Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 ben hemen alıyım.....herkesten önce Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bende alayım bir tane abla buda benden Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bende alayım bir tane abla buda benden bunuda alayım ... sahiden bugün iyi değilsin sen Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bende alayım bir tane abla buda benden Ablam neyin var Alıyorum bende senin elinden diken neyin alırım bee Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bişeyim yuk sanırsam sadece çiçek vermek istedim sonuçta çiçek değilmi ? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 bütün foruma; güller çok güzeller ben aldım teşekkür ederim Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 güller çok güzeller ben aldım teşekkür ederim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 hepinizin beraat kandili mübarek olsun,bu güzel günde,tüm dualarınız kabul,sevdikleriniz ömür boyu yanınızda olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Redblack, Aça fıstıklar aldım güzel çiçeklerinizden... Buda benden tüm foruma, Allah dualarımızı boş çevirmesin, ülkemize huzur, barış ve adalet hakim olsun... Ve tüm dünyaya... Berat Kandiliniz Mübarek olsun... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 cümleten herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Bu çiçek Karakartal'lılara..Kartal uçtu darısı Kanarya'mın başına.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 eyvallah abi darısı başınıza Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Hepsini Sands'e Nedeni; Bu 3 ciceği satıp 6 tane alması daha sonra bu 6 yı da satıp 12 tane alması daha sonra bu döngü çercevesinde kendi cicekcisinin kurmasını sağlamak için.Seviyorum seni Sands akıllı ol kır talihini Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Hepsini Sands'e Nedeni; Bu 3 ciceği satıp 6 tane alması daha sonra bu 6 yı da satıp 12 tane alması daha sonra bu döngü çercevesinde kendi cicekcisinin kurmasını sağlamak için.Seviyorum seni Sands akıllı ol kır talihini sen kayseri limisin? bu ne yara para para para....ana napolyonla bi akrabalığın var mı? Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 sen kayseri limisin? bu ne yara para para para....ana napolyonla bi akrabalığın var mı? kıskananlar catlasın ayrıcana o kadar cicekciyi bütün üyelere cicek verebilmek icin kimsenin gönlü kalmasın diye yapıyorum.Önyargılar diyorum ya Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Bu çiçek kabul eden tüm arkadaşlara.Yalnız bir şartım var;Çiçeği alanlardan bir cevap bekliyorum.. Eğer bu çiçek konuşabilse sana ne derdi..? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Bu çiçek kabul eden tüm arkadaşlara.Yalnız bir şartım var;Çiçeği alanlardan bir cevap bekliyorum.. Eğer bu çiçek konuşabilse sana ne derdi..? ilk aklıma gelen şu,rabbını çok az anıyosun bu gunlerde Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Bu çiçek kabul eden tüm arkadaşlara.Yalnız bir şartım var;Çiçeği alanlardan bir cevap bekliyorum.. Eğer bu çiçek konuşabilse sana ne derdi..? benimde ilk aklıma gelen birazcık daha dayan düzelicek herşey... çok güzel bi çiçek saol taurusmutis Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Bu çiçek kabul eden tüm arkadaşlara.Yalnız bir şartım var;Çiçeği alanlardan bir cevap bekliyorum.. Eğer bu çiçek konuşabilse sana ne derdi..? Sıkma canını geçiçek bu günler.. Rahatla biraz bak benim gibi açıl.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Bu çiçek kabul eden tüm arkadaşlara.Yalnız bir şartım var;Çiçeği alanlardan bir cevap bekliyorum.. Eğer bu çiçek konuşabilse sana ne derdi..? neden her seferinde yanlış anlaşılıyorsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Bu çiçek kabul eden tüm arkadaşlara.Yalnız bir şartım var;Çiçeği alanlardan bir cevap bekliyorum.. Eğer bu çiçek konuşabilse sana ne derdi..? '' Sabah sabah gösüne çöp mü battıda burdasın Hadi geldin diyelim neden tek başına dolanıp duruyon Hadi tek başına dolanıp duruyon onu da anladık neden benim adıma cvp vermeye kalkışıyorsun '' Diyebilir miydi acaba Abicim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Bu çiçek kabul eden tüm arkadaşlara.Yalnız bir şartım var;Çiçeği alanlardan bir cevap bekliyorum.. Eğer bu çiçek konuşabilse sana ne derdi..? hoş geldin sen yenisin galiba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.