Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

134_bbb_sepet%20karanfil.jpg

Hikayemde rol alan arkadaşlarıma hediye ediyorum...Malum Hepsini katlettim çelenk anca yeter diye düşündüm :D:hug:

bbk1.jpg Ece aplama gelsin :hug:

Bu arada çiçekcinin ismi acaip hoşuma gitti hepsini aynı yerden aldım :lol::wub:

Sude çiçek.. :D

Tatlım çok incesin..Teşekkürler çiçeklere... :wub::hug:

Gönderi tarihi:

134_bbb_sepet%20karanfil.jpg

Hikayemde rol alan arkadaşlarıma hediye ediyorum...Malum Hepsini katlettim çelenk anca yeter diye düşündüm :D:hug:

buket02.gif Kankime gelsin bu çiçek nişanında göndermedim bari burda vereyim :hug:

bbk1.jpg Ece aplama gelsin :hug:

buket05.gif Gülsün,Güzelyaz,AÇA,Taurus,Jön,Sedelina,Sardunyam,İlbey Abim,Erbaya,Taş Kalpli,Natalia,Angel aplam ve herkese gelsin :)

145_kkk_adsız.JPG Kaptan Focala B)

buket04.gif Arman' a ;)

Bu arada çiçekcinin ismi acaip hoşuma gitti hepsini aynı yerden aldım :lol::wub:

asıl kendi adıma ben teşekkür ederim kanlı ve heyecanlı dakikalar için

Gönderi tarihi:

Hikayemde rol alan arkadaşlarıma hediye ediyorum...Malum Hepsini katlettim çelenk anca yeter diye düşündüm

buket02.gif Kankime gelsin bu çiçek nişanında göndermedim bari burda vereyim :hug:

Kankim asıl biz teşekkür ederiz :D büyük bir zevkle okudum hikayeni :hug: eline sağlık ;)

anca gördüm mineu tebrikler

mutluluklar dilerim

teşekkür ederim yumote :) darısı bütün bekarların başına ...

Gönderi tarihi:

Yağmur ; teşekkür ederim,herşeyi unuttum şimdi.. :P:clover:

Çiçek vermese unutmayacakmıydın...

Manejerimdirde kendileri -_-<_<:lol:

Reca ederim Taurus ;)

Yaw şimdi geldi aklıma ben niye size çiçek verdimki :unsure: Halbukim siz bana verecektinis :angry: Oğlum topla çiçekleri :lol:

Gönderi tarihi:

buket05.gif Gülsün,Güzelyaz,AÇA,Taurus,Jön,Sedelina,Sardunyam,İlbey Abim,Erbaya,Taş Kalpli,Natalia,Angel aplam ve herkese gelsin :)

Gecem sağol canım :) çiçek biras küçük kalmış ama neyse,düşünmen yeter gısss :lol:

asıl biz sana verces dimi o kadar emek verdin bizim için tekrar teşekkürler :clover::clover: ben ancak bunu yapabiliyom üzgünüm canım :(

Gönderi tarihi:

18_rose_glitter.gif

MİNEU çiçeğim ALLAH tamamına erdirsin mutluluk hiç sizi bırakmasın inşaallah

Gönderi tarihi:

Gecem sağol canım :) çiçek biras küçük kalmış ama neyse,düşünmen yeter gısss :lol:

asıl biz sana verces dimi o kadar emek verdin bizim için tekrar teşekkürler :clover::clover: ben ancak bunu yapabiliyom üzgünüm canım :(

teşekkür ederim... :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.