Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Tüm çiçek veren arkadaşların çiçeklerini aldım sağolun ....!

Bende ne zamandır çiçek veremedim bu çiçeğim tüm arkadaşlara ve foruma veriyorum

Kabul eden herkes alabilir........!

Ben de ne zamandır seni görmüyorum.İlk ben alayım çiçeğini,teşekkür ederim..:clover:

Benim çiçeğimi sadece,bugün parmağı boyananlar alsın..;)

211968434e734067e9erj9.jpg

Gönderi tarihi:

Benim çiçeğimi sadece,bugün parmağı boyananlar alsın..;)

211968434e734067e9erj9.jpg

İlk ben alıyım dedecim.. :clover: Islak mendili unutmuşum isi kaldı artık :grin:

Gönderi tarihi:

Önce külkedisiyken prenses olacağına tam tersini yapmışsın yaw..:w00t::D

Çiçeğe teşekkürler..

Naty'm;Deden olarak ben de alıyorum çiçeğinden..;):clover:

Gönderi tarihi:

İmzamdaki linke tıklayanların olsun bu çiçek.5.000.000 imzayı bulunca kelebek uçucak..:)

254943902d84b1108eegx7.jpg

Gönderi tarihi:

öle gül sümbül lale vermek kolay....şunlarıda alın bakiim göreeemmm..

kaktüss..ısırgan otu..ebe kömeci.. :lol:

dayanamıyomm..frozene dee..kocaman yumrulu bi yeşil soğan gönderiyoom..(taze)...... :P

Gönderi tarihi:

kaktüsü severim bi kerem hayat gibidir..tam herşey tepetaklak giderken birden yeni kapılar açılır insanın önünde.. ;)

ısırgan otu ve ebe gümecini hemen aliyim bildiğim kadarıylen yemekleri yapılır.. :huh:

bana özel gelen taze yumrulu yeşil soğanıda artıkın salataya doğrarım :blink::w00t:

bende dayanamiyiciğim filazofuma bi demet maydonoz göndericiğim...kadın ruhundan bu kadar eyi anladığı için :wacko: ve bide herbişeye maydonoz olmasın deyi .. :whistling::w00t:

alıcakmıki acep :ermm:

Gönderi tarihi:

frozene... :) ..

ilk cümleniz şaibe kokmaktaa..yoksa kokan mutfakta kaynattığın ısırgan mı..ne bilem acıktım ben yinee..bir kap yemek sonrası ısırılmaksada hayatsal kaktüs kaderimiz..razıyızz efendim..ıssıttırınız.. :lol:

maydonozsun diyosun..bana maydonoz veriyosun..terciye tere satmak gibi..roka gönderseydin yaa.. <_<

kadın ruhu mu dedin..kendi ruhunu kaybetmiş için kadın ruhu nedir biliyomusun frozen..bir guatemala lı kadar yabancı.. :P

bak şimdi kadın dedin..aklıma hermafroditler geldi..hiç kaçma frozen konuyu sen açtın.. :w00t:

önce hermafrodit i bi açalım..anlamı..çift cinsiyetlilik..doğada çift cinsiyetli ne vardır mesela..sırtlan lar..nese bu konumuzun dışında..bisim için önbemli olan mitolojik anlamı..eski yunanda insanların tek cins yaşadığına inanılırmış..kadın erkek polemiği yok yani..ne zamanki insanlar yaramazlık yapmaya başlamış..(tek cinsken bile kudurganmışlar)..güneş tanrısı apollon bunları cezalandırmış..tek cins olan her insanı ikiye bölmüş ve diğer yarısını dünyanın diğer ucuna gönderip..ömür boyu o diğer yarısını arayıp dursun diye lanetlemiş..kadın- erkek muhabbeti yani..hani derler ya ruh ikizimi arıyorum..arayınız çok bulursunuz diye şeyy ettiririz hanii..yani frozencim..arayınız çok bulursunun muhabbetinden kaynaklı dalgamızı geçtiğimiz o hal vardır yaaa..bulamamışımdır..soruşturmuşumdur.. :P kaçmıştır..uzaylılarda götürmiş olabilir..eeeeeee bulamadıkçada ben diğer yarımı..kadın ruhluluğu halii hep tırrıs kalacaktır bi yanımda..bak yine içlendim..farkında da olmadan da verdiğin maydonozu yiyorum şu an demetinen..işte öleee.. :(

frozenn..sen ne verirsen ben alırım..yeterki ot olsun..sen etçillerden kork..otçullardan zarar gelmez..yoksam ben gevişte getirirmiyim..bimemki..diğer yarım olsaydı sorardık iştee..off amann..yeter...itiraf ediyomm..Annamıyooommm kadıınnn ruhundannnn... :wacko: .......... :laughing:

Gönderi tarihi:
lale.gif

bu çiçek sana frozen belki kaktüsten sıkılmışındır her zaman yapmam kıymetini bil :devil:

:blink:vay be bu günleridemi görücektim.. :crying: yane teşekkür ederim.. :w00t:

frozene...

ilk cümleniz şaibe kokmaktaa..yoksa kokan mutfakta kaynattığın ısırgan mı..ne bilem acıktım ben yinee..bir kap yemek sonrası ısırılmaksada hayatsal kaktüs kaderimiz..razıyızz efendim..ıssıttırınız..

maydonozsun diyosun..bana maydonoz veriyosun..terciye tere satmak gibi..roka gönderseydin yaa..

kadın ruhu mu dedin..kendi ruhunu kaybetmiş için kadın ruhu nedir biliyomusun frozen..bir guatemala lı kadar yabancı..

bak şimdi kadın dedin..aklıma hermafroditler geldi..hiç kaçma frozen konuyu sen açtın.. :w00t:

:blink::wacko: figgaro ben vazgeçtim ver maydonozumu geri :getlost: ben kendim yiyeceğim.. :w00t:

Gönderi tarihi:

ye anam yee..kafan rahat..yanında geviş getirip getiremeyeceğini soracaan bir ruh ikizin var nasıl olsaa.. :crying: yanan benim gibi bir garibana yansın..eğer bende ıssıttırmazsam o apollonu..ne olsun.. :ermm:

--- :rolleyes:;)

Gönderi tarihi:

Çiçek veren arkadaşlarıma ve buraya cevap yazmasa da imza kampanyasına katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim..:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.