Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) Ben İspanyalı değilim.. Boğanın önünden koşacak yada kaçacak kadar aptal da değilim... Bu arada her boynuzluyu boğa sanma....)) Süt verenler daha revaşta..)) Not-1: Aklın kendini beğendiğin kadardır... Not-2: Kendini yüksekte görenler, kendinden yükseklerdekileri göremeyenlerdir... Senin kişiliğin bu değildi aster...)) Ama genede saygılar... Tarih: 17 Aralık , 2005 Düzenleyen: kralx Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Akşam elektrikler yoktu ödevimi yapamadım...)) Demek kanatlı av hayvanlarının av yasağı kalkmış öylemii..)) Biz yandık, bir avcıya kurban gideceğiz.. Ama sizinki devam ediyor... Neden bu kanatları atıpta sen gibi bir çivt boynuz takmadımki.... Sevgili admin bunu bir hakaret değilde, espiri olarak yada tatlı bir atışma olarak değerlendir lütfen.. Bu yazıyı yazmak zorunda kaldım.. Affola... Saygılar... ulen adama emekliliğin tadını çıkarttırmıyorsunuz ya ona yanarım bu uyzuluğun sebebi nereden kaynaklanmakta? ki kaşıntı olmasa bir insan durduk yere kaşınmaz elbet bir sorun var. tahammülsüzsünüz diyoruz anlamıyorsunuz. kardeşim sana ne adam istediği gibi geçmiş olsun der sana batan kısım nedir bir yerlerinde sorun varda yerinde oturamıyormusun. bir hastalığın varsa çok geçmiş olsun kıyamam sana Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Senin kişiliğin bu değildi aster...)) Senin gibilere uyunca ben de kendimi tanıyamaz oluyorum, Neyse daha fazla sana benzemeyeyim, Bir zamanlar, ki unuttun sanırım Bana bulaşmaman konusunda bir temennide bulunmuştum. Bundan sonra dikkat et de, zamanımı gereksiz şeylere cevap yazmakla harcamayayım. Gitmeden de bir düzeltme yapayım O dediğin "revaşta" değil, "revaçta" olacaktı. Saygılar bizden... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Beyler ben uzatmıyorum.. Her ikinizdende özür dilerim.. İnek inekliğini bilsin, kuş kuşluğunu...))) Mübaşir de mübaşirliğini..!!! Avukatlık senin görevin değil mohi.. Sana ne görev verilşmişti..?? Mübaşirlik dimi..)) O halde bırak avukatlığı başkası yapsın mohi..)) Herşeye rağmen saygı bizden... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 bak kaşıntın hala devam ediyorsa seve seve kaşıyacak insanlar var terbiyesizliği bırak da işine bak sen gel ortada hiçbirşey yokken kaşın ondan sonra neden kaşıyorsunuz de olacak işmi bu. demiştik sana zamanında yağın gerekmez aşıma yeter zehirin katmasın diye Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 O zaman dediğinle kal.. Avukatlık yapmanın alemi neydi... Bende klasmanımda olmayanlarla uğraşmak zorunda kalmıyım dimi... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Beyler ben uzatmıyorum.. Her ikinizdende özür dilerim.. İnek inekliğini bilsin, kuş kuşluğunu...))) Mübaşir de mübaşirliğini..!!! Avukatlık senin görevin değil mohi.. Sana ne görev verilşmişti..?? Mübaşirlik dimi..)) O halde bırak avukatlığı başkası yapsın mohi..)) Herşeye rağmen saygı bizden... Şöyle bir sorunun var sanırım, ya ikinci vitesinde bi arıza var. ya da yağ yakıyorsun. Baksana giderken bile duman çıkarmaya devam ediyorsun. Neyse, ben adamlığımı bileyim de, sen ne halin varsa gör artık... Unutmadan, bir daha yarım yamalak dilbilgisiyle, kimsenin kusurunu arama, Bu arada forum sakinlerinden çevreye verdiğimiz geçici rahatsızlık ve arkadaşın çıkarttığı dumanlar için özür dileriz. Hadi uğurlar ola,... