Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl onu bunu bırakında dipnot umuz duygusal bir yoğunlukta sevgi patlaması yaşıyor bugünlerde herkese sevgi gönderiyor her başlıkta iyiki varsınız noldu abi sana tüm sevgini nette dağıtıyon Yahu galiba haklısın... Bu zamanda gerekli gereksiz sevgimi dağıtılırmış ona buna... Üstelik sevgimi kaldı günümüzde ki... Değilmi?... Yani... Herşey para değilmi artık iliklere işlenen... Herşey sömürü değilmi ki yüreklere kazınan... Herşey çıkar değilmi herşeyimizle teslim alınan... Sevgiye ne gerek var... Bak kullanabilirliklere sen, Yelken aç... Bugün artık... Kaçınılmazlık içinde... Sevgisiz bir dünyaya da adapte olmuşken.... Değilmi?... Çok haklısınız... Ama... Yinede... Ve... Herşeye rağmen... Size Bir tutam sevgi vermekse hata... Yinede sevgiler....
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yahu galiba haklısın... Bu zamanda gerekli gereksiz sevgimi dağıtılırmış ona buna... Üstelik sevgimi kaldı günümüzde ki... Değilmi?... Yani... Herşey para değilmi artık iliklere işlenen... Herşey sömürü değilmi ki yüreklere kazınan... Herşey çıkar değilmi herşeyimizle teslim alınan... Sevgiye ne gerek var... Bak kullanabilirliklere sen, Yelken aç... Bugün artık... Kaçınılmazlık içinde... Sevgisiz bir dünyaya da adapte olmuşken.... Değilmi?... Çok haklısınız... Ama... Yinede... Ve... Herşeye rağmen... Size Bir tutam sevgi vermekse hata... Yinede sevgiler.... ben aldım o sevgiden bana düşenı abicimden
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl süper olmuş dipnot tebrikler. umarım verdiğin sevgi çoğalarak geri sana döner
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl bak ben bu yazıyı daha yeni gördüm. biz yeni arkadaşlar ürkmesin diye üzerine gitmiyoz. onlarda bizle kafa bulmaya başladı. niye herkes beniçocuk sanıyo bilmem ama yaşımı duysanız tarih sorularınızı bana getirirsiniz çözdürmeye. o kadar diyim yani sen de daha yeni geldiğin halde o esnetme hikayesini nasıl gördün murti hala kafa yoruyorum yane benim taliplilerim her zaman istenenin üstündedir. ama bi tane ben olduğum için arz talebi karşılamıyo tabii Dostum biz yeni geldik ama boş gelmedik ! senin yaşınını ben yuvarlama olarak tahmin ediyorum . Aslında ikimizin yaşı arasında her halde fazla birşey yok.Önce dostunu tanıcan kardeş sonrada düşmanını ? Ben dostlarımı seçtim ve tanımaya çalışıyorum .Şu anda düşmanım yok yanlış anlamayın demokraside çare tükenmez ! onada bir çare bulunur elbet seni fotokopi makinasıyla çoğaltırız olmazmı yanlız sen şu benim dediğim işe bir cevap yazmadın ! resmini gönder bak
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl ahanda benn.. Sen varya bizi kızların dilinden kurtardın şimdi oldu 3-1 biz öndeyiz Haydin kızlar sıra sizde bizlerden 3 kişi koydu resim sizlerden "hayal_et" koydu birde şıpsevdi koymuştu ama oda meğer Harry potter çıktı
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Dostum biz yeni geldik ama boş gelmedik ! senin yaşınını ben yuvarlama olarak tahmin ediyorum . Aslında ikimizin yaşı arasında her halde fazla birşey yok.Önce dostunu tanıcan kardeş sonrada düşmanını ? Ben dostlarımı seçtim ve tanımaya çalışıyorum .Şu anda düşmanım yok yanlış anlamayın demokraside çare tükenmez ! onada bir çare bulunur elbet seni fotokopi makinasıyla çoğaltırız olmazmı yanlız sen şu benim dediğim işe bir cevap yazmadın ! resmini gönder bak ya boşver resmi. moralin bozulur ben niye böyle kusursuz bişi değilim diye ya bu arada son birkaç iletim acayip megalomanca oldu. şaka olduğunu biliyosunuz demi. aman ha küstah falan sanmayın beni
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Haketten yaaa Emre_s sende koysana resmini foruma olmasada avantarına koy ! yok oda olmaz dersen ! Bana yolla özel mesajla, yanlız resmini göderirken şu sakallarını keste tam görelim yüzünü bak resmini benden başka bir kişiye göstermicem ya boşver resmi. moralin bozulur ben niye böyle kusursuz bişi değilim diye ya bu arada son birkaç iletim acayip megalomanca oldu. şaka olduğunu biliyosunuz demi. aman ha küstah falan sanmayın beni Kusur herkezde var sen rahat ol zaten biz şu an öndeyiz 3-1 resim önemli değil zaten boşver ama sen genede bir düşün derim forum'a gödermiceksen bana gönder ben bakayım eğer resmin idere ederse forma koy derim o kadarlık yardımcı olurum kardeş ayıp ettin ?
