Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Ceketlerde neden kollara düğme dikilir..? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 klasık bi cevap olcak ama:sen sorasın diye dikmişlerrr Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 aksesuar olsun diye bir cevap kabul edilebilir mi Alıntı
Φ remuslupin Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Bence ne biliyo musun, bu erkeklerin şimdi kızlar gibi küpe,kolye,bilezik tarzı ziynet eşyaları takma olayı kısıtlı ya hani, (yani en azından bu ceketlere düğme dikilmeye ilk karar verildiği zamanlar böleydi) işte bu düğme olayı şık kol düğmelerine bi temel oluştursun bölece erkekler de bi şık görünmek için bi aksesuar kullanma ihtiyaçlarını gidersinler die. Oldu mu bu şimdi ya sizce? Alıntı
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Çok zor bi soruymuş bilemiycez herhalde sen biliyo musun? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Doğru cevap yok arkadaşlar.. Bu arada evet Merve ben biliyorum.. Alıntı
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Söyle bakalım niyeymiş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Söyle bakalım niyeymiş Tabi sen beni bilmiyorsun.. Ben öööle hemen cevap vermem,azıcık çabalayın,bulmaya çalışın.. Alıntı
Φ ikardelen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Eskiden insanlar günümüzde gömleklerde olduğu gibi ceket kollarının bileklerini sıkı sıkıya kapatmalarını istiyorlardı. Bu nedenle ceket kolları bol düğmeli yapılıyor, giyip çıkartılırken düğmeler çözülüp ilikleniyordu. Artık ceket kolları iliklenmiyor ama eskiden kalma bu alışkanlık yüzünden düğmeli yapılıyormuş....ben böyle okumuştum bir yerde.Eğer matrak bir cevabı yoksa böyle olacak Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Eskiden insanlar günümüzde gömleklerde olduğu gibi ceket kollarının bileklerini sıkı sıkıya kapatmalarını istiyorlardı. Bu nedenle ceket kolları bol düğmeli yapılıyor, giyip çıkartılırken düğmeler çözülüp ilikleniyordu. Artık ceket kolları iliklenmiyor ama eskiden kalma bu alışkanlık yüzünden düğmeli yapılıyormuş....ben böyle okumuştum bir yerde.Eğer matrak bir cevabı yoksa böyle olacak Benim bildiğim cevap bu değil ama seninki de mantıklı geldi.Matrak bi cevabı yok,ciddi ciddi soruyorum.. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 kolları sıvamak gerektiğinde açmak için (abdest vs durumlarda) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 kolları sıvamak gerektiğinde açmak için (abdest vs durumlarda) Hayır,üzgünüm.. Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 eski zamanlardan beri bi asillik göstergesi olabilir mi? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 şimdi bu topiği açan varya adamı hasta edene kadar cevabı vermez ben diyim size Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 kafayı yeyince birbirine iliklemek için Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Ceketlerde neden kollara düğme dikilir..? yedek olarak olabilirmi Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ceketin kendi düğmelerine benzer oldukları ve göze hoş göründüğü için Alıntı
Φ xxbatuxx Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 düğmeciler açmı kalsın kardeşim ) şimdi bi işe yaramaz kollardaki düğmeler desek olmass.. yok bende cevap ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 şimdi bu topiği açan varya adamı hasta edene kadar cevabı vermez ben diyim size yaw ben bu soruyu bi yerde daha duymuştum ama simdi hatırlamıyorum cevabını... Ayrıca sedoş katılıyorum sana vermez simdi bu topici acan bunun cevabını.... Uyuz edene kadar bizi.. Ama merak etmeyin ben hatırlayacağım ve kurtaracağım sizi bu işkenceden hahahahhaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 yaw ben bu soruyu bi yerde daha duymuştum ama simdi hatırlamıyorum cevabını... Ayrıca sedoş katılıyorum sana vermez simdi bu topici acan bunun cevabını.... Uyuz edene kadar bizi.. Ama merak etmeyin ben hatırlayacağım ve kurtaracağım sizi bu işkenceden hahahahhaa senın bilmediğin bişi yok,ya bi bulsana..bence taurus abimin ıkı yakası biaraya gelmediği için ve bilinçaltında bunu sorun ettiği için böle bi soru sormuş olabilir de Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Şşşt..Sedoş,Yumote ve Gloria;sulandırmayın bakem.. Doğru cevap yok arkadaşlar.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 belkide daha şık görünsün diye..aksesuar amaçlı Alıntı
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 İki yakasını bir araya getiremeyenler için dikmişlerdir düğmeleri Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 İki yakasını bir araya getiremeyenler için dikmişlerdir düğmeleri :lol: Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Ceketlerde neden kollara düğme dikilir..? ooohoooo sen hala burdamısın ben o soruyu geçtim ve barış mançoya bu kol düğmelerine şarkı yazdıranın ne olduğunu sorguluyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.