Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 tam olarak neyi istediğini bilmediğim için hepsinden kurdum getirdim abla buyur Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 aman yarabbi, ben karışık olanlardan alayım bir tabak, varsa birde erik turşusu alayım... zahmet olacak... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 abla hesap olayı yanii defter sahibimi verecek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Allahım inanmıyorum egzorsist seni seviyorum... evet canım, hesabı sedelinanın deftere yazıyoruz... teşekkür ederim iyi geldi... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 afiyet abl şeker olsun abla hesap kabarık gelse sedelina için problem olmaz sanırım hee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 anam sayfamı lokanta yapmışlar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 sanada yaranamıyoruz bee hem kısır yaptık getirdik bide laf Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 yaz canım, bir tabak kısır, bir tabak karışık turşu, bir tabak erik turşusu, kaç Ytl? Sedelina ne bozuluyon, gıııı, Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 buraya gizli giriş yasaktır lütfen kımlık kontrolunden geçiniz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 ben gizliden girmedim ablam şahit neyse ne tuttu şimdi bunlar hımmm 75 ytl Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 ya benim gizliliğim aşikar anacım, kendimi kaybettim hükümsüzdür... tamam egzorsist al 100 Ytl, üstü kalsın... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 sofrayı toplamadan çıkmayınız Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 saol ablacım sende kaldır sofrayı sedelina hadi bakiim canım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 vc ye de götureyım mı bari Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 vay bee ne marifetli arkadaşlar varmış SEDOŞcum bak görüyomusun bi kısır dedik anında görüntüyü aldık , sene oldu ayol senden istediğimiz Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Uçurum Bir ağaç sürüsünün üstünden Çok ağaçlı bir ağaç sürüsünün üstünden Kesilmiş limon dilimleri gibi düşüyor güneş Votka bardağımın içine Benim olmayan bir sevinç duyuyorum. Kesiyorum durduğumuz yeri ortasından Ey görünüş! seni bir yerinden hiç anlamıyorum Dibimde değil ayaklarımın, damarlarında Derinliğini orda tutan, orda harcayan Uçsuz bucaksız bir uçurum. Zamanla değil, bir yerde Benim olmayan bir şeyle yaşlanıyorum Geçiyorum ilk şeklimi tüketerekten Ağır ağır yanan bir tuğla harmanını Billurdan sarkaçlarıyla. Kalbim, sersemliğim benim.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Giriş yasak ölemi.Ha hayyy ben deliyim anacım yasakları delmeyi severim Girdim işte varmı diyecen Kıs bak çiçeğin yanına meyve'de koydum aburcubur yeme Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 kıs onla doyulur mu insan yanına bikaç tane bıskuvi koyar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Bak dolanıyom burda fellik fellik Nerdesin bakem sen.Utanmıyonmu uyumaya kıs Kabusun olem bu gece Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 rüyama gıren o cadı sendın demek haftasonu olmuyorum canım,mısafırım çok oluyor Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 cadı naberrrrrrrr özledim çatlağımmmmmmm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 her şey yapılabilir bir beyaz kağıtla uçak örneğin uçurtma mesela altına konulabilir bir ayağı ötekinden kısa olduğu için sallanan bir masanın veya şiir yazılabilir süresi ötekilerden kısa bir ömür üzerine. bir beyaz kağıda her şey yazılabilir senin dışında güzelliğine benzetme bulmak zor sen iyisi mi sana benzemeye çalışan her şeyden bir gülden bir ilk bir sonbahardan sor belki tabiattadır çaresi senin bir çiçeğe bu kadar benzemenin ve benim bilinci nasırlı bir bahçıvan çaresizliğim anlarım bitkiden filan ama anlatamam toprağın güneşle konuşmasını sana çok benzeyen bir çiçek yoluyla sen bana ışık ver yeter bende filiz çok köklerim içimde gizlidir gelen giden açan soran bere budak yok bir şiir istersin “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok uzun bir yoldan gelen tedariksiz katıksız bir yolcuyum yaralı yarasız sevdalardan geçtim koynumda bir beyaz kağıt boşluğu her şeyi anlattım olan olmayan acıtan sancıtan bilsem ki sana varmak içindi bütün mola sancıları bütün stabilize arkadaşlıklar daha hızlı koşardım severadım gelirdim gözlerinin mercan maviliğine sana bakmak suya bakmaktır sana bakmak bir mucizeyi anlamaktır sağa sola bakmadan yürüdüğüm yollar tanıktır aşk sorgusunda şahanem yalnız kelepçeler sanıktır ne yazsam olmuyor çünkü bilenler hatırlar hem yapılmış hem yapma çiçek satanlar bahçıvanlar değil tüccarlardır sen öyle göz sen öyle toprak ve güneş ortaklığı sen teninde cennet kayganlığı iken sana şiir yazmak ahmaklıktır bir tek söz kalır dişlerimin arasından ben sana gülüm derim gülün ömrü uzamaya başlar verdiğim bütün sözler sende kalsın isterim ben sana gülüm derim gül sana benzediği için ölümsüz yazdığım bütün şiirler sana başlayan bir kitap için önsöz sana bakmak bir beyaz kağıda bakmaktır her şey olmaya hazır sana bakmak suya bakmaktır gördüğün suretten utanmak sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır sana bakmak allah’a inanmaktır Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 bu şiiri çok severim..ama sonunda şu cümleler aklıma gelir hep sana bakamamak mucizeler olmadığına inanmaktır... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Kıs kapıyı kitlememişin bende daldım gene içeri Bigünde burda olda bi acı kahveni içelim Neyseee öpüldün MASUMCA imkansız olduğunu bile bile seversin dokunmayacağını bile bile tutulursun yaşamayacağını bile bile bağlanırsın görmeyeceğini bile bile yanarsın belki bunu bilir ama bilmez sever ama sevmez görür ama görmez içindedir, kimse alamaz o senindir, sana aittir erişilmezdir aşktır, sevdadır bitmez Yeşim Özyapar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.