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl süper olmuş dipnot tebrikler. umarım verdiğin sevgi çoğalarak geri sana döner Bunu beklemiyorum sevgili emre_s... Yansıyacağı ile ilgili bir sorunum yok.. Sorun... Tamamıyle herşeyin temeli olan sevginin yüzeyselliğe kurban gitmesidir... Görselliğe alet olmasıdır... İnsan olarak sevgiye doymayanlar nefretle yaşamaya mahkumdurlar... Bu nefretin en aza indirilmesi ile ilgili olarak hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmesi bir insan olma biçimi, yürekli duruşudur... Yoksa dünyamızda savaşlar hiç eksik olmayacak ve hiç bitmeyecektir... Sevgiler...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl ahanda benn.. ahhahahahaa vay elime düştün sayman şimdi ne senaryolar yazzarım sana
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yahu galiba haklısın... Bu zamanda gerekli gereksiz sevgimi dağıtılırmış ona buna... Üstelik sevgimi kaldı günümüzde ki... Değilmi?... Yani... Herşey para değilmi artık iliklere işlenen... Herşey sömürü değilmi ki yüreklere kazınan... Herşey çıkar değilmi herşeyimizle teslim alınan... Sevgiye ne gerek var... Bak kullanabilirliklere sen, Yelken aç... Bugün artık... Kaçınılmazlık içinde... Sevgisiz bir dünyaya da adapte olmuşken.... Değilmi?... Çok haklısınız... Ama... Yinede... Ve... Herşeye rağmen... Size Bir tutam sevgi vermekse hata... Yinede sevgiler.... ne kadarda umutsuzluk icinde sevgi aradigimizi farkettim sevgiye niye mi gerek var yasamak icin bi mekalede okumustum insan sevilmedigi zaman olurmus icini biraz aydinlk tut dunya sevgisiz degil bizleri seven bir suru kisi var sen niye buraya yaziyon seni sevenlerle yazismak hosuna gidiyo yada evliysen esini sevdigin icin evlenmedin mi iliski vardir sen yonlendirirsin paranin dokunamadigi sevgiler sen icini ferah tut sevgi her zaman seninle olurr.... o biz oldugumuz surece burda sadece saklaniyoo bu karmasiklikta ona uvey evlat gibi davrandik onu oz evlettan ayirdik belkide intikam aliyo ama sevgi intikami sevmezz.... sevgi seninle olsun.....
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl İşte ben... Herkese dost ve içten sevgiler... İyiki varsınız... . . . Nerdeyse avatarına aşık olacaktım.. yinede orta yaşa göre oldukça yakışıklısın.
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl birbirimizi görsek ne farkeder,görmesek ne farkeder? önemli olan fikirlerimizi paylaşabilmek değil mi ki? ama o kadar önemliyse ben zaten baştan beri avatarımda kendi resmimi kullanıyorum....
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl yok yaf bişi farketmez de ne bilim bi merak eden vardır die sadece neyse senin foto da bayağı kuselmiş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.