Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar bilgisayar donanım programlarını (Ekran kartı,Ses kartı,eternet tüm markalar )en hızlı şekilde nerden indirenbilirim..

Gönderi tarihi:

www.inndir.com adresini kullanabilirsin veya ww.downloadarsivi.com buralarda pc için gerekli programları bulabilrsin.Kolay gelsin ama ben inndir.com u tavsiye ederim ;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

teşekkürler wherthus burdan işime yarayacak sürücüleri temin ederim inşallah!!!

Gönderi tarihi:

birde

www.driver.com var üyelik istiyor ben yanlış hatırlamıyorsam kullanıcı adı: driver şifrede: all

türkiyede herkez bu kullanıcı adı ve şifreyi kullanıyor :) olmaz ise üye olursun.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

valla istediğim her sürücüyü bulabileceksem sorun değill üyede olurum.. benim için sadece hızı önemli ;)

Gönderi tarihi:

Ftp lerden, forumlardan, program stelerinden..

En iyisine gelince, bazen birbirlerinden kötü oluyorlar..

Saygılar-Sevgiler..

Gönderi tarihi:

valla istediğim her sürücüyü bulabileceksem sorun değill üyede olurum.. benim için sadece hızı önemli ;)

www.driver.com bu konuda en iyisi diyebilirim gördüklerim arasında çok geniş kapsamlı neredeyse dünyadaki bütün firmaların driverları var.

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaslar siz driver.com demıssınız ama bu sıtede ses kartı ıcın drıverlar yok inndir.com a da baktım ordada bısey yok yani

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

www.driverguide.com

kullanıcı adı drivers

şifresi all

gerçi üye olmak ücretsiz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.