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 "Terbiyesiz" kelimenide aynen iade ediyorum sözlerine dikkat et.. Ortada bir duman varsa ve o duman benden kaynaklanıyorsa özür dilemesi gereken benim.. Ben bir duman görmüyorum.. Ama bir koku var.. Heralde senden kaynaklanıyor bu koku.. Zira benden kaynaklana tek koku EQUAL FOR MEN dir..)) Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 olmuyor, çok yetersiz, biraz daha gayret... neyse bu akşam senle fazla zaman kaybettim zaten. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Senin dolu zamanındamı var..)) Neyse.. Seni senden altakilerle muhataplıktan kurtarıyorum.. Gerçi yarasalarda yükseklerde uçabilirler ama gözleri kördür... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 O zaman dediğinle kal.. Avukatlık yapmanın alemi neydi... Bende klasmanımda olmayanlarla uğraşmak zorunda kalmıyım dimi... seviyenden yukarı çıkmanı beklemekle biz hata yaptık uşağumun dediği gibi forumdaşlara verdiğimiz rahatsızlıktan özür dileriz. sana o sözü verirken koşullarım vardı ne bana ne arkadaşlarıma gereksiz yere şataşmada bulunmayacaktın ama bu kaçıncı oldu senden bunu beklemek diğer arkadaşlara saygısızlık gibi bişi zaten senin açmış olduğun bir topiğede yazmakta içimden gelmiyor işin açıkcası. önce özür diliyorum sizden deyip sonra arkasından farklı isimlerle hitap etmek ancak bir önceki iletimde bahsettiğim kişilere yakışır tekrarlamak istemiyorum ama iadeli taahütlü yolluyorum tekrar.. kolaymı gelir zor mu gelir orasını bilmem. yinede kolay gelsin. ben emily i özledim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 iyki yazdık....uzatmanın alemi nee........allam yaa..... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Seni senden altakilerle muhataplıktan kurtarıyorum.. Beni bir de senle muhatap olmaktan kurtarsan hakkatten çok iyi olur artık. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Bak mohi.. Terbiyesşiz diyen ben değilim, kaşıntın devam ediyor diiyen ben değilim, ulen diyen ben değilim.. Bütün bu kelimeleri yukarda sen kullandın.. Ben sana mübaşirden farklı birşey demedim.. Bana terbiye dersi vermeye kalkmayın.. Bana hiç bir ders veremezsiniz, zira derse kendinizin ihtiyacı var... Ben asterixe öylesine takılmıştım artniyetsiz olarak.. Hasta olana mara değil annesi demiştim.. Ama o büyük insan...)) ne yaptı.. Bana terbiyeden bahsederken zehir kustu, ukala ukala yükseklerden falan bahsetti neresi yüksekse artık.. Bir insanın iki yeri yüksek olur ki, o da hiç sevilmez, o da; ya burnu yada poposudur.. Neyse tüm forum üylerinden özür dilerim.. Saygılar... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 bütün arkadaslara ayri ayri tesekkür ederim. çok incesiniz. gereksiz bir tartisma olmus.. aster abim ben mesajini aldim, önemli olan imla kurallari degil ima edilenlerdir. en kisa zamanda iyi haberler verebilmek dilegiyle.. Sevvalcim, yapabilecegimiz birsey yok henüz. Hafta arasi bir baska doktor daha görecek. Yapilabilecek tek sey beklemek. Sorman bile güzel canim çok tesekkür ederim... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Bu arad asterix bey imla hatası falan yapmadı.. Onu da nereden çıkarıyorsunuz.. Asterix'in yaptığı imla hatası değil gaftır.. Zira marayı hasta olarak biliyormuş.. Olabilir insanlık hali... Ama kavga etmenin alemi yoktu dimi aster.. Hele senden alçaktakilerle...)) Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Bak mohi.. özür dilerken neden bu kelimeleri kullanmadın müşavir avukat falan arkasından hakkettiğin cevabı alınca ban şöyle dedin bana böyle dedin özür dilemenin de bir adabı vardır özür diledikten sonra susarsın ama sen bunu beceremiyorsun özrü özürlülük bu olsa gerek. imla hatası bulup ayrıca sana ders vermemizi isteyen sensin zira istemesen anene ALLAHtan sifalar gibi bir cümle kurmazdın. Neyse tüm forum üylerinden özür dilerim.. bundan sonra sus artık Saygılar... kolay gelsin.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Bu arad asterix bey imla hatası falan yapmadı.. Onu da nereden çıkarıyorsunuz.. Asterix'in yaptığı imla hatası değil gaftır.. Zira marayı hasta olarak biliyormuş.. Olabilir insanlık hali... Ama kavga etmenin alemi yoktu dimi aster.. Hele senden alçaktakilerle...)) o gaf degil imla hatasidir bana göre.. hatta iyice okuyunca degildir bile aslinda.. geçmis olsun mara. bana sunuyor dileklerini çünkü anneme sunamaz. ve umarim iyilesir diyor demek burda ima yapilan annem. ayrica kral yaptigin çok ama çok ayip. karçiçegim annemin rahatsizligini bildigi için anneme çiçek vermis ve duyan arkadaslar iyi dileklerini sunmuslar. burda dogru da olsa imla hatasi da olsa gaf da olsa bunu dile getirip tartisma ortami yaratmak gayet kötü... mohican abim, aster abim lütfen tartismayi bitirin. annem yüzünden dogacak bir tartismayi kaldirabilecek halde degilim, sebebi ona sunulan bir dilekten ötürü olmasin. zaten patlama noktasindayim..... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) mohican abim, aster abim lütfen tartismayi bitirin. annem yüzünden dogacak bir tartismayi kaldirabilecek halde degilim, sebebi ona sunulan bir dilekten ötürü olmasin. zaten patlama noktasindayim..... kusura bakma bende farkındayım ama ne yapabilirsinki orda art niyet yok diyor ama buram buram art niyet kokuyor yazısı sözünde durmasını bekiyoruz biz sadece bize verdiği sözü sırf senin hatrın için bundan sonra bu topic e hiçbişi yazmıycam ne derse desin Tarih: 17 Aralık , 2005 Düzenleyen: MohiCaN Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 umarım biran evvel sağlığına kavuşur... Neyse öyle anlaşılıyor ki, Elimize kağıt kalem alıp seni de eğitmek bize düştü, Bak şimdi, kulağını aç iyi dinle, iyi takip et, bırak sağa sola laf yetiştirmeyi şimdi. "umarım bir an evvel sağlığına kavuşur" cümlesinde açık bir özne yoktur. peki ne vardır, gizli özne vardır. gizli özne nedir burda, şşşt kime diyorum, dinlesene burayı... bırak mahinin kulağını çekmeyi, bak anlatmam bi daha gizli özne 3.tekil şahıs yani "O" dur. Buraya kadar anlaşıldı mı? Neyse performansına bakarak anlamış sayıyorum. Peki bir "gaf" yapıp ta marayı hasta zannetseydim "umarım bir an önce sağlığına kavuşur" mu derdim yoksa umarım bir an önce sağlığına kavuşursun mu derdim. bak şimdi gördün mü şu üç harfin yaptığına, üç harf deyip geçme işte bak insan dikkat etmeyince başına neler de geliyor di mi? hadi şimdi teneffüse çıkabilirsiniz.... haftaya sözlü yapacam bak ona göre... Umarım bu son olur... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Her neyse mara.. Belki ben yanlış anladım belki gerçekten öyle.. Sen canını sıkma.. Bu tartışma senin annenden yada senden kaynaklanmıyor.. Bu tartışma öncelere dayanıyor.. Sen ve abilerine mutluluklar dilerim... Aslında ben sizlere şaka yolluda olsa yaklaşmak istiyordum.. Ama görüyorumki, benden kaçıyorsunuz.. Benim ne oldıuğumu, kalbimin nasıl olduğunu bı forumda bir çok arkadaş bilirken.. Sizler başka tanıdınız ve istenmeyen adam ilan ettiniz.. Sizler diyorum toplam 6 