız rahatlatılmalı.. İşte teüm bunlar yavaş yavaş yapılmaya çalışırken hala köşebaşlarında cinayetler gasplar adam yaralamalar devam edecektir.. E bu insanları tekrar aramıza salmanın mantığı nedir.? El insaf daha üç gün önce bir gazateciyi araba parketme sorunu yüzünden baba oğul bıçakladılar.. Düşünebiliyomusunuz fındık kabuğunu doldurmayacak bir sebebten bir insanın hayatına kastedebiliyorlar. Siz de diyosunuz ki bu adamlar eğitilir düzeltilir.. Hayır efenim eğitilemezler düzeltilemezler.. Sinirlendiğimde ben neden elime bi bıçak alıp karşımdakine saplamıyorum ? Siz ne derseniz deyin.. Ne kadar suçluları sözüm ona topluma kazandırabileceğinizi sanarsanız sanın.. Ortada bir gerçek var. Halk bu tip insanlardan hep huzursuz olmuş ve olacaktır.. Sağlıklı bir toplumun içine öldürme içgüdüsüyle sevişmiş ve bunun tadına varmış bir katili öylesine salıp da bırakamazsınız. Muhabbete bak .. Biz masumların hakkını savunuyoruz siz sevgili suçluları.. Bakın Başbağlar katliamının yıldönümünde olduğumuz şu zamanda yakalanan 16 tikko üyesinin her ne hikmettense serbest bırakılıp çoluk çocuk insanları katletmelerinin üzerinden geçen bunca yıl sonra hala diyebiliyormusunuz ki o teröristler idam edilmemeli topluma kazandırılmalı diye ? Hadi bunu diyeneniniz varsa eğer o şehitlerin ailelerinin yüzlerine nasıl bakabilirsiniz peki ? Allah bizi canilerden ve canileri destekleyenlerden korusun. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ben otostopçu seri katil wuornos un değil annesi babası olmayan 13 yaşında tecavüze uğramış küçük wuornos un kazandırılmasından bahsediyorum. Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 asıl bu idam kalkmamalı diyenleri idam etmeli ayhan adresi vereyim o kadar arzuluysan....ne bileyim belki adaleti kendi ellerinle gerçekleştirmek isteyebilirsin mesela.. Asmak ya da asmamak. 3. Filistinli bir çocuğun kafasına kurşun sıkan bir cani , psikopat siyoncunun, ya da Irak'ta girdiği evdeki bir kadına tecavüz edip çocuklarını öldüren bir Amerikan askerinin cezası sizce yalnızca 2 yıl hapis midir ? Sonsuz alkış... bozan peki bozan bey bunları sizin mahkemelerinizmi cezalandırıyor???? psikopat siyoncunun ülkesiyle yıllardır stratejik işbirliği yapıp silahlarımızın her türlü modernizasyonunu kim yapıyor acaba.... hangi ülke... yeri gelince filistinli çocuğun kafasına kurşun sıkana cani....yeri gelince bizim f-16 ların modernizasyonu vardı sayın siyonistciğim ha... Bakın Başbağlar katliamının yıldönümünde olduğumuz şu zamanda yakalanan 16 tikko üyesinin her ne hikmettense serbest bırakılıp çoluk çocuk insanları katletmelerinin üzerinden geçen bunca yıl sonra hala diyebiliyormusunuz ki o teröristler idam edilmemeli topluma kazandırılmalı diye ? Hadi bunu diyeneniniz varsa eğer o şehitlerin ailelerinin yüzlerine nasıl bakabilirsiniz peki ? Allah bizi canilerden ve canileri destekleyenlerden korusun. arman... öbür söylediklerinede cevap yazacaktım ama...konuyu pis bir yöne doğru çeken yine sen oldun hemen araya terörist ve tikko'yu sıkıştırki karşı fikri savunanların hepsi terörist ve tikkocu olsun...ha birazdaha uzatırsanız yukarıdakilerin hepsi apocidire kadar gider...^ kişisel hiçbirşey yazmamıştım şimdiye kadar... eğer bütün vücudum jilet izleriyle dolu olduğu halde ben şimdi size karşı bu insanlar topluma kazandırılmalı diyorsam ve elimde klavye bunları yazıyorsam diğerleride yapabilir.... ben bunu biliyorum,buna inanıyorum... artık cevap yazmayacağım...tartışma giderek amacından sapmaya başladı.. amerika cezaevlerinde yatanların onda sekizi neredeyse zencidir...demek istediğim kendi zencilerimizi yaratmadan önüne geçelimdi...BOŞVERİN GEÇMEYELİM.... ASALIM.. Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 bizi okşamacı zihniyet diye nitelendirenlere ve filistin halkının bağımsızlık savaşının sahiplenilmesini teklinde olduğunu zannedenlere bizim canilerin yanında olduğumuzu zannedenlere daha önce "zarkavi gazimi niyazimi" başlığına gönderdiğim bir yazıyı hatırlatayım..... bu ülkeyi amerikalılar işgal etse ona hizmet eden herkesin ***** *** bir an bile tereddüt etmeyeceğimide eklemeliyim ki bir amerikan askerinin ıraklı bir aileyi yok edişinin bestesini yaptığı şu günlerde!!!!! hızımı alamadım sanırım bir kere kimin terörist olduğuna kim karar veriyor ali sirmen beye sormak lazım?? kumsaldaki filistinlilerin üstüne bomba yağdırana israil ordusu diyeceğiz vatanını korumak zorunda kalan filistinlilerede hamas terör örgütü ben daha hiç israil terör örgütü diye bir tanım duymadım dünyayı teröre boğdukları halde..... Bugün Irak'ta sürdürülen direniş, işgalci güçlere ve işbirlikçilerine vurulan darbeler, uzak coğrafyalarda bile ezilenlerin derdine tercüman oluyor; umutsuzluk, emperyalizmle başedilemezlik ve çaresizlik fikrinin yürekleri ve akılları teslim almasını önlüyor. FİLİSTİNİN,ÇEÇENİSTANIN,IRAĞIN,MEKSİKADAKİ ZAPATİSTLERİN,İNGİLİZ BASKISI ALTINDA YILLARCA İNİM İNİM İNLEYEN İRLANDANIN HER TÜRLÜ DİRENİŞİ BU YÜZDEN MEŞRUDUR.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Kötü kokular geliyor burnuma.. Zapatistaların ya da Filistinlilerin konumuz la ne alakası var.. Onlar vatanlarını savunmaya çalışıyorlar .. Burada vatanını savunmaya çalışan birileri vardı da onlar mı idam edildi ? Açık olun ne yazmaya çalışıyorsunuz ? Başbağlar katliamından bahsetmem neden seni rahatsız etti ? Sorduğum sorulara neden cevap veremediniz ? Hadi bırakalım sinsi siyaset yapmayı da tüm samimiyetimizle yazalım.. Sorum çok basit.. Bir seri katil sevdiğiniz birini öldürse onun ne ceza almasını istersiniz ? Başından beri yazdıklarımı bir türlü tarafsız ca okuyamamışsınız belli ki.. Ben suç sonrası yapılması gerekenden bahsediyorum.. Suça meyilli insanların ne olacağından ya da ne olması gerektiklerinden değil. Bir hırsızı eğitmekle hırsızlıktan kurtaramazsınız.. Ona aş vererek iş vererek bir ihtimal ki oda pek sağlam bi ihtimal değil hırsızlığı bırakmasını sağlayabilirsiniz.. Ama bunu yapamıyorsak ki yapamıyoruz o halde hırsızlıktan caydırmak gereklidir.. Bunun yoluda ağır cezalardan geçer. Neyse bu tartışma böle sürer gider.. Masum halk önemli değil nasılsa devam edin.. Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Kötü kokular geliyor burnuma.. Zapatistaların ya da Filistinlilerin konumuz la ne alakası var.. önemli değil nasılsa devam edin.. bu soruyu niye bozana sormuyorsun.... iletisini okumadın galiba.. bir daha kokla istersen... Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yok ben Bozanın niyetinden eminim gerek yok ve gayet güzel açıklamış.. Konumun en başından beri özellikle adi suçlar üzerinde durmaya çalıştım ama her ne sebebtense başka taraflara çekilmeye çalışıldı konu.. Bi de neden sorduğum soruya hala kimse cevap veremiyor ? Ajitasyonlara gelince yapıyorsunuz ama gerçek ve can acıtan bir soru sorduğumda sırf ters düz olmamak adına cevap vermekten kaçıyorsunuz.. Bi daha sorayım bari .. Pek umudum yok ama bakalım kim samimice cevap verebilecek.. Bir katil ailenizden ve ya sevdiğiniz herhangi birini katletse ne ceza almasını isterdiniz ? Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 kanunlar ne diyorsa onu... bu kadar net... Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Anladım .. Tam beklediğim cevap.. O halde daha önce ki yazılarınızda yazdığınız fikir suçları yüzünden o zaman ki yasalarla idam edilen kurbanlarımıza ne diyeceksiniz serzenişinizi kendi kendinize çürüttünüz.. Ve dediğime geldiniz.. Sistemi kabul ettiniz. Demek ki neymiş ? Bırakın dün olan yargılar bugün değişebiliri.. Bir gün içerisinde bile sırf tartışmacı egomuzu tatmin etmek adına bile kendi düşüncelerimizide değiştirebilirmişiz.. Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ama bu cevaba bi cevap hazırlamamışın anlaşılan... ekleme yaptın galiba şimdi.... devam edelim o zaman... sistemi kabul ettinizmi...eleştiremiyormuyuz peki biz bu sistemi.. ne bu dogmamı..zamanında hilafet eleştiriliyordu şimdi ben bir iki kanunu eleştiremeyecekmiyim yani... eleştirmeyen tam merkezde duruyorda biz nerde duruyoruz o zaman.. vatan haini mi olduk şimdi.. tikkocumu.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Herşeye hazırlıklı olamayız .. Bu konuyu medenice tartıştığın fikrini belirttiğin ve benim gibi düşünenleri haklı çıkarttığın için teşekkür ederim Serengeti.. Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 cevap gelmeyecek galiba sorulara.... Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Pardon canım.. Eklemeyi sen yapmışsın sonradan farkettim.. Sorularına gelince.. Dikkat edebilirsen eğer bu topicde sistemi eleştiren benim.. Cezaların yetersizliğinden ve idamın kaldırılmamasından yana olduğumu söyleyen benim. Vatan hainimisin değilmisin onu ben bilemem.. Sadece başbağlar katliamından bahsettiğimde rahatsız olmana şaşırdım.. Bir de sen benim sorularıma samimice cevap verebilseydin keşke.. Yinede sağol .. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Pardon canım.. Eklemeyi sen yapmışsın sonradan farkettim.. Sorularına gelince.. Dikkat edebilirsen eğer bu topicde sistemi eleştiren benim.. Cezaların yetersizliğinden ve idamın kaldırılmamasından yana olduğumu söyleyen benim. Vatan hainimisin değilmisin onu ben bilemem.. Sadece başbağlar katliamından bahsettiğimde rahatsız olmana şaşırdım.. Bir de sen benim sorularıma samimice cevap verebilseydin keşke.. Yinede sağol .. "Sistemin getirdiği kurallara uymayan ve o sistemi yaralamaya çalışan her türlü hareket suç olarak kabul edilir.. Ve sistem kendi cezsını uygular.. Bir dönem sonra o günkü sistemin cezası tartışılabilir yanlış olduğu söylenebilir ama o gün için geçerli olan uygulanır." niye eleştiriyosun sistemi bugün için bu geçerli demekki senin düşüncene göre. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Anlaşıldı.. Burada oyun oynamak isteyen arkadaşlarım var .. Cümlemle aramda bi çelişkim yok..Anlayamamışsın.. Ben cezaların hafifliğinden yakınıyorum sen bir zamanlar olan ağırlığından.. Kaldı ki benim cümlemi bana satıp beni sıkıştırdığını zanneden kadar eğer anlayabilseydin burada geniş zamanı yaşadığımızı farkedebilirdin.. Yani şu anda benim sistemi eleştirmemden daha doğal bişi yok çünkü bir zaman sonra senin durumuna düşüp '' vay efenim şöle olmuştu da böle olmuştu da'' gibi serzenişlerin uzağında olmuş olacağım. Geçerli olanı eleştirebilmek için geçersiz olanlardan örnek alacağım.. Geçmişte de cezasız kalan suçluların ve hainlerin durumunda bir değişme olmadığını görerekten bütün bunları söyleyebileceğim.. Peki sen ne diyorsun..? Seri katilleri pskopatları vatan hainlerini eğitip topluma salabilirmiyiz.. ? Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Pardon canım.. CANIM????? hayırdır... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 armance lütfen bir yazdığımı da oku yazıyorum yoruluyorum değsin biraz abi bak "ben otostopçu seri katil wuornos un değil annesi babası olmayan 13 yaşında tecavüze uğramış küçük wuornos un kazandırılmasından bahsediyorum." ben yazmıştım sayfa 2 Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Konuyu dağıtmayalım.. Yazılan yazılmıştır.. Bir soru sordum cevabını alayım. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Konuyu dağıtmayalım.. Yazılan yazılmıştır.. Bir soru sordum cevabını alayım. arman tek başınada olsa savaş dostum Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 armance lütfen bir yazdığımı da oku yazıyorum yoruluyorum değsin biraz abi bak "ben otostopçu seri katil wuornos un değil annesi babası olmayan 13 yaşında tecavüze uğramış küçük wuornos un kazandırılmasından bahsediyorum." ben yazmıştım sayfa 2 Ya benim burda senden ayrı bi duruşum yok ki.. Elbette dışarıda aileleri olmayan ya da ailelerinden kopmuş çocukları devlet kanatları altına alsın.. Elbette rehabilitasyon merkezlerimiz arttırılsın ama san ki hiç böyle merkezlerimiz yokmuş ya da bu tür de çalışmalar yapılmıyormuş havası vermeyin arkadaşlar.. Maalesef ne kadar psikolojik ve fizyolojik destek alsalarda suç işlemekten vazgeçmeyen bir potansiyelimiz de var ve bunlarla başa çıkabilmenin tek yolu ağır cezalardır. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Konuyu dağıtmayalım.. Yazılan yazılmıştır.. Bir soru sordum cevabını alayım. bunda böyle ne cümle yazarsam bir paragrafta açıklama yazıcam "ben otostopçu seri katil wuornos un değil annesi babası olmayan 13 yaşında tecavüze uğramış küçük wuornos un kazandırılmasından bahsediyorum." bunu yazarak demek istediğim şu ki: sen sadece o kadını yani wuornası seri cinayetler işleyen bir lezbiyen olarak görüyorsun bense onun geçmişini gösteriyorum sana onu bize seri katlkeen değil 13 yaşındayken annesi onu bıraktığında büyük ailesi evden kovduğunda kazandıracaktık ama bu tutum seri katiller yaratmaya devam eder. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.