Φ SLeonS Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Arkadaşlar sizden msn'de engelenen leri görebilmek için bir program yada bilgisi olan varsa ve paylaşmak isterse bizlerle mutlaka yazsınlar.Bende merak ettim doğrusu bu olayı bizi enggelleyenleri görmek gerçekten doğrumu? Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 sevgili arkadaşım msn ana penceresinde aynen sıralamayı yazıyorum araçlar / şecenekler/ sol yan tarafta gizlilik diye bir bölüm var orayı aç / sol kısımdaki isimlerin üzerine sağ tuş yaptığında sil yazısı koyu çıkıyorsa eğer seni engellemiştir. Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Arkadaşım o dediğini biliyorum ama yeterli değil beni engelleyenleri görmek istiyorum o dediğin de doğru ama başka bi yolu yokmu ? Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Arkadaşım o dediğini biliyorum ama yeterli değil beni engelleyenleri görmek istiyorum o dediğin de doğru ama başka bi yolu yokmu ? yabancı bir site vardı e mail adresini yazıyorsun online mı değilmi sana söylüyordu. ama şimdi hatırlamıyorum bir adet taratsana google da Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 o programı bende denedim ama pek işe yaramıyor birde programı çalıştırırken mail adresimi ve şifremi istiyor oraya şifremi girsem ilerde bir gün mailimin kırılmasının üzüntüsünü yaşamak istemem tam bi kesinliği yok yani her programa da güvenemessin hem orda sadece seni engelleyenleri normal msn deki gibi offline gösteriyor dur sana o adreside verim istersenn bi arayımm.. sizi engelleyenlerin online oldugunuhttp://www.blockstatus.com/msn/stcheckersitesindende görebilirsiniz diyorlar ama ben beceremedim istersen burdan dene istersende şu programı gaim-1.3.1 diyolar bende başkasından duydum exe dosyası pc ye kurup dene googleden cıkıyor dediler ama pek güvenemedim!! Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 seni engelleyenlerin kesin listesini gösterir baştan eklersin burdakileri onlinemi değilmi görürsün artık http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker Alıntı
Φ togi Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 iyi ama arkadaşım adam zaten mailin kırılma tehlikesi olduğunu söylöyor sende ona link vermişsin orda da ıd ve pass ıstıyıor buyuk ıhtımal o da fake dır ) Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 kardeş http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker tamam aldık fake mail olurda fake site nasıl olucak :D bu siteye kaç kere girdim ben baktım beni engelliyenleri msnemi çalsalardı çoktan çalarlardı siteye gir ve kullanıcı adını ve şifreni gir login diyince sana liste göstercek o listedilerin hepsi ya seni engellemiştir yada silmiştir kesin çözüm programı vardı ama onu silmişim herhalde bulursam konu başlıgı açarım Alıntı
Misafir essah Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Arkadaslar bu bilgilerinizin son kullanma Tarihi Geçmiş güncelliyeyim dedim ; 1 - güvenlik teki kişinin üstüne sağ tıkladıgında sil çıkıyorsa engellenmişim degil be seni engellemiş ve silmiş anlamına geliyor seni silmeden engelleyeni bilemezsin ))) 2 - blockstatus sitesi önceden gösteriyormuş tabi ben sonradan denemiştim ama mail yada şifremle alakalı bir sorun çıkma dı ki önemli bir nokta Var )) Msn bu konuda önlemini almış ve Kişinin özel haklarından dolayı engelleme meselesini öğrenebilme özelligini kapattırmış yani engelledigini öğrenmek için Yapman Gereken şey msn açıkken senin Başka bir msn ye ekleyeceksin o an açarsa belli olur ))) baybay özür dilerim bi kaç ek yazmam gerekti ayrıca block status gibi sitelerde gösterilen kisiler yani listenden cıkan kişiler zaten senin sag tıkladıgında sil butonunun aktif oldugu kişilerdir DMSN de öğrenme yolu Vardı ama oda dedigim gibi Msn kendi özelligini kendi devre dışı bırakmış Tabi günümüz bilgi dünyası bir yol bulunur )) Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 ben ugraşmam benımle 1 hafta konuşmayan bıırı olursa sılıyorum cunku bılıyorumkı benı engellemiştır Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Arkadaslar