Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kabul ediosan bende yanındayım kıs :stuart::wub:

• Cevaplar 622
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
ben ciddü bi kızım

:lol: dudak da pek yakışmış :P

Gönderi tarihi:

kızları da almışın yanına daha ne eserleniyon yaww. :wub:

bırak nereye esiyorsa oraya gitsin. gidene dur demem, ben... ben güzele de güzel demem güzel benim olmayınca. çok egoisttimdir. :P:stuart:

seni seven çok bu forumda ve hayatta. keşke ayrılık hiç olmasaydı ama ne yaparsın oluryor işte.

bak şimdi türkü geldi aklıma... ölüm Allah'ın emri... ayrılık olmasaydı.

yaww ozan gibi insanım her sözden bir türkü hatırlıyom. :)

ozan sardunyam bundan sonra benim adım. :P

Gönderi tarihi:

sevemezdı kımse senı bukadar soyle sana benı unutturan kım sanma butun kalp lar sevgıyle bakar soyle sana benı unutturan kım mahvertın en guzel duygularımı ugruna harcadım o yıllarımı versem alırmısın

ak saclarımı soyle sana benı unutturan kım agladım o gece hersey bıter ken resmımıze bakıp senı dınlerken bır veda ederdı ınsan gıderken soyle sana benı unutturan kım

ESRARLI_GOZLER

bır karanlık gelıyor yoklugunun ardından ne zaman guneş batsa bu son gecem dıyorum vazgec bu yalan dunyanın tukenmış sevgılerınde yetışır bunca elem keder dıyorum benı cagırdıgını bır dafe duyabılsem avuç larımda ateş yorgun gozlerımde nem asarak engellerı bır gunkapına gelsem basımı duvarlara vurup vurupta olsem dıyorum kapansın gozlerım bıtsın bu hayat artık yasayacak gucum kalmadı umut vermez oldu yasanan hayat dunyayı gorecek gozum kalmadı gunduzum karışmış gecelerıme caresızlık dolmuş ıkı elıme isyan eder oldum kendı kendıme kımseye dıyecek sozum kalmadı

bu senın için :sedelınaaaaaaaa

Gönderi tarihi:

ozan sardunyam değil,kayıp sardunyamm.. :angry: gördüğümdede ölü sardunyam olacaksın :angry::P

Kız geldim, canımcım, düğünde pek fazla görüşemedik ama orada olduğunuzu bilmek bile beni çok mutlu etti. Canımsın ya... :wub:

Bizim pc nin monitörü cortlamıştı, şimdi yenisini aldık ve geldim bu da bozulana kadar burdayım. görüşürüz.

Gönderi tarihi:

bır gün bu kosede sessız sedasız hıçkıra hıçkıra aglayacagım su lanet kaderıme sıtemler edıp tanrıya son defa yalvara cagım guzel gozlerın gelecek aklıma solup gıdecegım en guzel cagımda seslenıp benı cagırdıgında boş sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacagım...

ESRARLI_______-----------______GOZLERR

bıraz kül bıraz duman o benım işte kerem mısalı yanan o benım işte ınanma gozlerıne ben ben degılım benı sevdıgın zaman o benım işte

ESRARLI------GOZLER

ben sendeyım hanı bazen geceyle başbaşa kaldıgında herşeye kuskun bın bır dusunce ıçın de olursun işte sevgılım ben senın dertlerınım gozlerın ısyan edıp uykuya daldıgın an benı gorursun ruyalarında duslerınde almışımdır seni senden herseyinle

esrarlı--gozler

seninle aşk dolu mazimız varken ayrılıp gıtmeyı kolaymı sandın bu kadar gonulden candan severken ayrılıp gıtmeyı kolaymı sandın kalbını kımlere gotureceksın bu aşk kı sen nasıl bıtıreceksın ayrılıp gıtmeyı kolaymısandın

senın için sedelinaaa dostcakal hoşcakal ............sedelindaaa

sevgılerımle

ESRARLI-----GÖZLERRR :wub:

Gönderi tarihi:
bır gün bu kosede sessız sedasız hıçkıra hıçkıra aglayacagım su lanet kaderıme sıtemler edıp tanrıya son defa yalvara cagım guzel gozlerın gelecek aklıma solup gıdecegım en guzel cagımda seslenıp benı cagırdıgında boş sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacagım...

ESRARLI_______-----------______GOZLERR

bıraz kül bıraz duman o benım işte kerem mısalı yanan o benım işte ınanma gozlerıne ben ben degılım benı sevdıgın zaman o benım işte

ESRARLI------GOZLER

ben sendeyım hanı bazen geceyle başbaşa kaldıgında herşeye kuskun bın bır dusunce ıçın de olursun işte sevgılım ben senın dertlerınım gozlerın ısyan edıp uykuya daldıgın an benı gorursun ruyalarında duslerınde almışımdır seni senden herseyinle

esrarlı--gozler

seninle aşk dolu mazimız varken ayrılıp gıtmeyı kolaymı sandın bu kadar gonulden candan severken ayrılıp gıtmeyı kolaymı sandın kalbını kımlere gotureceksın bu aşk kı sen nasıl bıtıreceksın ayrılıp gıtmeyı kolaymısandın

senın için sedelinaaa dostcakal hoşcakal ............sedelindaaa

sevgılerımle

ESRARLI-----GÖZLERRR :wub:

hepsi çok duygulu teşekkurler :clover:

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

fasla tanımıyorum ama bi şeyi kesin biliyorum

çok iyi ve çok duygulu biri.

Gönderi tarihi:

içinde duygu varsa duygulu olur,hani acı atınca acılı köfte olması gibi :P kıs duygusuz :stuart:

Sedelina beni ekti hepinize şikayet ediyom işte. :angry:

Hem gribim hem çok hastayım hem gene de buluşmak için herşeyi ayarladım ama beni ektiiiiiiiiii..... Ula bir de haber vermeyi unuttum diyor ya, yaww ben unutulacak insanmıyım gııı??? :shuriken:

Arkadaşlar beni hasta sanıyor oysa ben yastayım bunu kimse bilmiyor. :unsure:

Sedelinam güzel kuşum ben seni görünce vurmuşum. :P

Hemde av tüfeğiyle. :D

Gönderi tarihi:

ha ekmiştim evet,arada bi sulamayı daunutmuyum..hatırlattığın iyi oldu yaww :D:lol::stuart::P

Unutma tabi, :angry:

sulamassan solarım, sonra gelip saçını başını yolarım :P

Neyse ben bu ekintiden bişey anlamadım bir daha kine daha sağlam ek olar mı??? :closedeyes:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.