Φ Xemci Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Neden erkeklerin %10'nu cennete gider ? %100 gitseydi orası cehennem olurdu... Erkekler neden zeki kadınlardan hoşlanır? Zıtlıklar birbirini çeker... Erkekler plajda nasıl egzersiz yaparlar? Her bikinili kadın gördüklerinde midelerini içeri çekerek... Bir erkek geleceği düşündüğünü nasıl gösterir? Bir yerine iki kasa bira alarak... Tanrı erkeği yarattığında ne dedi? Daha iyisini yapabilirim... Yarım akıllı bir erkeğe ne denir? Şanslı... Kendini Tanrı'nın bir hediyesi olarak gören erkeğe ne yapılır? Değiştirilir Her şeyi olan bir erkeğe ne vermelisiniz? Bunları kullanmasını öğretecek bir kadın... Tanrı neden önce erkeği yarattı? Her mükemmel şeyin önce taslağı yapılır... bu bir alıntıdır... http://www.bayanlar.net/farkliliklarimiz.htm Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 eee bayanlarda kendilerini avutacak birşekilde erkekler olmasaydı dünya kadınlar hamamına dönerdi be Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 kadın erkeğin eğe kemiğinden yaratılmıştır. cinsiyeti belirleyen yine erkektir. erkekte xy kadında xx cinsiyet kromozomları vardır. kadından herhalukarda x gelicek ama erkekten x gelirse kız y gelirse erkek olur. bilmem anlatabildim mi? kadınlar erkeklerin parçasıdır! Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 kadınlar olmasaydı sizin o xy kromozomları ne işe yrıycaktıı Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 başka kromozomlar bulurduk nolcak ab yaparadık a gelince erkek b gelince erkek hatta c gelincede erkek olur. böylece biraz da olsa kurtulurduk Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 walla ööle varsayımlarla hareket edilseydii kabul edin artık biz olmadan siz olmazsınız.. siz olmadan da bizz yani şimdilikk Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Biz olmasak çok geceleri korkardınız.. Siz olmasanız çok geceler zindan olurdu.. Biz olmasak ölülerinizi gömemezdiniz.. Siz olmasanız ölüler doğmazdı.. Biz olmasak ağır sanayiniz olmazdı, çalışamazdınız.. Siz olmasanız çalışmaya gidemezdik, kalkacan kahvaltı edecen vs. Biz olmsak güç olmazdı.. Siz olmasanız gücümüzü kime gösterip hava atacaktık.. Biz olmasak siz olmazdınız.. Siz olmasanız biz olmazdık.. İyisimi birbirimizi böyle haksız eleştirmeyelim... Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Biz olmasak çok geceleri korkardınız.. Siz olmasanız çok geceler zindan olurdu.. Biz olmasak ölülerinizi gömemezdiniz.. Siz olmasanız ölüler doğmazdı.. Biz olmasak ağır sanayiniz olmazdı, çalışamazdınız.. Siz olmasanız çalışmaya gidemezdik, kalkacan kahvaltı edecen vs. Biz olmsak güç olmazdı.. Siz olmasanız gücümüzü kime gösterip hava atacaktık.. Biz olmasak siz olmazdınız.. Siz olmasanız biz olmazdık.. İyisimi birbirimizi böyle haksız eleştirmeyelim... 2 sattir dusunuyorum nasıl yazsam anlatırım diye ama oyle bakıyodum ekrana bundan güzel anlatılamazdi Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Siz olmasanız çalışmaya gidemezdik, kalkacan kahvaltı edecen vs. abi buna gerek yok ben kaç senedir kendim kalkıp yemek hazırlıyorum ve çok kolay bundan dolayı öyle bayanlara gerek yok yanii Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Biz olmasak çok geceleri korkardınız.. Siz olmasanız çok geceler zindan olurdu.. Biz olmasak ölülerinizi gömemezdiniz.. Siz olmasanız ölüler doğmazdı.. Biz olmasak ağır sanayiniz olmazdı, çalışamazdınız.. Siz olmasanız çalışmaya gidemezdik, kalkacan kahvaltı edecen vs. Biz olmsak güç olmazdı.. Siz olmasanız gücümüzü kime gösterip hava atacaktık.. Biz olmasak siz olmazdınız.. Siz olmasanız biz olmazdık.. İyisimi birbirimizi böyle haksız eleştirmeyelim... wayt şekli koymuşuz bizde farklı bişey demiyoruzz zati şu ölüler meselesine girmeseydik keşke Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 lamicimi yok bunun abi! herzaman kadın erkeğin bir adım gerisinden gelir! Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 senin gibi düşünenler olduğu sürece........ ne yazıkki nesliniz tükeniyoo.. kadın-erkek eşittir kardeşim kaçıncı yüzyılda yaşıyosunuz Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 lamicimi yok bunun abi! herzaman kadın erkeğin bir adım gerisinden gelir! kendine güvenemeyen erkek modeli Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 kendine güvenemeyen erkek modeli ben doğanın kanunun dan bahsediyorum tabi erkek gibi davranmayanlar var kadınların ayaklarına kapanan acizleri kastetmiyorum. dünyayı erkekler yönetir, erkekleride kadınlar diye bi söz varya " tam bi saçmalık". Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 kendine güvenemeyen erkek modeli yorum yok walla!!! herşey oratada aslında niye kabullnemiyolar onu anlamıyorum sende iyice uçmuşsun kadınlara iyi davrananların erkek olmamasıyla ne alaka anlayamadımm.. kavga nedeniidir bu sölediğin Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ben doğanın kanunun dan bahsediyorum tabi erkek gibi davranmayanlar var kadınların ayaklarına kapanan acizleri kastetmiyorum. dünyayı erkekler yönetir, erkekleride kadınlar diye bi söz varya " tam bi saçmalık". eşitiği hangi açıdan algıladığında önemli..ama hep üstünüz hep üstünüz diosan,,sana hayatta basarılar dilerim cunku artık senin bu doğa kanunlarını kabul edecek kadın sayısı cok az Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 eşitiği hangi açıdan algıladığında önemli..ama hep üstünüz hep üstünüz diosan,,sana hayatta basarılar dilerim cunku artık senin bu doğa kanunlarını kabul edecek kadın sayısı cok az waytt şeklide koymuşuzz.. o kanunları kabul edecek kadın varmı ki hala tartişilirr Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 hayattaki yeriniz hep arka saflardır. önemli işlerin mimarı hep erkekler olmuştur. zaten kadınlar fiziksel ve ruhsal yönden zayıf yaratılışlıdır. herzaman erkeğe muhtaçtır. kadınların başarıyla yaptıkları hiç mi birşeyler yok? tabiki de var. "HAYAL KURMAK" bu konuda bizden baya bi öndesiniz. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 hayattaki yeriniz hep arka saflardır. önemli işlerin mimarı hep erkekler olmuştur. zaten kadınlar fiziksel ve ruhsal yönden zayıf yaratılışlıdır. herzaman erkeğe muhtaçtır. kadınların başarıyla yaptıkları hiç mi birşeyler yok? tabiki de var. "HAYAL KURMAK" bu konuda bizden baya bi öndesiniz. tartışmaya gerek bile görmüyorumm.. sen kendi sölediğine inanıyonmu zaten o da tartışlırr... Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 tartışmaya gerek bile görmüyorumm.. sen kendi sölediğine inanıyonmu zaten o da tartışlırr... ne zaman kabul ediceksin ! kafana taşmı düşmesi lazım Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ne zaman kabul ediceksin ! kafana taşmı düşmesi lazım senin kafana da taş düşmüş heralde ki bööle konuşuyosun.. sölediğin şeyii kabul etmek için [afedersiniz] saf olmak gerekiyo.. bende ööle biri diilimm.. o yüsden uğraşma boş yere.. Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 senin kafana da taş düşmüş heralde ki bööle konuşuyosun.. sölediğin şeyii kabul etmek için [afedersiniz] saf olmak gerekiyo.. bende ööle biri diilimm.. o yüsden uğraşma boş yere.. dünya kaynarken yolumun üstüne çıkan dikene mi takılacağım! umrumda olmassın " ezer geçerim". Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 dünya kaynarken yolumun üstüne çıkan dikene mi takılacağım! umrumda olmassın " ezer geçerim". tınnnn..... Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 değişim sana çok yüklenmişler sen boşver yaa herkes bişeyler söyler ama son sözü erkekler söyleeeer. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.