bu bilgilerinizin son kullanma Tarihi Geçmiş güncelliyeyim dedim ; 1 - güvenlik teki kişinin üstüne sağ tıkladıgında sil çıkıyorsa engellenmişim degil be seni engellemiş ve silmiş anlamına geliyor seni silmeden engelleyeni bilemezsin ))) 2 - blockstatus sitesi önceden gösteriyormuş tabi ben sonradan denemiştim ama mail yada şifremle alakalı bir sorun çıkma dı ki önemli bir nokta Var )) Msn bu konuda önlemini almış ve Kişinin özel haklarından dolayı engelleme meselesini öğrenebilme özelligini kapattırmış yani engelledigini öğrenmek için Yapman Gereken şey msn açıkken senin Başka bir msn ye ekleyeceksin o an açarsa belli olur ))) baybay özür dilerim bi kaç ek yazmam gerekti ayrıca block status gibi sitelerde gösterilen kisiler yani listenden cıkan kişiler zaten senin sag tıkladıgında sil butonunun aktif oldugu kişilerdir DMSN de öğrenme yolu Vardı ama oda dedigim gibi Msn kendi özelligini kendi devre dışı bırakmış Tabi günümüz bilgi dünyası bir yol bulunur )) çok bilmiş arkadaşım çok biliyonda neden topic açmıyon bilgilerini paylaşta bilsin millet Alıntı
Φ QsempatikQyasinQ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 bak ben program koydum bak istersen http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker buyur kardeş burdan Alıntı
Φ emynation Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 katılıyorum sana www.blockstatus.com adresinden sizi silenleri ve engelleyenleri görebilirisniz. Alıntı
Φ emynation Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 www.blockstatus.com adresinde fake yok ben 3 senedir kullanıyorum bu adresi ve hala bişey olmadı korkmayın Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 bak ben program koydum bak istersen http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker buyur kardeş burdan Ben bunu yapinca neden msn baglantim kesiliyor? Orda cikan isimler seni silmis degilde, seni sadece engellemis olabilirmi? Alıntı
Φ soyha_gonul Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 slm arkadaslar.ben beni silen yada engelleyenleri gormek istiyorum fakat olmuyo.mail ve sifre istiyor yaziyorum msn oturum kapaniyo ama bisey cikmiyor liste falan cikar diyorsunuz ya bende olmuyo.sifre ve mail verdigim halde olmuyo hep ayni yer cikiyo.lutfen bilen arkadaslar yardimci olsunlar.simdiden tesekkurler.. Alıntı
Φ uurıza Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 arkadaşlar öncelikle herkese slmlar daha şimdi üye oldum fakat aradığınıza cevap olabileceğini düşündüğüm bi pro.var Messenger Discovery Live adında http://live.msgdiscovery.com/ ayrıca programın türkçe dil desteğide bulunmakta umarım işinize yarar Alıntı
Φ arazu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker arkadşlar bu verdiğiniz site sadece sizi silenleri ve eklemeyenleri gösteriyor engelleyenleri değil ayrıca birz inglzcesi olan herkes anlayabilir yazıyo çünkü başında hatta açklym size boşuna suçlamyn arkdşlarınızı bu listeye inanp beni engellemişin diye X User(s) have Deleted/Not Added you delete:silmek add:eklemek user:kullanıcı eğer engelleyenler olsaydı X users have blocked you(x kullanıcı sizi engelledi) yazardı zamnlarda problem olblr inglzcedn zamnlardan çakıyorum zatn ama kelimelerin anlamları doğrudur inanmıyosanızda google a ingilizce sözlük yazın çıkan sitede ingilizce sözlüğe girin oraya kelimeleri yazıp türkçe anlamlarını görebilirsiniz!!!! sırf bunu açklamk için üyelk aldım!!bu yazdklarımıda yanlış anlmyn sadece yanlış bişe yapmayın diye açıklama gereği duydum!!! Alıntı
Φ hansa Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 merhaba ben hansa benı engelleyenlerı merak ettım ve burayı buldum ne yazıkkı ıngılızcemın olmaması ve bılgısayar dılınden anlamadıgım ıcın benı engelleyenlerı bulamıyorum bana yardım eden olursa sevınırım Alıntı
Φ msnhastası Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2009 http://www.messengersecrets.info/ adresine tıkla seni engelleyenleri gör tamam bukadar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.