Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 meydüne, gece kuşuma, gülsüne,cerenimo, gezgine, femalexe, mizyale, saymana,focale ve golgiye gelsin bu çiçek... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 http://www.sevginehri.net/cicekresimleri.asp/cicek007 yaaa ben de çicek gönderecektim hepinize yollayamadım bana da söyleyin nasıl yolluyorsunuz bu çiçekleriiiiiiiiiiiii bende zamanında çektim bilirim... su yukarda agaç resmi varya..onu tıklıyorsun..gönderceğin resmin url adresini yazıyorsun ordan cıkan kutuya...bu kadar Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Vayyyy.. Demek öle olduk Mineu hanım..Toprağımız dedik bağrımıza bastık. Bir çiçek bile vermediniz.. Unuttunuz.. Bana unutulanlara verilen çiçeklerden verin.. Zakkum olabilir mesela. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 beni sevenlere............. ............sevmeyenlere........... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 carenimoooooo.........yeni avatarın çok tatlı...buda sana...... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 bu çiçek sadece armana gidiyo Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Natalie Sevval Acalya canlarima Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 teşekürler bendende gülsün ve hala inadı kırılmayan beyazinciye gelsin çiçekler sevgimle Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Tsk Gülüm Visneme bi de Canıma olsun Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 carenimoooooo.........yeni avatarın çok tatlı...buda sana...... sağol buzlu rakı...Bu da sana gelsin Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 bu çiçek sadece armana gidiyo Çok teşekkür ederim.. Çiçeğine çiçekle karşılık vereyim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 ben armana şimdi çiçek versem delikanlıyız biz bizi bozar o yüzden tesbih hediye ediom Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Vayyyy.. Demek öle olduk Mineu hanım..Toprağımız dedik bağrımıza bastık. Bir çiçek bile vermediniz.. Unuttunuz.. Bana unutulanlara verilen çiçeklerden verin.. Zakkum olabilir mesela. katılıyorum armana ben de unutulmuşum küştüm işteee Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 ben armana şimdi çiçek versem delikanlıyız biz bizi bozar o yüzden tesbih hediye ediom Eyvallah kardaş...Bende sana dede yadigarı barabelli silahımı vereyim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 bu çiçekde bana darılan angel'ıma gelsin Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 mıneu,mizyal,made, arman ,adrenalin ,gece yağmuru ,focal ,sayman ,felamexx ,karçiçeğim ,aziz , angelflower, gülsün, natalia ,cerenimooo...ve adını unuttuğum diğer arkadaşlara gelsin kusura bakmayın .. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 MINEU,arman,angelflower,GoLGi_AyGiTi,cerenimoo,*NATALIA*,şevval,GÜLSÜN,mizyal,azizile, meydüne, karçiçeğime, adrenaline, nikoya, femalexe, erbaya, gezgine, saymana ,gece yağmuru,hatırlayamadıklarıma,unuttuklarıma,beni unutanlara, tum sevenlere,özleyenlere,merak edenlere,bekleyenlere.......vs gelsin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 gezgin ve focal çok teşekkürler... bu çiçeğimde bu iletiyi okuyan ve bu çiçeği gören, isteyen bütün arkadaşlarıma gelsin Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 focal çiçek için teşekür ederim çiçek veren arkadaşlara benden de gitsin çiçekler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 gezgin ..focal çiçek için sağolun..bana çiçek verenlere teşekkür eder gözlerinden öperim...çiçek yoq maalesef......... eski dostlara gelsin çiçekler...........belki dostluğun anlamını anlarlar.......... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 MINEU,arman,angelflower,GoLGi_AyGiTi,cerenimoo,*NATALIA*,şevval,GÜLSÜN,mizyal,azizile, meydüne, karçiçeğime, adrenaline, nikoya, femalexe, erbaya, gezgine, saymana ,gece yağmuru,hatırlayamadıklarıma,unuttuklarıma,beni unutanlara, tum sevenlere,özleyenlere,merak edenlere,bekleyenlere.......vs gelsin tşkürler... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 bu nadide çiçek gece kuşu,arman,angel,erbay,azizil,meydün,karçiçeği,sayman,golgi,femalex,aysum,gülsün,buzlu rakı,cerenimo,adrenalin,focal,gezgin,mizyal,natalia,şevval,thalia,mara bulge,cyrano,kralx,ilbey,tania hayde,gençaslan ve nikoya gelsin... adını unuttuğum varsa affola... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 bu nadide çiçek gece kuşu,arman,angel,erbay,azizil,meydün,karçiçeği,sayman,golgi,femalex,aysum,gülsün,buzlu rakı,cerenimo,adrenalin,focal,gezgin,mizyal,natalia,şevval,thalia,mara bulge,cyrano,kralx,ilbey,tania hayde,gençaslan ve nikoya gelsin... adını unuttuğum varsa affola... bu kadar çok kişiye verirsen çiçek anlamı kalmaz ama yinede teşekkürler.... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 eski dostlara gelsin çiçekler...........belki dostluğun anlamını anlarlar.......... eski dostlar henüz eskimediler onlar hala kendilerinin eskidiklerine inansalarda hala sevilmekteler benden sana gelsin çiçekler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.