Φ mizyal Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ya ne çiçekmiş bunlar dağıta dağıta bitiremediniz bi allhın kuluda bana çiçek vermedi ya şu forumda hiç sevenimiz yok be Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 bidaha ağzımı açarsam iki olsun. sensin **** aç aç aç ne olur bak kırılırım yoksa...... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 aç aç aç ne olur bak kırılırım yoksa...... El insaf el-insaf ve de imdat ki ne imdat. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ya made neden herkesle dalga geçiyorsun...bak bir gün o dalgalı sularda boğulursan kurtarmam bilesin...... ne olur kurtar apppllaaaa beni...kısım senin imkanın olsa bi kaşık suda boğarsın beni..... de get dalgada geçmiyom bikerem.... El insaf el-insaf ve de imdat ki ne imdat. efem beni mi çağırdın göbek adım imdattaa...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 meydün abla karanfiller için saol! Korkma vermem aşkıma onları çünkü o daha iyilerine layık Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Bu hafta çiçeklerimi; Kendiyle çelişkili olmayanlara veriyorum, dobra insanlara veriyorum, yalakalıktan hoşlanmayanlara veriyorum, davasını ve misyonunu dürüstçe ve saygıyla yapanlara veriyorum EMLY PANDORAYA veriyorum, AZİZİL' e veriyorum, MİZYALA veriyorum.. Saygılar efendim.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Teşekkürler sedat abicim ya şımartıyonn beni! Buda benden sana... Gonca & Gül Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Bende sana teşekkür ederim..)) Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 düşünceleri ve savundukları değerlerin herzaman arkasında olanlara gitsin çiçekler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 meydün abla karanfiller için saol! Korkma vermem aşkıma onları çünkü o daha iyilerine layık oyyyyyyy oyyy benim karanfiller adimi yane..... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 lalalaa ya kimsecikler çiçek vermiyomuş... kendisi bi çiçek zatenn.. bu günkü çiçekler lalalaa ya.. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Bu çiçek meydün ablama! Bu çiçek kral sedat abime! (niye gül verdiğimi o bilir! ) Bu çiçekde jhonywalker kardeşime! TşkLer çiçek için... Bendende herkese gelsin çiçekler... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Sedat abime; Azizilim Akın'a; Meydün'üme; TÜM FORUMDAŞLARIMA; Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Mizyal be çok saolda görünmüyo çiçeklerin sadece yazıların var Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 artık duzeltememki onları Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Ay olsun bu çiçekler çok güzel! Aşkımın en çok seviği çiçek papatya ben bunları ona versem kızmazsın dimi? Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 kızmam tabiii neden kızayım da benim Aşkım bana hiç çiçek almadı ama nıyeeee Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 yok meydün kızdı bana verdiğim çiçekleri sevgiline verme diye! Alır ya dert etme! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 mizyalim çook gözeller sağol...........verbe böcüğüm...böyle gözel çiçekler sewgiliye verilmezde kime verilir.... Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 ulem bu forumdan bı tane cıcek almadım kımsey vermıom waLLa her sey karsılıklı kızlar erkekler sap lar samancıklar vermıom alla alla Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 aha al bu kaktüsler sana ruletim ayıp ettin...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gerçek kaktüsler, sahte çiçeklerden daha değerlidir...!! Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 aha al bu kaktüsler sana ruletim ayıp ettin...... LA o kaktüsleri Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 LA o kaktüsleri eeeeeee ....sen çiçeği haketmiyorsun.....kaktüs bilen için en değerli çiçektir...sıcak çölde su ihtiyacını görür...ama dedimya anlayana.......sana artık günahımı dahi kıymam....... değer bilenlere.......binlerle beyaz karanfil............ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.