Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 15 yaşında bi kızın ' Adımı Unuttuuuum ' demesi Bugün bu mevzua bayagı bi güldük Sizin gününüsün espirisi nedir ? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 karşı komşumuzun evine gittik misafirliğe ama bu bugün değildi tabi geçen ay olması lazım..kadın oturma gruplarına "çok hashas"demezmi.beni bi gülme tuttu.hassas diyeceği yere hashas demesi komikti... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 arkadasımlarda kaldım nenesıde evdeydı aynı odada oturuyoruz telefon caldı telefona bakmak ıcın ayaklandım telefon otekı odada daha kapıdan cıkmadan bana dondu yavrum kımmıs arayan dedı.o sırada telefon calmaya devam edıyo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ya bızım tanıdıkların evine gıttım..birileri içeri girdi sonradan zil çaldı.ben de tekrar kapıya gıttım açmaya.. meğer zıl bırıleri içeri gırdıkten sonra çalıyormuş.bozukmuş heralde ay ne gülmüştüm Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 yaa yok günün esprisi falan tatil olduğundan beri bütün gün evde pinekleyip duruyom kaç gündür doğru düzgün gülmedim yaa var ya konuya tekrar baktımda acayip ekşitmişim haa devam devam canım ben hafiften depresyoniğimde bu aralar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Bisim Selinle var 1 dk :lol: Arkadaşın biri 1 dk dio selin beklio tabi.. 1 dk gecio Selin noldu diom hala 1 dk dedi dio Neresi komik demeyin Anlatılmaz yaşanır Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 natali allah seni bildgi gibi yapsın emii ben bilirim o bi dakkalarıı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 evet bıkerede sankım ortak bı msn görüşmesın de dur denınce kımse yazmamıştı herkes serbest emrını beklemişti.kimlerdı acep Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 evet bıkerede sankım ortak bı msn görüşmesın de dur denınce kımse yazmamıştı herkes serbest emrını beklemişti.kimlerdı acep Bendim durun diyen Senin işin vardı durun ne işi varmış öğrenelim demeye kalmadan.. Durun dedim baktım herkes durmuş 1 dk falan gecti yazın dedim de öle yazdılardı.. ( Yine 1 dk dedim yaa ) Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 hay senin 1 dakkana sen git odanı topla bakiyim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Ben topluorum dagıtıolar ya, kotlarımı falan sermişler yere Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Ben topluorum dagıtıolar ya, kotlarımı falan sermişler yere kısım orası senin odan git düsenle ewini Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 kısım orası senin odan git düsenle ewini Allah seni bildiği gibi yapsın.. Kopardın beni velet Tamam mevzuyu kapatalım Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Geçen gün msn de bi bayanla konuşuyoruz muhabbet muhabbeti açıyor kızın web cam açıktı sürekli bişeler içiyodu ne içiyon die sordum kıza çay dedi neyse buraya kadar normal tabi aradan bi saat geçti kız hala aynı çayı içmeye devam etti. Bende dayanamadım sordum sizin çayınız hiç soğumadımı dedim kızın verdiği cevaba bakın zaten ice tea içiyorum demezmi ben zaten orada koptum... saygılar Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Geçen gün yolda ilerlerken gazete bayiinde bir başlaık gözüme ilişti Mesut Yılmaz siaysete dönmüş. 3 gündür gülüyoruz ... bozan Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Geçen gün yolda ilerlerken gazete bayiinde bir başlaık gözüme ilişti Mesut Yılmaz siaysete dönmüş. 3 gündür gülüyoruz ... bozan son buydu işte daha gülecek birşey olmayacak Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bir talk show, sunucu müslüm gürsesin başından geçen gerçek bir olayı anlatıyor " müslüm gürses bir sabah telefonunu açıyor, tabi ekranda ŞEBEKE ARIYOR yazıyor, müslüm baba eşi muhterem nur'a telefonu uzatıp, al sen konuş deki benim şebekeyle falan işim olmaz" demiş tüm konuklar kahkahalar atarken bir kişi düşüncelidir. oda programın konuklarından Mustafa Topaloğlu şaşkın bir vaziyette. " Ya o şebeke benide arıyor" der Alıntı
Φ asktan1 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 arkadasim yerde "aaa ..kusa bakin ölmüs yaziiik " dediginde diger arkadasimin basini havaya kadirip "hani nerde??" demesine kopmustuk Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Hakkatende kopulacak bi olaymış.. Bu arada aramıza hoşgeldin bay/bayan asktan1.. Alıntı
Φ asktan1 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 hosbuldum...ilk senden geldi tsk.haa unutmadan bayan Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 MAHSUN KIRMIZIGÜL BİRGÜN İÇ ÇAMAŞIRI MAĞAZASINA GİTMİŞ,NEYSE BİRAZ DOLAŞMIŞ FALAN DERKEN Bİ İÇ ÇAMAŞIRI BEĞENMİŞ, O SIRADA TEZGAHTAR DEMİŞKİ; EFENDİM SLIP VEREYİM Mİ DEMİŞ..MAHSUN DA ; YOK YOK BEN EVDE SİLERİM DEMİŞ )) Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 2 sene önce büyük adaya gezmeye gidip, son vapuru kaçırma korkusuyla iskeleye doğru koşup. oradaki yaşlı bir görevliye arkadaşımızın iskeleye yaklaşmakta olan vapuru kastederek " bu ne vapuru?" sormak isteyip heyecandan "amca bu ne ?" demesi, yaşlı görevlinin arkadaşın suratına bakıp " gemi" demesi. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.