kişisiniz.. İsimlerinizi yazmama gerek yok.. Sırf sizin için, siz beni istemiyorsunuz diye havadan sudan konuların hepsini terkediyorum.. Hakkımda ister eleştiri yazılsın ister övgü hiç birine cevap yazmıyacağım... Son kez Annene geçmiş olsun.. Anneler ah o anneler eli öpülesiler... Allah onlara vereceği derdi, hastalığı bize verse keşke... Umarım annene sağsalim kavuşursun.... Üzgünüm arkadaşlar.. Allah dedim darbe yedim... Bilgilendirmek istedim yanlış anlaşıldım.. Kimseye direkt hakaret etmeden direkt hakaret yedim.. Ama genede suç keçisi oldum.. Size iyi eğlenceler.. Bir daha havadan sudan konularda beni görmüceğinizi garanti ederim.... Saygılar-sevgiler... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Her neyse mara.. Belki ben yanlış anladım belki gerçekten öyle.. Sen canını sıkma.. Bu tartışma senin annenden yada senden kaynaklanmıyor.. Bu tartışma öncelere dayanıyor.. Sen ve abilerine mutluluklar dilerim... Aslında ben sizlere şaka yolluda olsa yaklaşmak istiyordum.. Ama görüyorumki, benden kaçıyorsunuz.. Benim ne oldıuğumu, kalbimin nasıl olduğunu bı forumda bir çok arkadaş bilirken.. Sizler başka tanıdınız ve istenmeyen adam ilan ettiniz.. Sizler diyorum toplam 6 kişisiniz.. İsimlerinizi yazmama gerek yok.. Sırf sizin için, siz beni istemiyorsunuz diye havadan sudan konuların hepsini terkediyorum.. Hakkımda ister eleştiri yazılsın ister övgü hiç birine cevap yazmıyacağım... Son kez Annene geçmiş olsun.. Anneler ah o anneler eli öpülesiler... Allah onlara vereceği derdi, hastalığı bize verse keşke... Umarım annene sağsalim kavuşursun.... Üzgünüm arkadaşlar.. Allah dedim darbe yedim... Bilgilendirmek istedim yanlış anlaşıldım.. Kimseye direkt hakaret etmeden direkt hakaret yedim.. Ama genede suç keçisi oldum.. Size iyi eğlenceler.. Bir daha havadan sudan konularda beni görmüceğinizi garanti ederim.... Saygılar-sevgiler... ben kimsenin grubundan degilim kral.. 6 kisi dedigin kisilerle çok iyi anlasiyor olmam onlarla el birligi yapip sana saldirdigimiz anlamina gelmez. kimseyle bir olup kimseye cephe olmam. sana hiç bir zaman hakaret etmedim, senden hiç kaçmadim. sen bana sürekli cahil dedin unutma. farkinda olmadan kullandigin agir kelimelerin çogu hakaretti.. ben bana dost olana hiç düsman olmadim. seninle muhabbetimiz hiç olmadi ama kötü bir düsüncem de olmadi ta ki sen bana güncel konulardaki topiclerden birinde "yavas yavas öz fikirlerin ortaya çikiyor, belli ediyorsun ne oldugunu" diyene kadar. hep demisimdir.. kimse kimse yüzünden biyeri terketmesin zira tüm forum benden nefret etse yine de burdan gitmem.. annem için olan iyi dileklerin için tesekkür ederim.. bikaç ileti önce de "bütün arkadaslara ayri ayri tesekkür ederim. çok incesiniz." demistim.. iyi dilekte bulunan herkes için.. su anda bunlari yazmam bile saçma geliyor bana... inanin kolum kanadim kirik, burya az da olsa kafa dagitmaya gelmistim. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 konu kapandı....maracığım hasta olan anacığımıza allahtan acil şifalar diler...forumun havasının da bir an önce yumuşamasını temenni ederim...... sewgi+saygı......... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Mengende ki aşçılara.. Bakırköy meydanında ki tuvaletçiye.. Cadde üstünde ki korsan cd ' ciye.. Kucak dolusu çiçekler. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 bütün kabile şeflerine galyalılara..... ve bütün furuma.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.