Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Saol canım hem de Özdemir Asafın sözleri de var Bu arada görüyorum kızz seni kandırıklayım dedim ama Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 bu çiçek bütün sevip sevilenlere gelsin... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 angela,hadi meydüne de azize çiçekler gitsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 MINEU bu son çiöek çok güzel bacım sen görebiliyon mu bari Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 MINEU bu son çiöek çok güzel bacım sen görebiliyon mu bari görebildiğim bikaç site var, oralardan ekliyorum resimleri kuşum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 angela mineu ya gece yağmuruna ve azizile Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 kankama,enişteme,meydüne,gece yagmuruna,mıneuya,armana,golgıye,saymana........ adını sayamadıklarıma.............. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 teşekkür ederim focal angelım çok saol canım benim çiçeklerim gece kuşuma, angela, armana, golgiye, azizile, meydüne, karçiçeğime, adrenaline, nikoya,focala, nataliye, gülsüne,mizyale,cerenimoya, femalexe, erbaya, gezgine ve saymana gelsin... özledim falla bu çiçekler; angele, meydune,gezgine gelsin bunlar karçiçeğine ,mineauya ,femaleexe,cerenimoo ya, gece yağmuruna.. bunlarda güzel formun bütün güzel kızlarına... vakanayla, azizile,gidip gezicez inşallah buraları... [/quote Angel ablacım ,Golgi,MINEU tşk ederim Armana Madein,Angel,Karaçiçeğim,Gezgin,GülsünMINEU ve Forumda ki bütün bayanlara Azizil,Golgi,Focal ve forumda ki tüm erkeklere olleeeeeeeeeeeeyyyyyy başardım işte bu ilk çiçeğim benim ve bütün foruma gönderiyorum angela,hadi meydüne de azize çiçekler gitsin angela mineu ya gece yağmuruna ve azizile ne çok sevenim varmış hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 en güzel çiçek benimki bi kere en çok ben seviyorum Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 bunlar buranın yakışıklı erkeklerinee bunlar kim mi (arman,sayman,azizil,adrenalin,erbay,ilbey,golgi,nico,focal) bunlar da buranın güzel kızlarına şimdi bunlar da kim diyeceğiinz ( made,female,gece yağmuru,gülsün,mineu,karçiçeği,cerenimoo,mizyal,aysum) Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 üşenmeden isim isim yazan angel ve avatarlarımı bi türlü beğendiremediğim mizyala Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 bana cıcek verenlere tesekkur ederım.... ------------------------------------------------------------------------------------------------ buda tum sevenlere,özleyenlere,merak edenlere,bekleyenlere.......vs Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 bunu ayrıca olarak mizyala,saymana veriorm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 bak şincik utandım teşekkürler aysum buda bizden kabul et lütfen... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 çiçek veren vermeyen arkadaşlara teşekkür ederim bendende foruma Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Agel ablacım tşk ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 acılarını unutup, hayata gülümseyenlere Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Forumdaki herkese yüreğimden sizlere Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 bütün yalnızlara gelsin... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Şeyyy ben alayım biraz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.