Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 herkesin anı defteri varda şu garibanı kimse görmemişmi onu ilk tanıdığımda soğuk biri gibi gelmişti bana nedense şimdi bakıyorumda hiç öyle değilmiş eee nede olsa karadenizli çay güzeli şakacı sevimli neşe saçan çok sempatik birisi seni çok seviyorum toprağım birgün geleceğim o istanbula piknik sözünü unutma sakın yoksa ne üçkağıtçı olduğunuda yazarım hee herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Ay ayy ayy nasıl unutmuşlar bu kısı Canım ablam, Sevimli, zeki, espirili, forumun neşe kaynagı ve cooook tatlı birisisin. Hepimisin gönlünde ayrı bi yerin olduguna eminim. Seni cok seviorus.. İyiki varsın ( pasar günü bende gelmek istiom yaa ) Umarım herşey gönlünce olur... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 sevgili sedelina senide cok sevdim diger arkadaslarin dedigi gibi iyiki senide tanimisim cok degerli sevgi dolusun hersey gönlünce olsun huzur mutluluk seninle olsun Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ben ilk gün yani üye olmadan önce takip etmiştim bu forumu aslında ve hep sedelina ablamın iletilerini görmüştüm en çok ve bana çok sevimli gelmişti iletileri..sonra üye oluncada sölemiştim sedelina ablamı çok seviyorum diye..halen daha severim ablamı..ayrıca onu çok sevdiğim için ilk günler gece vardiyasına katılmıştım ama şimdi diilim stajdan dolayı..yani onunla konuşmak çok zevkli.. sıkmıyor adamı eylendiriyor gloria ablamda öle tabi... sedelina ablam hayatta herşey beklediğin gibi olsun, Allah hep yanında olsun heryerde yolun açık olsun, düşmanların sana uzak dostların yakın olsun... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ilk gördüğümde amma çok konuşiy habu kızul saçli demiştum... ama baktum ki boş konuşuk etmiy ya eğlendiriy ya bilgilendiriy...zamanla keşke daha önce tanuşsayduk dedum kendume ama hayurlusi böyle imiş demek ki.. inşallah hayatım boyunca hep senun gibi doğru düzgün insanlarla karşılaşırım...ALLAH'a emanet ol ablacum... ekız sen rizenun söyle neresundensin rizeliyum dersun ama duydum ki mersindensin.... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 sedelina canım arkadaşım gıss sedelina hepimizin neşe kaynağı oldun sen.yaptığın şakalar ve gülen yüzün.seninle forumda yaşadıklarımızın dışında istanbulda geçirdiğimiz zamanları hiç unutmuycam canım.o kadar güzeldiki unutmak imkansız zaten,ve geriside gelcek inşallah...seni seviyorum canım benim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 herkesin anı defteri varda şu garibanı kimse görmemişmi onu ilk tanıdığımda soğuk biri gibi gelmişti bana nedense şimdi bakıyorumda hiç öyle değilmiş eee nede olsa karadenizli çay güzeli şakacı sevimli neşe saçan çok sempatik birisi seni çok seviyorum toprağım birgün geleceğim o istanbula piknik sözünü unutma sakın yoksa ne üçkağıtçı olduğunuda yazarım hee herşey gönlünce olsun yaw ne pikniği,alın başımdan şu belayı imdat ya.. çok sağol beni mutlu ettin ya senden beklemezdım dermişim teşekkurler.. başta çok atıştık ama esprı amaçlıydı ben de seni sevıyorum arkadaşım..(aha bana aşık demede bellı olmazsın sen) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Ay ayy ayy nasıl unutmuşlar bu kısı Canım ablam, Sevimli, zeki, espirili, forumun neşe kaynagı ve cooook tatlı birisisin. Hepimisin gönlünde ayrı bi yerin olduguna eminim. Seni cok seviorus.. İyiki varsın ( pasar günü bende gelmek istiom yaa ) Umarım herşey gönlünce olur... sevgili sedelina senide cok sevdim diger arkadaslarin dedigi gibi iyikisenide tanimisim cok degerli sevgi dolusun hersey gönlünce olsun huzur mutluluk seninle olsun ben ilk gün yani üye olmadan önce takip etmiştim bu forumu aslında ve hep sedelina ablamın iletilerini görmüştüm en çok ve bana çok sevimli gelmişti iletileri..sonra üye oluncada sölemiştim sedelina ablamı çok seviyorum diye..halen daha severim ablamı..ayrıca onu çok sevdiğim için ilk günler gece vardiyasına katılmıştım ama şimdi diilim stajdan dolayı..yani onunla konuşmak çok zevkli.. sıkmıyor adamı eylendiriyor gloria ablamda öle tabi... sedelina ablam hayatta herşey beklediğin gibi olsun, Allah hep yanında olsun heryerde yolun açık olsun, düşmanların sana uzak dostların yakın olsun... ilk gördüğümde amma çok konuşiy habu kızul saçli demiştum... ama baktum ki boş konuşuk etmiy ya eğlendiriy ya bilgilendiriy...zamanla keşke daha önce tanuşsayduk dedum kendume ama hayurlusi böyle imiş demek ki.. inşallah hayatım boyunca hep senun gibi doğru düzgün insanlarla karşılaşırım...ALLAH'a emanet ol ablacum... ekız sen rizenun söyle neresundensin rizeliyum dersun ama duydum ki mersindensin.... sedelina canım arkadaşım gıss sedelina hepimizin neşe kaynağı oldun sen.yaptığın şakalar ve gülen yüzün.seninle forumda yaşadıklarımızın dışında istanbulda geçirdiğimiz zamanları hiç unutmuycam canım.o kadar güzeldiki unutmak imkansız zaten,ve geriside gelcek inşallah...seni seviyorum canım benim çok tatlısınız.. ınternette dürüst ve sevıyelı insanlar olduğuna ınandırdınız beni..