Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Sevgilimle çok kötü kavga ettik ve ayrıldık. onun bana geri dönmesini sağlamalıyım ! AMA NASIL? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 kavganın nedeni neydi, değişim... paylaşmak istermisin? Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 BAZEN COK ORTADAN KOYBOLMADAN ONU BİRAZ ONA BIRAKMAK VE OZLETMAK İŞE YARAYABİLİYOR...AMA TABİKİ SEBEPDE ÖNEMLİ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Valla değişim buraya yazmış gitmişsin galesizce.. Sanırım bu galesizliğin yüzünden sevgilin senden ayrıldı.. Madem yazdın yardım istiyon dur şurda iki dk.. Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 kavganın nedeni neydi, değişim... paylaşmak istermisin? sevgilimin bazı davranışlarını sevmiyorum ve değiştirmeye çalışıyorum. o da kendisini olduğu gibi kabullenmemi istiyor. beni çok baskıcı ve yönetici olarak adletti. galiba kızı çok sıktım. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ona bir çiçek al özür dile gurur meselesi yapma değiştirme çalışmalarınıda birsüre ertele bu çalışmaları yaparkende dikkat et biraz kırmadan yaparsan sonuç verebilir Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Sevgilimle çok kötü kavga ettik ve ayrıldık. onun bana geri dönmesini sağlamalıyım ! AMA NASIL? Bence bir süre onu kendi haline bırak! ve sende kendini analiz et.. onun sana değer verdiğini düşünüyorsan zaten kazanman kolay! ama değer yoksa kaybetmeyi zaten göze almıştır.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ona bir çiçek al özür dile gurur meselesi yapma değiştirme çalışmalarınıda birsüre ertele bu çalışmaları yaparkende dikkat et biraz kırmadan yaparsan sonuç verebilir Hayatımda bukadar saçma tavsiye duymadım,neden karşısındaki insanı değiştirsinki; yada,neden bazı insanlar karşısındaki insandan hoşlanınca değiştirme çabalarına girer... karşısındakini o haliyle sevmemişmidir...? Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Sevgilimle çok kötü kavga ettik ve ayrıldık. onun bana geri dönmesini sağlamalıyım ! AMA NASIL? elimizde gerekli veriler yok sevgili "değişim" bişey diyemicem sen "o" na geri dön, onun sana dönmesini bekleme ama görülüyoki ayrılmak çok kolay dimi iki söze bitiyor herşey..... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 bu soruyu ona sor. ve onunla tartış bunu. bence tabi.. Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 gecenin 3 ünde penceresinin önüne gittim. güllerden kalp yaptım. onun üst tarafına seni seviyorum yazdım. ardından telefonla onu aradım,pencereden dışarı bakmasını istedim. kalbin içerisinde bağdaş kurmuş bir haldeydim. ona soner arıcanın "seviyorum" şarkısını söyledim. tekrardan beraberiz! tavsiyeleriniz için teşekkürler. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 yeniden ayrılırsanız hiç şaşırmıycam Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 gecenin 3 ünde penceresinin önüne gittim. güllerden kalp yaptım. onun üst tarafına seni seviyorum yazdım. ardından telefonla onu aradım,pencereden dışarı bakmasını istedim. kalbin içerisinde bağdaş kurmuş bir haldeydim. ona soner arıcanın "seviyorum" şarkısını söyledim. tekrardan beraberiz! tavsiyeleriniz için teşekkürler. yahu sen bir baska topicte sevgilisine böle davrananlari eleştiren arkadas deilmisin enteresaaaan!!!! Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 fazla sorun çıkarırsa ayrıl gitsin nolcak ben öyle yapardım şayet Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 yahu sen bir baska topicte sevgilisine böle davrananlari eleştiren arkadas deilmisin enteresaaaan!!!! tebrik ederim wallaa.. aynı şeyi ben de sölüyom da işte naparsın Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 tebrik ederim wallaa.. aynı şeyi ben de sölüyom da işte naparsın seni kale almıyorum dedikten sonra 3 tane ileti gönderdin . bu bir dengesizlik midir? Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 seni kale almıyorum dedikten sonra 3 tane ileti gönderdin . bu bir dengesizlik midir? iletileri sana göndermiyorum.. ben forumda düşüncelerimizi sölemekte özgür olduğumuzu sanıyodum Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 iletileri sana göndermiyorum.. ben forumda düşüncelerimizi sölemekte özgür olduğumuzu sanıyodum hay aksi ! bende bana gönderiyorsun diye ne kadar sevinmiştim üzüldüm şimdi Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 esprimi yaptın ona göre gülcem Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 espri görünümlü alay Alıntı
Φ asktan1 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 kavgaya bagli:) cok kirdiysan umut yok! Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 espri görünümlü alay hadi ya cidden mi??? Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Eğer Onu Gerçekten Seviyorsan a-) Kabahatli isen yalvar yakar ne yap yap gönlünü al b-) Kabahatli o ise yalvarmasını sağla veya yalvarmasına izin ver.(ikinci şans) c-) Her iki tarafta gurur yapıp kabahatli olmadığını düşünüyorsa... Herhangibir ortak arkadaşınızı devreye sok....... Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 tebrik ederim wallaa.. aynı şeyi ben de sölüyom da işte naparsın hiçbişey yapma bırak dağınık kalsın söyle söyle nereye kadar Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 hiçbişey yapma bırak dağınık kalsın söyle söyle nereye kadar puhahahaha Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.