Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Mayısın getiridiğine.. Venüs güzeline.. Forumun şişmanlarına.. Forumun zayıflarına.. Forumdaki aydın abilerimize.. Duruşu, fedakarlığı, düşünsel ve eylemsel anlamda tutarlılığı verimliliği üst düzey arkadaşlarımıza.. Bilimsel görüşlü ufku açık arkadaşlarımıza.. Objektif tartışmacılara.. Realistlere.. İdealistlere.. Kısaca herkese.. Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Mayısın getiridiğine.. Venüs güzeline.. Forumun şişmanlarına.. Forumun zayıflarına.. Forumdaki aydın abilerimize.. Duruşu, fedakarlığı, düşünsel ve eylemsel anlamda tutarlılığı verimliliği üst düzey arkadaşlarımıza.. Bilimsel görüşlü ufku açık arkadaşlarımıza.. Objektif tartışmacılara.. Realistlere.. İdealistlere.. Kısaca herkese.. Şişmanda değilim zayıfta Neyse sonuçta herkes demişsiniz. Bende Allahın bir kulu olduğuma göre alıyorum teşekkürler Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 çiçek verenlere teşekürler kime versem acaba; gece gözü açık yatana, yataktan kalkarken parende atana, canı sıkılıp roma'yı yakana mart ayında dama çıkana, pi'yi alisin harikalar diyarına atana, rakıya su katmayana, kelebek kanatlarıyla bulutlarda ucana, en önemlisi; dostluğa anlam katana; Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 çiçek verenlere teşekürler kime versem acaba; gece gözü açık yatana, yataktan kalkarken parende atana, canı sıkılıp roma'yı yakana mart ayında dama çıkana, pi'yi alisin harikalar diyarına atana, rakıya su katmayana, kelebek kanatlarıyla bulutlarda ucana, en önemlisi; dostluğa anlam katana; balıklarım ve bahçedeki meşhur kediler adına aldım sonuncuyu bilemiyorum ama çok güzel bir çiçek kendim için de aldım,çok teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 ************************ Yalancıların, sahtekarların, ahlak yoksunlarının, insanlara tepeden bakanların olmadığı bir dünya diliyorum... Dürüst, iyi niyetli, alçak gönüllü, vicdanlı, ahlaklı insanların çok olduğu bir dünya diliyorum... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Sevgili Dipnot,Sedat ve Kleo;Çiçekleriniz aldım teşekkür ederim.. Kleo;Sen de bir ışık görüyorum.Potansiyel çatlak olma ihtimalin yüksek.. Ra dya;Senin çiçeğini almadım,gençler dururken ''Dede'' çiçek alırsa pek uygun kaçmaz gibi geldi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 La boheme, bu senin için... Teşekkür ederim çiçeğine... Dilerim dileklerimiz gerçek olur... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Dilerim dişinin ağrısı hemen geçer... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Hepinizsin Genclik ve Spor Bayrami Kutlu Olsun Arkadaslar.. bu defa da tüm suan olan 9 gizli üyeye gelsin diyeyim belki kabul eden olur da ayni zaman da kimlermis ögreniriz selamlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 eee o zaman ben hemen alayım Dipnot... sen çok iyi yürekli ve çok ahlaklı bir insansın... buda sana... ************** Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 **************** Çiçeğim seviyeyi koruyabiliyorum diyen herkese.. Ben aldım çiçeğini Birce.Teşekkürler.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Taurusmutis çiçeğini kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum değerli arkadaşım... Bu forumun ahlaklı ve iyi yürekli insanlarından biride sensin... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Ben aldım çiçeğini Birce.Teşekkürler.. .. kabul etigin icin tesekkürler Taurusmutis.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Sevgili Dipnot,Sedat ve Kleo;Çiçekleriniz aldım teşekkür ederim.. Kleo;Sen de bir ışık görüyorum.Potansiyel çatlak olma ihtimalin yüksek.. Ra dya;Senin çiçeğini almadım,gençler dururken ''Dede'' çiçek alırsa pek uygun kaçmaz gibi geldi.. çiçeğimi aldığın için ben teşekkür ederim..... teveccühünüz efendim.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Taurus birtanedir ama bilmem galiba bana kus Alla allaa,neden küseyim ki.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Sadece daha dikkatli olmanızı istiyorum. Yanlış yapılabilir, yanlışı yanlışla düzeltemezsiniz. Yanlış yapana yardım etmeniz gerek. Burada karşılıklı atışma şeklinde bir sorun çözebileceğinizi sanmıyorum, çünkü bunun örnekleri yaşandı... Daha öncede dediğim gibi hiç bir zaman kötüyü dışlamadan, aranıza alarak, birlikte yaşayarak öğreneceğiz herşeyi ve o güzel günleri göreceğiz.. Herşeyin tartışılmasını istiyoruz: ama tartışırken sanki grup mantığı ile değilde olan olayları çözmek için, yanlışları düzeltmek için. Çabalarımız insan kazanmak için, insan kaybetmek için değil... Biz herkesin bu forumda bir çiçek olduğunu düşünüyoruz. Biz çiçeklerimizi her gün suluyoruz hergün kokluyoruz hergün konuşuyoruz onlarla hiç biri bizim için kötü değil ve birbirinden bir üstünlüğü yok. Hepsi kendine özel bir koku ile bizi kokulandırıyor. Güzellikler kolay oluşturulan şeyler değil bu nedenle söyleyeceğiniz şeyleri 10 defa düşünüp söylerseniz, dünya daha da güzel olacaktır emin olabilirsiniz, en azından ben buna inanıyorum. Bu tartışmayı burada noktalarsanız bence sağlıklı olur. Saygılar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 .... Bu tartışmayı burada noktalarsanız bence sağlıklı olur. Saygılar Sevgili Admin; Benim iletimi silmenden anlaşılıyor ki,beni bir tartışma içinde görmüşsün.Sanıyorum benden önce Sedelina,Sardunyam ve Sedat arkadaşlarımın yazdıklarıyla bağlantı kurup,o konuyla ilgili yazdığımı düşündün.Oysaki benim iletim tamamen başka bir amaca yönelikti.Kesinlikle bir tartışma içersinde değildim.. Neyse;Sanırım uyarım amacına ulaşmış.Kendi adıma uyarımı dikkate alanlara teşekkür ediyor,bir tartışma içine girmeyi düşünmediğimi de belirtmek istiyorum.. Saygılar.. Çiçeğimi alanın Pazar'ı çiçek gibi geçsin inşallah.. Alıntı
Φ scgksk Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 yeni geldim çiceğim herkeze olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Sadece Naty'im ve Kızıma.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Çok çoook güsel ya canım benim Mutiscigim Tskler Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Hepsi benim Naty.. Çoook gzller, tşk eder ben babacım.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Avcunu yala Önce ben aldım Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 yeni geldim çiceğim herkeze olsun hoşgeldin... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 yeni geldim çiceğim herkeze olsun hoşgeldın Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 hoşgeldın hoşbulduk... ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.