Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 sedoşum nasılsın canım özledim seni ne çok alışmışız birbirimize Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Söyle Kimsin Sen bir rüya bir resimsin Bir heyecan bir isimsin Hep kalbimde yaşıyorsun Söyle kimsin, söyle kimsin Bir misafir her gün gelen Ben ağlarken gülümseyen Sanki benimle bir beden Söyle kimsin, söyle kimsin Sen bir rüya bir resimsin Bir heyecan bir isimsin Hep kalbimde yaşıyorsun Söyle kimsin, söyle kimsin Karanlıkta bir ışıksın Bazen karmakarışıksın Biliyorum tanıdıksın Söyle kimsin, söyle kimsin??? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Söyle Kimsin Sen bir rüya bir resimsin Bir heyecan bir isimsin Hep kalbimde yaşıyorsun Söyle kimsin, söyle kimsin Bir misafir her gün gelen Ben ağlarken gülümseyen Sanki benimle bir beden Söyle kimsin, söyle kimsin Sen bir rüya bir resimsin Bir heyecan bir isimsin Hep kalbimde yaşıyorsun Söyle kimsin, söyle kimsin Karanlıkta bir ışıksın Bazen karmakarışıksın Biliyorum tanıdıksın Söyle kimsin, söyle kimsin??? o kendini biliyor ne haldeyım bilmıyorrr devamı neydı ki bunun) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bende bilmiyom ki? kimse kendini bilmiyor bence... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 you dont see me bu aralar buralara uğryamıyorum üzgünüm canım kafam karışık biraz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 bu aralar buralara uğryamıyorum üzgünüm canım kafam karışık biraz ARAP SAÇINA DÖNDÜĞÜN DOĞRU DEMEKKİ NE ZAMAN ÇÖZÜLECEK BU KAFANIN KARIŞIĞI BİLMİYOM Kİ BİR ARA GLORİA BEN FROZEN ÜÇÜMÜZ ALALIM SENİN KAFAYI ÇÖZELİM ŞU KARIŞIKLIĞI DİYORUM NASIL OLUR? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ARAP SAÇINA DÖNDÜĞÜN DOĞRU DEMEKKİNE ZAMAN ÇÖZÜLECEK BU KAFANIN KARIŞIĞI BİLMİYOM Kİ BİR ARA GLORİA BEN FROZEN ÜÇÜMÜZ ALALIM SENİN KAFAYI ÇÖZELİM ŞU KARIŞIKLIĞI DİYORUM NASIL OLUR? istersen aşk bölumundeki başlığa bak anlarsın arap saçını.bu aralar dınlediğim bi şarkı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Sedoş ablacım bunlar senin için Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Bir gün seni anlatacağım. Gidişi gelişinden çabuk oldu, Bitişi, başlamasından kolaydı “Bir sevda rüzgârıydı Esti, geçti.” diyeceğim. Bir gün seni unutacağım. Ellerini, gözlerini, Dokunuşunu, öpüşünü Ve sana ait herşeyi... “Biri vardı bir zamanlar Yıktı, geçti.” diyeceğim. Bir gün seni tekrar yaşayacağım. Gözlerim kapanırken Son kez hatırlayacağım... “Birini sevmiştim bir zamanlar Hâlâ seviyorum.” diyeceğim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın. Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada. Dost deniz kenarındaki taşlara benzer.Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın.İşte sen o kıyamadıklarımdansın. Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım. Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların.ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın. Başkalarına kendinden fazla değer verme. Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin. Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır. Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir.UNUTULMADIN! Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere. Öyle bir dost edin ki; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın. Sevmekten korkmadığımız, söylemekten utanmadığımız saygının değerli, düşüncenin önemli, umudun sonsuz olduğu yarınlarda, mutlulukla geçireceğiniz bir ömür dileğiyle.. İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere saklaki gerçekten isteyen bulsun.. Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme.Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma ! Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta öyle mutlu ol ki gözlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun. Belki diyorum; SEVGİ nin ne demek olduğunu biliyoruz ama GENÇLİĞİN ne demek olduğunu anladığımızda bu dünyadaki işimiz bitmiş olacak... Dostlarınla öyle yaşa ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözleri olmasın. Düşmanlarınla öyle yaşa ki dost olduğunda yüzün kızarmasın. Değer verdiğin insan sana Değer vermiyorsa, bırak kendi değeriyle kalsın. Dostlar ırmak gibidir. kiminin suyu az, kiminin çok... kiminde ellerin ıslanır yalnızca, kiminde ruhun yıkanır boydan boya. Bir dostun üzüntüsüne herkes katılır, başarılarına ise ancak yüksek ruhlular sevinir. Hiç kimse bir arkadaş kaybedecek kadar zengin değildir. uzun ömürlü dostluklar adına Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 teşekkurler egzorsıst,çok güzel bı