Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 galyalılara..... Teşekkür ederiz, Galyalıları temsilen ben alayım çeçekleri... Ben de tüm forum sakinlerine, dostlarıma ve xyz ye ve ayyrıyeten made in'e.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Teşekkür ederiz, Galyalıları temsilen ben alayım çeçekleri... Ben de tüm forum sakinlerine, dostlarıma ve xyz ye ve ayyrıyeten made in'e.... xyz konusunda henüz basına bir açıklama yapmadınız aster bey.....hala susmaya devam mı edeceksiniz bendende tüm foruma gelsin çiçekler.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Abi Bu Çiçek yollama işinin suyunu çıkardınız bea Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Her neyse mara.. Belki ben yanlış anladım belki gerçekten öyle.. Sen canını sıkma.. Bu tartışma senin annenden yada senden kaynaklanmıyor.. Bu tartışma öncelere dayanıyor.. Sen ve abilerine mutluluklar dilerim... Aslında ben sizlere şaka yolluda olsa yaklaşmak istiyordum.. Ama görüyorumki, benden kaçıyorsunuz.. Benim ne oldıuğumu, kalbimin nasıl olduğunu bı forumda bir çok arkadaş bilirken.. Sizler başka tanıdınız ve istenmeyen adam ilan ettiniz.. Sizler diyorum toplam 6 kişisiniz.. İsimlerinizi yazmama gerek yok.. Sırf sizin için, siz beni istemiyorsunuz diye havadan sudan konuların hepsini terkediyorum.. Hakkımda ister eleştiri yazılsın ister övgü hiç birine cevap yazmıyacağım... Son kez Annene geçmiş olsun.. Anneler ah o anneler eli öpülesiler... Allah onlara vereceği derdi, hastalığı bize verse keşke... Umarım annene sağsalim kavuşursun.... Üzgünüm arkadaşlar.. Allah dedim darbe yedim... Bilgilendirmek istedim yanlış anlaşıldım.. Kimseye direkt hakaret etmeden direkt hakaret yedim.. Ama genede suç keçisi oldum.. Size iyi eğlenceler.. Bir daha havadan sudan konularda beni görmüceğinizi garanti ederim.... Saygılar-sevgiler... yaaa daha neler kimsenin kimseyi göndermeye hakkı yok burası herkesin özgürce düşüncelerini beyan ettiği bir forumdur.....havadan sudan konular kafa dağıtmak için bulunmuştur......seninde gitmene gerek yok......yaa belki bunlara ben neden oldum bu yüzden senden özür dilerim..senin ideolojin ne olursa olsun ..dilin-dinin-mezhebin-rengin vs vs.......sen benim gözümde insansın.....arada istem dışı tartışmalar olacaktır ama bunları kişileştirip abartmaya gerek yoktur......ben gitmeni istemem........ sewgi+saygı.... Teşekkür ederiz, Galyalıları temsilen ben alayım çeçekleri... Ben de tüm forum sakinlerine, dostlarıma ve xyz ye ve ayyrıyeten made in'e.... tabiki buyur al galyalı arkadaş......xyz adınada bu çiçeği ben alam..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 bütün cicekler,üzgün, hüzünlü, kederli, dertli insanlar icin ..... Mizyal: cicekler cok güzel yafff, en sevdigim cicekler siralamasinda ikinic sirada gelir Gelincik.. bu yüzden yüzsüzlük yapip üzerime aliniverdim... ayrica su foruma resim koyma isini bende ögrenmek istiom Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 PARKLARDAKİ ÇİÇEKLERİN EZİLMESİNE KARŞI OLANLARA PARKLARDAKİ ÇİÇEKLERİN EZİLMESİNE GÖZ YUMMAYANLARA PARKLARDAKİ ÇİÇEKLERİ ÇOK SEVENLERE PARKLARDAKİ ÇİÇEKLERİ KOPARTMAYANLARA PARKLARDAKİ ÇİÇEKLERİ EZMEYENLERE Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 bu çiçeeii herkeşe veriyom...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 bunlar sewmediklerime gelsin...... bunlarda sewdiklerime gelsin.......minik mavi çiçekler beni unutma çiçekleridir en sewdiğim çiçektir bu yüzden sewdiklerimle paylaşmak istedim........bakın hem sewdiklerime hemde sewmediklerime çiçek verebiliyorum.... sewgiler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 sende dene çok kolay oluyor... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 yok ben becereme yaw Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 ne zamandır çiçek daıtmıyodum.... bir çiçek olsun yaprakları kankama gitsin,dikenleri meydüne,sapı da azizlturco ya Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 BU çiçek sevdiklerime Bu sevmediklerime! Bak apla sevdiklerimede sevmediklerimede verdim Buda grogiye Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 ne zamandır çiçek daıtmıyodum.... bir çiçek olsun yaprakları kankama gitsin,dikenleri meydüne,sapı da azizlturco ya ver o dikenleri....itinayla saklıycam...senden gözel bir anı...... BU çiçek sevdiklerime Bu sevmediklerime! Bak apla sevdiklerimede sevmediklerimede verdim Buda grogiye Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 tüm lale devri cocuklarina benden laleler.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 ŞEVVALİM BU SENİN İÇİN..ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM CANIM BENİM. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 bende gecmis olsun dilekelerimi iletiorum burdan canim Sevval, tez cabuk ii ol insallah Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 ŞEVVALİM BU SENİN İÇİN..ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM CANIM BENİM. canim yaaaa o da mi hastalanmis???????????? hiç haberim olmadi nete giremeyince.. geçmis olsun canim arkadasim umarim hemen iyilesir gelirsin yanimiza.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 bugün çiçekler kendime.....hak ettim valla Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Karçiçeğim Alaturka maram teşekürler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 geçmiş olsun can dost güzel insan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.