ınternet açmayan ben sızle ınternete bakışım değişti.. saygınız,sevıyenız bi başka.. hepinizi çok sevıyorum.. sizle beraberken çok eğlenıyorum.. çunku yanlış anlama yok..doğallık var,kendı gibi olmak var sizle.. teşekkurler... celıne gıs mendıl getır ufaklık ağlasım geldi Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 sedelina aplam buyur mendilin bu forumdaki en komik en tatlı insanlardan birisin.. gerçekten çok sevdigim birisin (( bknz: senin için avatarımı deişmiştim )) kısacasıı sedoş aplam anlatılmas, yaşanırrr......... ömür boyu mutlu olursun inşallah aplacıım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 (( bknz: senin için avatarımı deişmiştim )) haha buna çok güldüm be yaşını duyunca şaşırdıklarımdansın canım ya,yaşına göre bır ınsan ancak bu kadar sevıyelı olabilir.. natalıa,aça,aysum,celıne Türkıye sizin gibi gençlerle gururr duyuyor Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Sedoşum benim yaa ... Senin karakterine bayılıyorum. Çok sempatik ve güleryüzlü bir insansın. Neşenle insanları kendine bağladığının farkındasındır heralde İyi ki seninle tanışmışım Bu arada Türkiye seninle de gurur duyuyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 aysumm gıı,bu anı defterine ne yazıcaz.. ilginç olayları demi... mesela dün celıne sazan olmuştu çok gülmüştük işte bir anı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 kısım seninle tanıştığımıs günü bi hatırlayım, o günü bütün dünyada yas ilan edecem Bu kadar enerjiyi nerden buluyorsun yahu...Umarım yüreğindeki sevgi hiç eksilmez... Enerjindende bi kayıp olmaz inşallah... ( artamazda umarım ) Herşeyin en iyisi ve en güzeli senin olsun Sedelinam....Hemşeri sayılırıs kısss Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 natalıa,aça,aysum,celıne Türkıye sizin gibi gençlerle gururr duyuyor teşk. turkie seninlede gurur duyuo aplaa ama ben nataliyle gurur duymuorum bunuda belirtmek isterim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Bu kızın topicine bari benim adımı yazma çirkin yaratık Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 kısım seninle tanıştığımıs günü bi hatırlayım, o günü bütün dünyada yas ilan edecem Bu kadar enerjiyi nerden buluyorsun yahu...Umarım yüreğindeki sevgi hiç eksilmez... Enerjindende bi kayıp olmaz inşallah... ( artamazda umarım ) Herşeyin en iyisi ve en güzeli senin olsun Sedelinam....Hemşeri sayılırıs kısss sağol canım ya,o enerjı senı gördüğümde artabılır de aman dıkkat Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 O zaman ne yapıyorus Sedelinacımmmmm beni hiç görmüyorsun demiiiii Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bende bu kısı hiç sefemedim gittii , bi de hemşerim üstelik , ayyyy yaww ben şakasını bile yapamıyorum bee sedoşcumuu çok sewerim ben bak ören örenn nasıl yasılırmış anıı defterine diyee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 O zaman ne yapıyorus Sedelinacımmmmm beni hiç görmüyorsun demiiiii görecem ya zaten,hem oranın sıcağı bıde ben öldün kısım ya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bende bu kısı hiç sefemedim gittii , bi de hemşerim üstelik , ayyyy yaww ben şakasını bile yapamıyorum bee sedoşcumuu çok sewerim ben bak ören örenn nasıl yasılırmış anıı defterine diyee sus kıs senı biranç yapmıyım pazardan sonra anılarımızı yazarık buraya sağ kalırsak tabiki,malum bi tehlıke olacak yanımızda her gördüğünü yiyen Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 pazardan sonra anılarımızı yazarık buraya sağ kalırsak tabiki,malum bi tehlıke olacak yanımızda her gördüğünü yiyen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 kendını nasıl da biliyooooo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 iyi olmanın verdiği acıdayım bugün..hayatın anlamsız düşüncelerın de araba kullanmaya çalışıyorum,kimseye çarpmadan,ezmeden doğru yola varmaya.. ama arabalar çarpıyor bana acımasızca,tırlar deviriyor yüreğimi..yola devam edecek araç yıkılmak üzere.. yalınayak varsak ezer geçerler zaten Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 sende daa önce hatırlıyomda bu cadılık yoktu gayet efendiydin? sonradan nasıl oldu bu? Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Sıcak.. Çok sıcak ama bunaltmaz bu sıcaklığı sizi tam aksine ferahlatır.. Kocaman bir yüreğim var karşılıksız paylaşırım havalarında neşe saçmakta etrafına.. Tanıdığıma memnun olduğum saygı duyduğum sevgili Sedelina.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.