Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 hoşbulduk... ... hoşgeldin canım ama kaybolma yemek yicem gelıcem Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 hoşgeldin canım ama kaybolma yemek yicem gelıcem menü yü say bakim baştan aşa.. yok yok en iyisi sen kapıyı aç bakim ben geliyorum.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 hoşgeldin canım ama kaybolma yemek yicem gelıcem kıs hepsini bitirme ....bende geliyom..... sende diyet bişeyler vardır Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 tavuk sote yanına lahanalı yoğurt,o kadar ama bırazdan lıght magnum yıyıcem,lght lada serın sulara dalarmıyım ki Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 tavuk sote yanına lahanalı yoğurt,o kadar ama bırazdan lıght magnum yıyıcem,lght lada serın sulara dalarmıyım ki ligt magnum... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 yedin bitirdinmi sedoş ...bari magnum bana kalsın..... sen balık değilsin boğulursun....... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 ligt magnum... ya cıdden.ama hemen erimiş bişe anlamadım gözunuz kaldı demi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 sedelına ısın gucun yemek yemek Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Sevgili Admin; Benim iletimi silmenden anlaşılıyor ki,beni bir tartışma içinde görmüşsün.Sanıyorum benden önce Sedelina,Sardunyam ve Sedat arkadaşlarımın yazdıklarıyla bağlantı kurup,o konuyla ilgili yazdığımı düşündün.Oysaki benim iletim tamamen başka bir amaca yönelikti.Kesinlikle bir tartışma içersinde değildim.. Neyse;Sanırım uyarım amacına ulaşmış.Kendi adıma uyarımı dikkate alanlara teşekkür ediyor,bir tartışma içine girmeyi düşünmediğimi de belirtmek istiyorum.. Saygılar.. asıl benden sana saygılar,bildiğini ve düşündüğünü çekınmeden paylaştığın için.insan her zaman doğrunun arkasında olmalı Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 asıl benden sana saygılar,bildiğini ve düşündüğünü çekınmeden paylaştığın için.insan her zaman doğrunun arkasında olmalı Bendende sana saygılar sevgili sedeline... Bu senin ve doğruluk yolunda yol alan; insan onurunu ve aklını kendi kirli, sinsi, sömürü, kompleks ve çıkarları üzerinde görmeyen ve bunlarla yiğitçe mücedele eden insanlar için... Dost sevgiler... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Bunlar da forumda emeği geçen ve düşüncesi ne olursa olsun bütün arkadaşlarıma gönderiyorum... Hepsi çok değerli insanlar ve yazarak yaşamın elinden birşeyler koparıp öyle veya böyle biz okuyuculara düşünsel paylaşım adına güzel bir ziyafet verme çabasından asla vazgeçmemiş ve vazgeçmeyecek olanlara diyorum... Hepinize sevgiler... Sevgili Dipnot tşk ederim ben kendi adıma alıyorum... Mayısın getirdiği, Gece yağmuru, Suheda.. Sedatcım çok tşk ederim Gençler genç hissedenler bayramınız kutlu olsun Bu çiçeği vermek için geldim EY BÜYÜK ATA! Varlığımızın en mukaddes temeli olan, Türk istiklalinin ve Türk Cumhuriyetinin ebedi bekçileriyiz. Bu karar, sarsılmaz irademizin değişmez ifadesidir. İstikbalde, hiçbir kuvvet yolumuzdan döndüremeyecektir. Bizler, bütün hızımızı senden, milli tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez insan ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her hamle şuurludur. En kıymetli emanetin olan Türk istiklal ve Cumhuriyeti, mevcudiyetimizin esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde ilelebet yaşayacak ve nesilden nesile devredilecek. Bu mukaddes emanete yönelen dâhili ve harici bütün tecavüzler, iman dolu göğsümüze çarparak parçalanacaktır. İstiklal ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar en modern silahlarla mücehhez olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, milli şuurumuzu ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaklardır. Çünkü İstiklal ve Cumhuriyetimize kastedenler, karşılarında beş bin yıllık şerefli Türk tarihinin yılmaz evlatlarını, cumhuriyeti ve inkılâplarının feyizli ve imanlı gençlerini bulacaklardır. EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI! İstikbal ve Cumhuriyeti korumak mecburiyeti hâsıl olursa içinde bulunacağımız ahval ve şerait ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp, her güçlüğü yenmek azmindeyiz. TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, Cumhuriyetin ve devrimlerinin (inkılâplarının) yılmaz bekçileriyiz. Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız. Sevgili Ra_Dya tşkler... Mayısın getiridiğine.. Venüs güzeline.. Forumun şişmanlarına.. Forumun zayıflarına.. Forumdaki aydın abilerimize.. Duruşu, fedakarlığı, düşünsel ve eylemsel anlamda tutarlılığı verimliliği üst düzey arkadaşlarımıza.. Bilimsel görüşlü ufku açık arkadaşlarımıza.. Objektif tartışmacılara.. Realistlere.. İdealistlere.. Kısaca herkese.. Tşkler Hepinizsin Genclik ve Spor Bayrami Kutlu Olsun Arkadaslar.. Sevgili Birce yeni geldim çiceğim herkeze olsun Hoşgeldin Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Mayısın getirdiği, Gece yağmuru, Suheda.. Teşekkürler güzel yürekli arkadaşım, Bende öncelikle sana,gönüldaşıma,ve her ne kadar tanımasam bilmesemde senin mayısın getirdiği dediğine,sevdiklerimizin sevdiklerini bizde severiz.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönüldaşım Hayatta tesadüf diye birşey yoktur buna her zaman inanırım Sen benim Gönlümün güsel yürekli gönüldaşısın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 asıl benden sana saygılar,bildiğini ve düşündüğünü çekınmeden paylaştığın için.insan her zaman doğrunun arkasında olmalı :clover: Bendende sana saygılar sevgili sedeline... Bu senin ve doğruluk yolunda yol alan; insan onurunu ve aklını kendi kirli, sinsi, sömürü, kompleks ve çıkarları üzerinde görmeyen ve bunlarla yiğitçe mücedele eden insanlar için... Dost sevgiler... Öyle olmaya çalışıyorum..Başarılı olup olmadığımın kararını arkadaşlarım ve dostlarımın tasarrufuna bırakıyor,açınca içindeki güzelliğin ortaya çıkacağının tüm ipuçlarını veren güzel goncana teşekkür ediyorum sevgili Dipnot.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Sıpaya eşek sütü.. Buzağıya inek sütü.. Taya at sütü.. Enciğe kedi köpek sütü.. YAVRUNUZA ANNE SÜTÜ.. Anne adayları;Yavrularınızın sağlık geleceğini garanti altına almak için,var yok demeden 2 sene evladınızı emzirin..Çiçeğim anne adaylarına ve bunu zaten uygulamış annelere.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Sıpaya eşek sütü..Buzağıya inek sütü.. Taya at sütü.. Enciğe kedi köpek sütü.. YAVRUNUZA ANNE SÜTÜ.. Anne adayları;Yavrularınızın sağlık geleceğini garanti altına almak için,var yok demeden 2 sene evladınızı emzirin..Çiçeğim anne adaylarına ve bunu zaten uygulamış annelere.. Ben aday adayıyım bende alsam olar mı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Mayısın getiridiğine.. Venüs güzeline.. Forumun şişmanlarına.. Forumun zayıflarına.. Forumdaki aydın abilerimize.. Duruşu, fedakarlığı, düşünsel ve eylemsel anlamda tutarlılığı verimliliği üst düzey arkadaşlarımıza.. Bilimsel görüşlü ufku açık arkadaşlarımıza.. Objektif tartışmacılara.. Realistlere.. İdealistlere.. Kısaca herkese.. tşk ler bende aldım kime versem acaba; gece gözü açık yatana, yataktan kalkarken parende atana, canı sıkılıp roma'yı yakana mart ayında dama çıkana, pi'yi alisin harikalar diyarına atana, rakıya su katmayana, kelebek kanatlarıyla bulutlarda ucana, en önemlisi; dostluğa anlam katana; dostluğa anlam katanlar kategorisinden bir tane çiçek alıyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Sıpaya eşek sütü..Buzağıya inek sütü.. Taya at sütü.. Enciğe kedi köpek sütü.. YAVRUNUZA ANNE SÜTÜ.. Anne adayları;Yavrularınızın sağlık geleceğini garanti altına almak için,var yok demeden 2 sene evladınızı emzirin..Çiçeğim anne adaylarına ve bunu zaten uygulamış annelere.. aa teyzemi oluyoruz,pek bi ilgilisin çocuk gelişimi ile ilgili Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Forum üyelerinden almak isteyen herkese bu çiçeğim,diğer çiçeğimi çok alan olmamışdı umarım bu geri çevrilmez Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Teşekkürler güzel yürekli arkadaşım,Bende öncelikle sana,gönüldaşıma,ve her ne kadar tanımasam bilmesemde senin mayısın getirdiği dediğine,sevdiklerimizin sevdiklerini bizde severiz.... Teşekkürler suheda.. Duygularımız karşılıklı, iyiki varsın.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 leylam ve glorya'ya...... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 leylam ve glorya'ya...... canım..çok incesin..ağlayayım da gör.. teşekkür ederim Taurusmutis abim ve AynRand'ın çiçeklerinden de aldım,teşekkür ediyorum.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 canım..çok incesin..ağlayayım da gör.. teşekkür ederim Taurusmutis abim ve AynRand'ın çiçeklerinden de aldım,teşekkür ediyorum.. taurusmutis ve aynrand'ın çiçeklerinden bende aldım.... teşekürler.. kıs bekle beraber ağlıyalım..çiçek verilince ağlanacaksa gece yağmuru ve glorya geçenlerde çiçek vermişti bana...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 aa teyzemi oluyoruz,pek bi ilgilisin çocuk gelişimi ile ilgili Anne olmaya niyetin yoksa korkarım amca olucan Sedoş'cum.. Forum üyelerinden almak isteyen herkese bu çiçeğim,diğer çiçeğimi çok alan olmamışdı umarım bu geri çevrilmez Ben alıyor ve teşekkür ediyorum.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Bu yağmur sonrası erguvan yalnızca Taurusmutis'e sevgilerimle... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.