Φ paula Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 teşekkür ederim SEDOŞcum ama bu yazıdan ne anlam çıkarmam lazım , gelicem diyorum gelmiyorum muyu ?? Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 canım mutlu ol hep emi ah ah dertliyim beni sen anlıyon be biriciğim neyse dertlewri bırakalım gel senle sahile inelim ha ne dersin ya da çaya gel olmaz mı ? seni seviyom canım benimmmmm bu arada geçen hafta çektiğim bi resmi yolıyım dedim (tarihi ayarlamayı unutmuşum neyse )hoş bi manzara ama yalnızlık yakıyor canımı Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 bi selam vereyım dedım,malum başka turlu fırsat olmuyor.öptümmm Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 YUMOŞum canımm bende seni seviyorum , buralarda fazla bulunmuyorum ama msn dede seni göremiyorum , yalnızlık beter şey canım arkadaşım istediğin her zaman yanındayım sıkma canını SİRVANAcım sende yoksun buralarda , aldım selamını , bende öptüm çok Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 canım iyi tatıller deniz gözlüm,öpüyorummm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun Paula'cım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.