Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Öncelikle çiçeğine teşekkür ederim.. Benim çiçeğimde o bahsettiğin haldeki çocuklara olsun: Onlar namına alıyorum çiçeğini taurus Duyarlılığın için teşekkürler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Biraz kinayeli olacak ama kusura bakmayın artık.. ''Yanlış anlaşılır mı acaba'' Diye düşünerek,beş düşünüp bir yazarken,onla bunla adımın anılmasına rağmen,hala yanımda olmayı tercih eden arkadaşlarıma bu kırmızı lale,ve artniyetsizce bakabilenlere.. bunu üstume alınıyorum ben bir düşünüp beş yazıyorum korkma Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Öncelikle forumda baba olan veya baba adayı olan arkadaşlarımızın BABALAR GÜNÜ KUTLU olsun. Tüm babalar için(Ailesini hiç önemsemeyen çocuklarını babalar gününde bile kendi zevklerine koşarak boynu bükük bırakan babalara değildir çiçeğim!!! ) teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 umarım natalya ve aysumun sınavları çok başarılı geçmiştir,inşallah istedıklerı sonuç olur Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 bunu üstume alınıyorum ben bir düşünüp beş yazıyorum korkma Kız sen benim dedikodumu mu yapıyorsun ki aldın.. Ben seni hala yanımda olanlardan sanıyordum.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Kız sen benim dedikodumu mu yapıyorsun ki aldın.. Ben seni hala yanımda olanlardan sanıyordum.. ya ben başka bişe dedım,sen ne dıyosunki,sanırım farklı şeylerden bahsedıyoruz yanmışım zaten kafam yerınde değil bakma sen bana Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Ben kabul edip alıyorum..Sonuçta kızım ve torunuma da vermişsin,yani ailemize gelmiş çiçeklerin.. Teşekkür ederim.. Rica ederim Zaten isimlerini yazamayıp da kabul etme inceliğini gösterebilen herkes içindi çiçeklerim, ben teşekkür ederim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 buraya eklediğim çiçeklerin hepsi minyatür boyutlarda çıktığından beri ....... olmamak adına pek uğramıyorum.. şöyle bi bakıyım dedim..son verilmiş çiçeklerden bende almak isterim..Redblackcim..Sarmaşığım..İlyada ve Taurusmutis(müsaadenle bende kırmızı olanından alıyorum ) çok teşekkürler.. bende eklemek isterdim ama önceki çiçeklerime bakarsanız anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Çok fazla gelemiyorum artık foruma , hazır gelmişken çiçeklerimi bırakmadan gitmeyeyim dedim. Forumdaki herkes için.... Özellikle ; Dünyanın en harika annesi ve en iyi dostum canım annem sezerayşe, canım ablam Radya, Sardunyam, Diloşum, Kleo, İlyada, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe......, Figgaro, Sedelina, Siyahx, İpek, Murti San, Natalia, NightWish ve tüm kabul etmek isteyenler için ..... teşekkurler,yazılarını daha çok görmek dileğiyle.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Biraz kinayeli olacak ama kusura bakmayın artık.. ''Yanlış anlaşılır mı acaba'' Diye düşünerek,beş düşünüp bir yazarken,onla bunla adımın anılmasına rağmen,hala yanımda olmayı tercih eden arkadaşlarıma bu kırmızı lale,ve artniyetsizce bakabilenlere.. Renksizleri ise rengini belli etmeyenlere bırakıyorum.. taurus dostum, ben kırmızı laleyi alayım izninle çokkk teşekkürler güzel çiçeğin için... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 umarım natalya ve aysumun sınavları çok başarılı geçmiştir,inşallah istedıklerı sonuç olur Canım yaa inş istediğimis gibi olur Duygulandırdın bak beni Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 umarım natalya ve aysumun sınavları çok başarılı geçmiştir,inşallah istedıklerı sonuç olur sağooll canım Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Çok fazla gelemiyorum artık foruma , hazır gelmişken çiçeklerimi bırakmadan gitmeyeyim dedim. Forumdaki herkes için.... Özellikle ; Dünyanın en harika annesi ve en iyi dostum canım annem sezerayşe, canım ablam Radya, Sardunyam, Diloşum, Kleo, İlyada, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe......, Figgaro, Sedelina, Siyahx, İpek, Murti San, Natalia, NightWish ve tüm kabul etmek isteyenler için ..... çok teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 çiçeklerim; taurus abime xlarktades'e tan abime sardunyama cimcimem kuşum'a sedelinaya mineu'ya gece yağmuru'na natalia'ya Erbay'a Bizim asker Jön'e siyahx'e (pek görünmüyor sanki ) Leylam'a Murti San'a Aysum'a Eren'e Frozen'a Gloria'ya diloş'a yumote'ye we tüümm turkish-media dostlarına.. mutlaka unuttuklarım wardır lütfen kusura bakmayın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 banada bı cıcek veren cıktı.tsk ederım lılac Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Suhede, fft, Mineu, Geceyağmuru, Frozen, Birce, Aysum, Bozan, jön, eren, taurus, murtisan, agamahmut, erbay Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 çiçeklerim;taurus abime ... ... we tüümm turkish-media dostlarına.. mutlaka unuttuklarım wardır lütfen kusura bakmayın Teşekkür ederim kelebek.. Bu Kore Leylağı da sadece sana.. banada bı cıcek veren cıktı.tsk ederım lılac Ordumuzun en yakışıklı üyesi;Darılma bize.Bu da sadece sana.. Suhede, fft, Mineu, Geceyağmuru, Frozen, Birce, Aysum, Bozan, jön, eren, taurus, murtisan, agamahmut, erbay Teşekkür ederim Sedat.. Bu çiçekte sana.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 tsk ederım sedat tsk ederım taaurs abıcım.darılırmıyım ben hıc sıze cıcek versenızde vermesenızde cok sevıyorum ben sızlerı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Teşekkür ederim kelebek.. Bu Kore Leylağı da sadece sana.. ben de çok tşk ederim abicim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 tsk ederım sedat tsk ederım taaurs abıcım.darılırmıyım ben hıc sıze cıcek versenızde vermesenızde cok sevıyorum ben sızlerı Biz de seni seviyoruz yakışıklı kardeşim.. Rica ederim Lilaç'cım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Teşekkür ederim Sedat.. Bu çiçekte sana.. Teşekkürler taurus.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Teşekkürler taurus.. Rica ederim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 gün batımındaki sakinlik sanki bir daha güneş doğmayacak gibi sessizce veda ediyor yarın sabah dönmek üzere batmasa nasıl olur bu güzellik her gün batımında kendimi görür oldum acaba...?? ne zaman tekrar doğarım bilmiyorum yumote yok bir süredir dört gözle bekliyorum ben de onu sevenlere, unutmayanlara, unutan ama bunu okuyunca hatırlayanlara, hatta hatırlamayan sadece buraya bakanlara umut çiçekleri gelsin .... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 gün batımındaki sakinlik sanki bir daha güneş doğmayacak gibi sessizce veda ediyor yarın sabah dönmek üzere batmasa nasıl olur bu güzellik her gün batımında kendimi görür oldum acaba...?? ne zaman tekrar doğarım bilmiyorum yumote yok bir süredir dört gözle bekliyorum ben de onu sevenlere, unutmayanlara, unutan ama bunu okuyunca hatırlayanlara, hatta hatırlamayan sadece buraya bakanlara umut çiçekleri gelsin .... Bu ne demek şimdi yaa.. Üzmesene,kaygılandırmasana bizi..Bişi mi var,bişi mi oldu de bakalım.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 hayat daha ne olsun çiçeklerden alsana dedem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.