Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar teşekkür ederim SEDOŞcum ama bu yazıdan ne anlam çıkarmam lazım , gelicem diyorum gelmiyorum muyu ??
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 18 yıl unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl canım mutlu ol hep emi ah ah dertliyim beni sen anlıyon be biriciğim neyse dertlewri bırakalım gel senle sahile inelim ha ne dersin ya da çaya gel olmaz mı ? seni seviyom canım benimmmmm bu arada geçen hafta çektiğim bi resmi yolıyım dedim (tarihi ayarlamayı unutmuşum neyse )hoş bi manzara ama yalnızlık yakıyor canımı
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl bi selam vereyım dedım,malum başka turlu fırsat olmuyor.öptümmm
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl Yazar YUMOŞum canımm bende seni seviyorum , buralarda fazla bulunmuyorum ama msn dede seni göremiyorum , yalnızlık beter şey canım arkadaşım istediğin her zaman yanındayım sıkma canını SİRVANAcım sende yoksun buralarda , aldım selamını , bende öptüm çok
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.