yazı başkalarına kendınden çok değr verme ya kendını mahvedersın ya onu kaybedersın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Diyalektik Mutsuzluklar bir uzak sabah denizidir gittiğin kapı ellerinde rüzgarın taşınmaz çamurları var köpürmüş soylarımı toplarken çürüyen yanlarımdan inan batmış şehirler gibi onarılmaz anılar gözlerinde unuttuğum o eski aciz miras almaya gelsem soluğumda dalgın yosun kokusu biliyorum artık hiçbir gemi beni taşımaz ve yeniden büyür içimde mağrur bir zakkum gibi terkedilmek korkusu susarsın bir silahsızlanma akşamı susarsın dudaklarında ıslıklar kanar öpülmez dudakların ıslık yarası mavzerdir dokunmalarım kirvem bilirsin öpemem, öpersem tekmil bir aşiret tragedyası hüznünü ver bana yeter, gizli hüznünü kolları bağlı hüzün olsun dört yanım ırağına vurma beni kirvem, ağlarım, delirirsin sonra derler haklıdır sevdası geç olur ki artık onarmaz rakılar geç olur bir yaraya rakının dağılması sen şehre sırtını dönen uykusuz dağlı gemiler nerde (ki çoğu hüviyetidir melankolinin) nerde aykırı mavzerler (onlara sığdıramazsın ki öfkelerini) barut esmeri tenine sevdalarımı sürdüğüm nasıl taşıdın bunca yıl delirmiş saçlarında o eski şark yelini biliyorum dokunsam parmaklarım kırılır dokunmasam eşkıya uykusuzluğu çetin silahlar gibi (Şubat 1979) . Murathan Mungan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Ben seni hiç sevmedim ki.... Ben seninle bir gün bizim lanet netcafede, Ben seninle kalabalığın ortasındaki masamda, Kendimi tren gibi hissettiğim o ortamda, Benimle chatte olma ihtimalini sevdim. Ne zaman karşısına otursam bilgisayarımın ICQ'da Online olma ihtimalini sevdim Password ü yazmamla başlayan, Ömrümün en uzun, en kısa, en çocuk... Ömrümün en ihtiyar zamanlarını bekliyordum Çünkü sonunda sen orada oluyordun, Online oluyordun! Ben senin bana chat açma ihtimalini sevdim... "Tekrar merhaba" demeni, Yazı rengini yeşil yapmanı, Beni yalnız bırakmamanı sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki... Chat'te benimle ilgilenmeni sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki... Sorunlarımı dinlemeni sevdim. Away olduğun zaman, Yan yatmanı sevdim... Klavyeyi sevdim döndüğün zaman Gitmeni sevmiyordum; Korkuyordum sana kırılmaktan. Sen Online olmadığın zaman, Hotmail hesabıma baktım; Bağlantımı kestim, Ekran filitresini kırdım. (ve dayak yedim babamdan Ben senden E-mail alma ihtimalini sevdim. Mail'ini gördüğümde heyecanlanmayı, Okuduğumda gülümsemeyi sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki.. Yorgun akşamlarda yaptığımız chat'leri sevdim Bir çiçek scriptini, bir gül scriptini sevdim. Bir de yıldızları sevdim, Sayfamı süsleyen yıldızlar... Ben seni hiç sevmedim ki... Kanalda "op" olmanı sevdim. İktidara geçmeni, İnsanlara hatırlatmanı ; Chat'in bir adının da "geyik" olmadığını. Beni kicklediğinde auto join olmayı sevdim Taşları sevdim başıma vurduğunda Ağlamayı sevdim disconnect oldugumda Yalnız olduğumu anladığımda Odaya yeniden girmeyi sevdim Ben seni hiç sevmedim ki. Düştüğün zaman, Düşmeni sevdim. Server'ı sevdim geldiğin zaman... Kalmanı sevmedim; Korkuyordum sana alışmaktan... Yine de sevdim gülümsemeyi "bye" deyip ayrılışının ardından. Ben seni hiç sevmedim ki. Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 naber kız delüüüüü ösledim senüüüü gel berüü berüüüüüüüüü Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 sedoş, sizin bayramınız yani cadılar bayramı hangi ayda kutlanıyo du? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 örtmenim yeni döneminiz hayırlı olsun, başarılar diliyorum... umarım tatilin güzel geçmiştir... umarım mutsuz olacağın bişey yaşamamışsındır... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Bana yaptığın kek yıllarca konuşulacak,kıvrak zekanın ürettiği espirilere bitiyorum,ikide bir küsmene hastayım ve sen benim biricik Sedoş'umsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 bize mi küsmüş sedoş, niye gelmiyor kıss delüüüüüüü yeter artık çık ortaya özledik ama Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 çok duygulandım canım benim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yerim ben senin canını Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 duman oldum bak soldum teslim oldum o kara gözlere yandım sonu salgın yakalandım o kara gözlere bir masal sonu bilinmeyen derin hasar geç fark edilen düşersin dillere yabani ellere güvenme sen o kara gözlere aldanma inanma sen sakın kanma virane sözlere sevgi saltanat yarına kol kanat uyma şeytana günahlara inat Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.