Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 19 yıl Arkadaşlar bilgisayar donanım programlarını (Ekran kartı,Ses kartı,eternet tüm markalar )en hızlı şekilde nerden indirenbilirim..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 19 yıl www.inndir.com adresini kullanabilirsin veya ww.downloadarsivi.com buralarda pc için gerekli programları bulabilrsin.Kolay gelsin ama ben inndir.com u tavsiye ederim
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 19 yıl Yazar teşekkürler wherthus burdan işime yarayacak sürücüleri temin ederim inşallah!!!
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 19 yıl birde www.driver.com var üyelik istiyor ben yanlış hatırlamıyorsam kullanıcı adı: driver şifrede: all türkiyede herkez bu kullanıcı adı ve şifreyi kullanıyor olmaz ise üye olursun.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 19 yıl Yazar valla istediğim her sürücüyü bulabileceksem sorun değill üyede olurum.. benim için sadece hızı önemli
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 19 yıl Ftp lerden, forumlardan, program stelerinden.. En iyisine gelince, bazen birbirlerinden kötü oluyorlar.. Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 19 yıl valla istediğim her sürücüyü bulabileceksem sorun değill üyede olurum.. benim için sadece hızı önemli www.driver.com bu konuda en iyisi diyebilirim gördüklerim arasında çok geniş kapsamlı neredeyse dünyadaki bütün firmaların driverları var.
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 19 yıl arkadaslar siz driver.com demıssınız ama bu sıtede ses kartı ıcın drıverlar yok inndir.com a da baktım ordada bısey yok yani
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl www.driverguide.com kullanıcı adı drivers şifresi all gerçi üye olmak ücretsiz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.