Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Hikayemde rol alan arkadaşlarıma hediye ediyorum...Malum Hepsini katlettim çelenk anca yeter diye düşündüm Ece aplama gelsin Bu arada çiçekcinin ismi acaip hoşuma gitti hepsini aynı yerden aldım Sude çiçek.. Tatlım çok incesin..Teşekkürler çiçeklere... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Hikayemde rol alan arkadaşlarıma hediye ediyorum...Malum Hepsini katlettim çelenk anca yeter diye düşündüm Kankime gelsin bu çiçek nişanında göndermedim bari burda vereyim Ece aplama gelsin Gülsün,Güzelyaz,AÇA,Taurus,Jön,Sedelina,Sardunyam,İlbey Abim,Erbaya,Taş Kalpli,Natalia,Angel aplam ve herkese gelsin Kaptan Focala Arman' a Bu arada çiçekcinin ismi acaip hoşuma gitti hepsini aynı yerden aldım asıl kendi adıma ben teşekkür ederim kanlı ve heyecanlı dakikalar için Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 anca gördüm mineu tebrikler mutluluklar dilerim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Hikayemde rol alan arkadaşlarıma hediye ediyorum...Malum Hepsini katlettim çelenk anca yeter diye düşündüm Kankime gelsin bu çiçek nişanında göndermedim bari burda vereyim Kankim asıl biz teşekkür ederiz büyük bir zevkle okudum hikayeni eline sağlık anca gördüm mineu tebrikler mutluluklar dilerim teşekkür ederim yumote darısı bütün bekarların başına ... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Yağmur ; teşekkür ederim,herşeyi unuttum şimdi.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Çiçek vermese unutmayacakmıydın... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Yağmur ; teşekkür ederim,herşeyi unuttum şimdi.. Çiçek vermese unutmayacakmıydın... Manejerimdirde kendileri Reca ederim Taurus Yaw şimdi geldi aklıma ben niye size çiçek verdimki Halbukim siz bana verecektinis Oğlum topla çiçekleri Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Bak cadıya benim mimikleri yemiş yine.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Seninde tek derdin bu mimikler ne iş anlayamadın yani Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 İlk çiçeğin benden olsun.. (yağmur) Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Cadısın sen cadııııııı.... Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Sedelina Yakınlığından dolayı diğer iki çiçekte tüm forum'a ayrım yapamıyom Param yok o kadar nasıl alıyım tek tek Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 İlk çiçeğin benden olsun.. (yağmur) Tşk ederim Cadısın sen cadııııııı.... Hani çiçeğim nerdee Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 arman abi gece-yagmuru tsk,ederim Mine mutluluklar diliyorum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gülsün,Güzelyaz,AÇA,Taurus,Jön,Sedelina,Sardunyam,İlbey Abim,Erbaya,Taş Kalpli,Natalia,Angel aplam ve herkese gelsin Gecem sağol canım çiçek biras küçük kalmış ama neyse,düşünmen yeter gısss asıl biz sana verces dimi o kadar emek verdin bizim için tekrar teşekkürler ben ancak bunu yapabiliyom üzgünüm canım Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 MİNEU çiçeğim ALLAH tamamına erdirsin mutluluk hiç sizi bırakmasın inşaallah Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 bütün çiçeklere ve çiçek gönderen iyi yüreklilere teşekkür ederim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 teşekkürler gecem Ben tşk ederim çok güsel çiçekler Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 atıyorummmmm...kim tutarsa onun olsun... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Neveserci hikaye topicini iznin olmadan kullandık bu çiçek sana gelsin Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 aaa ne demek önemli diil..topik sizin.. çiçek için saol... bu da hikaye topiğini bu hale getirenlere gelsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 saol canım arkadaşlar adına ben alayım çiçeği Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gülsün,Güzelyaz,AÇA,Taurus,Jön,Sedelina,Sardunyam,İlbey Abim,Erbaya,Taş Kalpli,Natalia,Angel aplam ve herkese gelsin Gecem sağol canım çiçek biras küçük kalmış ama neyse,düşünmen yeter gısss asıl biz sana verces dimi o kadar emek verdin bizim için tekrar teşekkürler ben ancak bunu yapabiliyom üzgünüm canım teşekkür ederim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.