Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

G09_large.jpg

meydüne, gece kuşuma, gülsüne,cerenimo, gezgine, femalexe, mizyale, saymana,focale ve golgiye gelsin bu çiçek...

Gönderi tarihi:

http://www.sevginehri.net/cicekresimleri.asp/cicek007

yaaa ben de çicek gönderecektim hepinize yollayamadım bana da söyleyin nasıl yolluyorsunuz bu çiçekleriiiiiiiiiiiii

bende zamanında çektim bilirim...

su yukarda agaç resmi varya..onu tıklıyorsun..gönderceğin resmin url adresini yazıyorsun ordan cıkan kutuya...bu kadar :D

Gönderi tarihi:

Vayyyy.. Demek öle olduk Mineu hanım..Toprağımız dedik bağrımıza bastık. Bir çiçek bile vermediniz.. Unuttunuz.. Bana unutulanlara verilen çiçeklerden verin.. Zakkum olabilir mesela. -_-

Misafir ErdalAktaş
Gönderi tarihi:

cicek.jpg

beni sevenlere............. :wub: ............sevmeyenlere........... :P

Misafir ErdalAktaş
Gönderi tarihi:

cicek.jpg

carenimoooooo.........yeni avatarın çok tatlı...buda sana......

Gönderi tarihi:

teşekürler :)

bendende gülsün ve hala inadı kırılmayan beyazinciye gelsin çiçekler :clover::clover:

sevgimle :wub:

Gönderi tarihi:

Vayyyy.. Demek öle olduk Mineu hanım..Toprağımız dedik bağrımıza bastık. Bir çiçek bile vermediniz.. Unuttunuz.. Bana unutulanlara verilen çiçeklerden verin.. Zakkum olabilir mesela. -_-

katılıyorum armana ben de unutulmuşum küştüm işteee :(:crying:

Gönderi tarihi:

ben armana şimdi çiçek versem delikanlıyız biz bizi bozar o yüzden tesbih hediye ediom :D

Eyvallah kardaş...Bende sana dede yadigarı barabelli silahımı vereyim.. :D

Gönderi tarihi:

cicek013.jpg

mıneu,mizyal,made, arman ,adrenalin ,gece yağmuru ,focal ,sayman ,felamexx ,karçiçeğim ,aziz , angelflower, gülsün, natalia ,cerenimooo...ve adını unuttuğum diğer arkadaşlara gelsin kusura bakmayın ..

Gönderi tarihi:

ar178.jpg

MINEU,arman,angelflower,GoLGi_AyGiTi,cerenimoo,*NATALIA*,şevval,GÜLSÜN,mizyal,azizile, meydüne, karçiçeğime, adrenaline, nikoya, femalexe, erbaya, gezgine, saymana ,gece yağmuru,hatırlayamadıklarıma,unuttuklarıma,beni unutanlara,

tum sevenlere,özleyenlere,merak edenlere,bekleyenlere.......vs gelsin

Gönderi tarihi:

gezgin ve focal çok teşekkürler... :)

ar202_large.jpg

bu çiçeğimde bu iletiyi okuyan ve bu çiçeği gören, isteyen bütün arkadaşlarıma gelsin ;)

Gönderi tarihi:

focal çiçek için teşekür ederim :clover:

çiçek veren arkadaşlara benden de gitsin çiçekler :clover:

Gönderi tarihi:

ar178.jpg

MINEU,arman,angelflower,GoLGi_AyGiTi,cerenimoo,*NATALIA*,şevval,GÜLSÜN,mizyal,azizile, meydüne, karçiçeğime, adrenaline, nikoya, femalexe, erbaya, gezgine, saymana ,gece yağmuru,hatırlayamadıklarıma,unuttuklarıma,beni unutanlara,

tum sevenlere,özleyenlere,merak edenlere,bekleyenlere.......vs gelsin

tşkürler...

Gönderi tarihi:

08cc_222.jpg

bu nadide çiçek gece kuşu,arman,angel,erbay,azizil,meydün,karçiçeği,sayman,golgi,femalex,aysum,gülsün,buzlu rakı,cerenimo,adrenalin,focal,gezgin,mizyal,natalia,şevval,thalia,mara bulge,cyrano,kralx,ilbey,tania hayde,gençaslan ve nikoya gelsin... adını unuttuğum varsa affola...

Gönderi tarihi:

bu nadide çiçek gece kuşu,arman,angel,erbay,azizil,meydün,karçiçeği,sayman,golgi,femalex,aysum,gülsün,buzlu rakı,cerenimo,adrenalin,focal,gezgin,mizyal,natalia,şevval,thalia,mara bulge,cyrano,kralx,ilbey,tania hayde,gençaslan ve nikoya gelsin... adını unuttuğum varsa affola...

bu kadar çok kişiye verirsen çiçek anlamı kalmaz ama yinede teşekkürler.... -_-:D

Gönderi tarihi:

eski dostlara gelsin çiçekler...........belki dostluğun anlamını anlarlar.......... -_-:clover:

eski dostlar henüz eskimediler onlar hala kendilerinin eskidiklerine inansalarda hala sevilmekteler

benden sana gelsin çiçekler :clover::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.