Φ Jack_Davinson Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Merhaba Millet Ben Jack_Davinson Yani Ahmet Avcı Eskişehirde oturuyorum.Anadolu Üniversitesi 1. Sınıf Matbaacılık Bölümünü okuyorum.İlk defa buraya mesajımı yazıyorum.Sitenizde çok güzel olmuş.Hayırlı olsun bakalım.Güzel günler geçirmek dileği ile hoşçakalın. Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 ceki hoşgeldin ya...sefalar getirdin... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Merhaba.., hos geldin Ahmet kardesim.... Imzani sevdim, parcayi da severim, kolay gelsin Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Hoşgeldin ahmet arkadaş.Avatarın çok hoş olmuş... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Hoşgeldiniz Ahmet bey.. İbrahim müteferrikaya minnet borçlumusun..?? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 HOŞGELDİN JACK ARKADAŞ.AMA FORUMA GELİRKEN ELİ BOŞ GELME ARA SIRA MATBAADAN KAĞIT FALAN AŞIRDA GEL HADİ SEVGİYLE ....... Alıntı
Φ Jack_Davinson Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Tabiki getiririm sen nasıl tür kağıt istersen.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.