Φ paula Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 kim buya dipnotun şifresini örenmiş onun ağzından yazıyo bide inandırıcı olsun diye onun gibi sizli bizli olmaya çalışıyo bu nasıl bir iletidir sara k , siz hayatınızda sizli konuşan yada yazışan bir DİPNOT arkadaşınızı tanıdınız sanırım, çok yanlış bir ifade bu ve hiç tanımadığınız biri için asla bu şekilde yazamassınız !!! bu iletinizi şaka olarak kabul ediyorum, sevgiler PAULA Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Çok geç kalınmış bir çiçek sevgili MINEU biliyorum... Fakat forumun hareketliliği bazen yükünü üzerimize bıkakabiliyor... Bu nedenle bu formun güzel insanları kadar güzel olana size bir çiçek gönderiyorum... Lütfen kabul edin.. Dost sevgilerimle... . . Bu da formun diğer güzel insanlarına... Herkese mutlu, sağlıklı ve başarılı bir hafta diliyorum... . . Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 teşekkürler dipnot dostum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Tşkler Sevgili DİPNOT Sevgili Pula bu çiçekde senin için Kankim ve ece ablam Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Tşkler Sevgili DİPNOT Sevgili Pula bu çiçekde senin için Kankim ve ece ablam Pula diye biri varmı yoksa alınayımmı alınmayı tercih ediyorum ve teşekkür ederim yağmurcum cimbomlu arkadaşım , buda sana Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Pula diye biri varmı yoksa alınayımmı alınmayı tercih ediyorum ve teşekkür ederim yağmurcum cimbomlu arkadaşım , buda sana Çok özür dileri Paula uykusuzluğuma ver Tabiki senin içindi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Çok geç kalınmış bir çiçek sevgili MINEU biliyorum... Fakat forumun hareketliliği bazen yükünü üzerimize bıkakabiliyor... Bu nedenle bu formun güzel insanları kadar güzel olana size bir çiçek gönderiyorum... Lütfen kabul edin.. Dost sevgilerimle... . çok teşekkür ederim dipnot o sizin güzelliğiniz Kankim ve ece ablam canım kankim teşekkürler ece abla kendisi gelemedi ödülünü benim almamı istedi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Maalesef vekil kabul edemiyorus çok üsgünüm Ben alayım onu kankim Bıraksana kısım kırılacak :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 sen bırak banane ece abla bana söyledi bi kere sen ne karışıyon Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 ne zaman söyledi ben niye duymadım dur ben bi tlf bağlantısı yapayım bağla kısım bana ordan ece aplayı Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 ben çiçek veremiyom ama sizler zaten birer çiçeksiniz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Bütün kırdıklarıma,beni bıktıran bu hayatı benden güzel yaşayabilenlere en önemlisi hala keyif duyabilenlere.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 tanıdığım en iyi insanlardan biri olan en önemlisi İNSAN olmayı başarabilen taurusmutise sevgilerimle Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 elbet birgün banada birileri çiçek verecek Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Sardunyam teşekkür ederim.. Artos sende hoşgeldin arkadaşım.. ilk çiçeğin benden olsun.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 elbet birgün banada birileri çiçek verecek Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 çok sevindirik oldum çok teşekkürler Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 yağmur aplama,mine aplama,ece aplama fearles-man'e,taurus'a,paula'ya,artos'a arman abime,sardumyama,maydün aplama golgiye,kralx e,gloriaya,nataile,gülsüne... buda bütün forumdaşlara... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Bunlar sizin için sevgili artos32... Hoşgeldiniz... Sevgiler... . . Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 elbet birgün banada birileri çiçek verecek BUDA BENDEN SANA GÜZEL DOST HOŞGELDİN TEKRAR Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 hepinize sevgi dolu sagılarımla iyiki varsınız Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 elbet birgün banada birileri çiçek verecek :flowers: yağmur aplama,mine aplama,ece aplama Tşk ederim kardeşlerin en tatlısı Şimdide sıra sizde Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Kedicik bana çiçek vermiiiiiş.. Sağol aça Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 aça hanı bana çiçek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.