Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Bu çiçek kabul eden tüm arkadaşlara.Yalnız bir şartım var;Çiçeği alanlardan bir cevap bekliyorum.. Eğer bu çiçek konuşabilse sana ne derdi..? Bu da geçer hep olduğu gibi. Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Taurus fosur fosur yatıyo..Sabah sahura kalkacakmış beyim.. Fırsattan istifade kaçıp geldim.. Natalia neredesin,bu çiçek sadece sana.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Taurus fosur fosur yatıyo..Sabah sahura kalkacakmış beyim.. Fırsattan istifade kaçıp geldim.. Natalia neredesin,bu çiçek sadece sana.. Hiiiiiii , benim güzel, asil atım.. Hoşgeldin Kaç öyle arada emi Çok sevindirik olaraktan alıorum çiçeğini Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 zeyno bu ne kadar güzel bi buket....insanın içini açıyo...ilk ben koklayayımm...tşk... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 tüm foruma Ben de payıma düşeni alayım..Teşekkür ederim.. Seninle beraber 3 Zeynep biliyorum.3'ünüze olsun bu çiçek.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 kafadan kontak çiçek modeli Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 sands foruma yorgan takımı hediye edio dur ben alıyım payıma düşeni ay çok makbule geçti sands zeynep senin çiçeğinden de aldım bu arada mis gibi Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 yaw 3 kişiye cicek vericez ya orda görünen yastıklarda birer tane birde büyükcene olan yorganda (bazı sazanlar cıkıp demesin arkada daha var bizde görüyoz) cicek solar unutursun ama basını yastıga koydukca hatırlarsın misali nasıl ayak ama yine hediyelerin en güzelini ben veriyom yaw helal olsun bana tekrar kendimi takdir ettim gider ayak. Gel vatandas beleş yorgan takımı 12 ay taksitle hiç para vermıyon 12x0=0 YTL Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 bütün foruma ver nolcak vermişin 3 tane cimrilik yapma sands Valla bende takdir ettim seni bunlar kuş tüyümü Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 kuş tüyüüüüüüüüüüüüü tabikideee stoklarımız sınırlıdır. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Valla ben kendime aldım kaptırmaaam Bu kuşlar tüylerini döküo demi yoksa yolmaysa kabul edemem Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 dökülüyo dökülüyo sıcak suya bastırınca kendiliginden dökülüyor Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 hıı tamam o zaman bi dk Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 çiçeklerimi kabul eden gün ışığı taurusmutis ve aysum teşekkür ederim ayrıca taurusmutis çiçeğin hem rengi çok güsel hem de kokusu teşekkürler Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 tüm foruma Nasıl görmedim ben bu güzel buketi Zeynepcim aldım ben de Bu çiçekte senin için ablacım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 çok teşekkür ederim ablam çok güsel bi çiçek Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 tüm çiçek veren arkadaşlara ve foruma Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Alırım ben bunu sağol egzoo Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 egzo çiçeğin çok güsel bende aldım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 senin yolladıklarında öyle Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Yakında gidiyorum..malum okullar açılıyo..pek uğrayamam artık..beni özleyeceğinizi biliyorum Baktıkça beni hatırlayın Beni seven sevmeyen HeRkeSe Lütfen alın çekinmeyin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 ben aldım kendi çiçeğimi lilac benim okul açılıyo yarın ben hala evimdeyim devamsızlık olmasa hiç gitmiycem Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 ben aldım kendi çiçeğimi lilac benim okul açılıyo yarın ben hala evimdeyim devamsızlık olmasa hiç gitmiycem Ay ewt bu sene bi tuhaf oldu..ben gitcem 17 gün sora fln geri gelcem bayram için..gitmesem olcak ama dewamsızlık var işte.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Ay ewt bu sene bi tuhaf oldu..ben gitcem 17 gün sora fln geri gelcem bayram için..gitmesem olcak ama dewamsızlık var işte.. bende ilk haftayı ektim bi hafta daha evimdeyim haftaya gidicem 3 hafta sonra bayram için gel keşka bayramdan sonra açılsaydı okullar ne güzel olurdu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.