Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl fısıltıda kalmam canım ablam benim yüreğine söyle duydum duyduuum bende özledim kız duymuyacaktın nası duydun sendede ne kulak varmış
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl hemşirecim bu şiirde benden sana hedaye olsun... Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek. Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? ''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek. Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek... Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun? Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak. Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun? Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan yana... Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte. Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek... Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek. Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun? Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak... Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin her mısrasında seni bulmak. Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun? Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek. Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak. Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde. Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime. Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun? Nereden bileceksin? Sen benimle hiç olmadın ki. Olsaydın avuçlarım terlemezdi... Isırmazdım dilimin ucunu... Özlemezdim seni yanımdayken.Kıskanmazdım. Korkmazdım yollarda yürümekten. Islanmazdım yağmurlarda... Yıldızlara aya dert yanmaz, böyle her şarkıda serhoş olmazdım. Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize... Ve her kulaçta haykırırdım seni.. Ama sen hiç benimle olmadın ki... YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN... Can YÜCEL
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl Bu birkaç söz bir kaç kelime insanı nasıl da hüzünlendiriyor. İnsan eliyle tutmasa da ruhuna işliyor bu şiir... Sağol doktorcum, sana daha iyi yardım edicem sözz
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl biliyorum sana göre gece; zamandır sadece bana gelince; artık bütün zamanlar gece. sararmış bir sayfa gibi kenarlarım bükülüyor içime. tüm çareleri çaresiz kurban veriyorum çarelere bilsem ki delilik ilaç olacak yarelere soyunur tırmanırdım minarelere ama yarın kimseye vadedilmedi mutluluk boyumuz kadar ne uzar göklere ne düşer yerlere ancak hak ettiğim kadar yaşar yüreğim ve ancak hak ettiğim kadar sevda yüklenir kelimelere fazlasını beklemek ne haddime biliyorum bir tanem senin için gece; zamandır sadece beni dert etme benim için artık bütün zamanlar gece
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl redblack sağol canım Gecem sana da hayırlı ramazanlar Biliyorum iftarı iple çekiyorsun
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Bu defteri kiralayabilir miyim yada satılık mı? Sahibi var gördüğün gibi o da ben oluyorum ve malikanemden de çok memnunum Ama çok beğendiysen ziyarete gelebilirsin her zaman bekleriz yani Bu arada kaç demiştin
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Sahura kalkıyorsan zor tabi bir daha insanın gözü uyku tutmuyor...
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Neden uyumuyon? Napıyon kıs geceleri gizli işler mi çeviriorsun
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl öyle mi ama zaten gecit uyumaz o yapsın bırak sen uyumana bak canım
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl tık tık tık aysummm komşuu ben geldimmm taaa istanbullardan sanada dolma getirdim
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl ooo hoşgeldin buyur geç şöyle kendini evinde hisset tamam mı neler de yapmış neler de yapmış dur bi çay demleyip gelim
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl evinde pek güzelmiş bu arada alıcı çıkmış evine benim çay açık olsun aysum
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl getirmiştim ama dur hemen açayım seninkini yaa evet komşu alıcı çıktı ama güzel yani şimdi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.