Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 yyaa neyi tartışıyorsunuz? yukardakinin işine karışmayıınn bişee biliyomuşta yaratmışşş dimi kadınla erkeğiii kadın erkeksiz - erkek kadınsız olmazzzzz..bu iki şey birbirini tamamlar... bir kadınn isterse şayett, en güçlü erkeğin bile yapamayacağıı şeyleri yapar... bir erkek de isterse şayet bir kadının yaptığı şeyleriii... kadın erkekten hep bi adım geridir diyen arkadaşş senii şiddetle esefle kınıyorummm çokkk düzzzz, sığ bi düşünce şekliiii... sevgilerr.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 dünya kaynarken yolumun üstüne çıkan dikene mi takılacağım! umrumda olmassın " ezer geçerim". aynı şeyi söyleyen başka biri de seni ezmesin aman dikkat,çukur var düşmee Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 aynı şeyi söyleyen başka biri de seni ezmesin aman dikkat,çukur var düşmee he he sen olabilir misin o kişi ? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 he he sen olabilir misin o kişi ? ben kımseyi ezmem güç sevgidedir Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 puahahah senin gibilere karşı gelen herkes olabilir Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 benim ezmek gibi bi derdim yok! ayağımın altında gezen ezilir! "zülmü alkışlayamam, zalimide asla sevemem"! seninle hem fikirim; sevginin üstünde bir güc yok. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 şahta piyon da oyunun sonun da aynı kutuya konuyor nede olsa Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 lamicimi yok bunun abi! herzaman kadın erkeğin bir adım gerisinden gelir! Adımını sağlam et derim öyleyse... Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Adımını sağlam et derim öyleyse... Her zaman yaptığım şeyden bahsediyorsun! Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 umrumdaydı zaten eminliğin Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 senin umrunda olup olmamasıyla ilgilenen var mı ki?? Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Düşününki son model bir ferrariniz var ama lastikleri yok ne işe yarar bu ferrari yani lastikler kadın olmadan havanı atamazsın Tanrının kadını yaratırken erkekten üstün bir özelligi ki çok çok önemli annelik duygusu bence bu duygu herşeyin üzerindedir Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yılmaz Erdoğanın bir örneği vardı. Şimdi karı koca tatile çıkmışlar. Adam, Bir şifalı çeşmenin önünde duruyor bidonu doldurup : "bak hanım gel sende iç buranın suyu harikadır" diyor kadın : "Ne yani bizim evin suyu kötü mü, gözün hep dışarıda zaten senin" deyip yol boyu surat yapıyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Oluş sebebim annem ve babam.Yani bir erkek ve bir kadın.Eğer ikisinden biri olmasa AŞK olmazdı.Şimdi şunu diyenler çıkacaktır;''Lezbiyenlik ve homoseksüellikte var.''Ama benim bahsettiğim meyva veren aşk.Her iki cinste birbirleri için olmazsa olmazlarıdır.İyiki hanımlar var.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Tanrı neden önce erkeği yarattı? Her mükemmel şeyin önce taslağı yapılır... Taslakmıyız şimdi biz yani Şşşşt..Ses çıkarma.Enazından ''Kaba taslak'' dememiş.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Şşşşt..Ses çıkarma.Enazından ''Kaba taslak'' dememiş.. Puhahhaa Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 yaw arkadaşlar her erkeğin arkasında ona hayranlıkla bakan bikadın vardır unutmayalım yahu Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 erkek mantıklıymış..kadın sa duygusal..(yanımda bir bayan arkadaşım var..onun söylemleri) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Genelde erkekler daha cefakardır Alıntı
Φ uurrr Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 kadinlar daha detaycidir(tanidiklarimin cogunlugu), erkekler daha sallapati ve yuzeyseldir(tanidiklarimimn cogu) ben mi? cinsiyetime uyuyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.